Lees de Officiële Beschrijving

Het Instituut voor Economische Wetenschappen van de Poolse Academie van Wetenschappen werd opgericht op 10 december 1980 betreffende de basis van een resolutie van het presidium van de Poolse Academie van Wetenschappen goedgekeurd op 05 januari 1981 door de Eerste Minister. Het Instituut behaalde haar rechtspersoonlijkheid van de voorzitter van de Poolse Academie van Wetenschappen op 17 oktober 1999. Het instituut Missie • Het verrichten van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de economische theorie en analyse • Ontwikkeling van wetenschappelijk personeel • universaliseren economische kennis • Popularisatie van de Poolse economisch denken in het buitenland • Het uitvoeren van taken die door de Poolse Academie van Wetenschappen Omvang van onderzoek in het Instituut Het instituut doet onderzoek op de volgende gebieden: • Economische Theorie • voor het economisch beleid • Analyse, prognoses en strategische studies met betrekking tot de Poolse economie • Analyse van de wereldeconomie en de Europese integratie ten aanzien van hun invloed op dede ontwikkeling van de Poolse economie. &nbsp Uit onderzoek in het Instituut omvat ook een analyse van de economische prestaties van Polen 's grootste bedrijven (de "500 " lijst). In opdracht van diverse overheden en niet-overheidsinstellingen, het Instituut voert onderzoek met betrekking tot: • Herstructurering van grote bedrijven • Structurele veranderingen in de Poolse economie • Methoden en instrumenten van de economische groei • Strategie van Polen 's deelname aan de EU Medewerkers van het Instituut Het instituut telt 40 wetenschappelijke onderzoekers. Het is bevoegd om de academische graad van doctor en de arts habilitatus van de economische wetenschappen verlenen en moties met betrekking tot de toekenning van de graad van hoogleraar economische wetenschappen voor te stellen.Het Instituut 's Wetenschappelijke Raad voert overleg-en adviserende functies en stelt de koers voor wetenschappelijk onderzoek. De voorzitter van de Wetenschappelijke Raad is hoogleraar Jerzy Osiatyński. Het Instituut 's directeur is professor Leszek Jasiński. Voormalige directeuren van het Instituut zijn: professor Jozef Pajestka (1981-1990), hoogleraar Cezary Józefiak (1990-1993), professor Marek Belka (1993-1996), hoogleraar Urszula Grzelońska (1996-1999), professor Zbigniew Hockuba (1999-2005 )

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Institute of Economics of the Polish Academy of Sciences

INE PAN's "Master of Business Administration" programma is het antwoord op al van de belangrijkste problemen van de moderne management, variërend van de zachte aspecten, ... [+]

Moderne enterprise management

Tegenwoordig zijn de belangrijkste bronnen voor ondernemingen kennis en het talent van zijn werknemers. Dankzij hen, organisaties genereren van ideeën om de ontwikkeling mogelijk te maken in een dynamisch veranderende marktomgeving.

Modern management biedt nieuwe perspectieven op de activiteiten van vennootschap waarin alle werknemers, ongeacht de positie, kan zijn vernieuwers.

INE PAN's "Master of Business Administration" programma is het antwoord op al van de belangrijkste problemen van de moderne management, variërend van de zachte aspecten, zoals leiderschap, organisatiecultuur, communicatie, medewerkers werving en motivatie door consumentengedrag, marketing, nieuwe media, financieel management en enterprise risk En eindigend met de best practices van strategisch management en het beheer van grote organisaties in crisis.... [-]

Polen Warschau
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 jaar
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands