Institute of Computer Science - Polish Academy of Sciences (IPI PAN)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Instituut voor Informatica bevindt zich in de Poolse Academie van Wetenschappen die is gerangschikt 33ste in de wereld in de Scimago instellingen Ranking. De directeur van het Instituut voor Informatica van de Poolse Academie van Wetenschappen (IPI PAN) is Professor Jacek Koronacki. Een ander bestuursorgaan van het Instituut is de wetenschappelijke raad, die wordt voorgezeten door Professor Andrzej Tarlecki. Het Instituut leert een verscheidenheid van postgraduate programma's in het Pools, de MBA - Innovatie en Data-analyse programma uitgevoerd in samenwerking met de Woodbury School of Business Utah Valley University (USA) in het Engels, en het doctoraat in de hedendaagse informatica-programma, ook in het Engels.

Het instituut heeft twee afdelingen:

Vakgroep Theoretische Grondslagen van de informatica (Hoofd van de afdeling Professor Wojciech Penczek), en Afdeling Kunstmatige Intelligentie (Hoofd van de afdeling Professor Jan Mielniczuk). Het ministerie van theoretische grondslagen van de belangrijkste onderzoeksactiviteiten Informatica lag op de volgende gebieden:

 • Computerarchitectuur
 • Web Services Technology
 • Computing Systems Theory
 • Theorie van gedistribueerde systemen.
IPIPAN102

Het ministerie van Kunstmatige Intelligentie is gespecialiseerd op het gebied van

 • Statistische analyse en Modellering
 • taalengineering
 • Grondslagen van Kunstmatige Intelligentie
 • Game en besluit Theory.

Het Instituut belangrijkste soorten wetenschappelijke activiteiten omvatten:

 • Onderzoeksprojecten (bijv bewijskracht redeneren, kennisverwerving en representatie, statistische en biologisch gemotiveerd leren paradigma, besliskunde)
 • Conferenties (bv International Conference on Language Processing en Intelligent Information Systems, internationale joint Conferentie over Veiligheid en Intelligent Information Systems, Internationale Conferentie over Computer Information Systems en Industrial Management Applications)
 • Seminars
 • Publicaties (meer dan 150 artikelen, hoofdstukken van boeken, monografieën en boeken per jaar).

Wat we van plan te doen

Het Instituut voor Informatica van de Poolse Academie van Wetenschappen is vastbesloten om het hoge niveau van onderzoek en academische activiteiten waarvoor het is zowel nationaal als internationaal geprezen te handhaven. Het beschikt over de A-indeling van het ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs van de Republiek Polen. Het is ook vermeld als een H + (de hoogste classificatie) instelling voor hoger onderwijs in de Duitse Anabin database. Het instituut wil haar internationale samenwerking met betrekking tot opleidingen alsook onderzoeksprojecten en gezamenlijke subsidies te bevorderen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk 1-jarige MBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Mba - innovatie en data-analyse

Campus Deeltijd 1 jaar October 2019 Polen Warschau

Het Instituut voor Informatica van de Poolse Academie van Wetenschappen (IPI PAN) heeft het MBA-programma geleerd met de steun van haar partner, de Woodbury School of Business van Utah Valley University (USA). Dit is een prestigieuze en lonende postdoctorale opleiding voor managers en degenen die inspireren om zakelijke leiders en mensen die werkzaam zijn in het openbaar bestuur en niet-gouvernementele organisaties. Het formaat van het MBA-programma maakt het mogelijk om te werken en tegelijkertijd studeren. [+]

MBA Studies aan het Instituut voor Informatica van de Poolse Academie van Wetenschappen geleerd met de steun van haar partner, de Woodbury School of Business van Utah Valley University

Het Instituut voor Informatica van de Poolse Academie van Wetenschappen (IPI PAN) heeft het MBA-programma geleerd met de steun van haar partner, de Woodbury School of Business van Utah Valley University (USA). Dit is een prestigieuze en lonende postdoctorale opleiding voor managers en degenen die inspireren om zakelijke leiders en mensen die werkzaam zijn in het openbaar bestuur en niet-gouvernementele organisaties. Het formaat van het MBA-programma maakt het mogelijk om te werken en tegelijkertijd studeren. ... [-]


Contact
Bezoekadres
Institute of Computer Science Polish Academy of Sciences
5 Jana Kazimierza St

Warsaw, Woiwodschap Mazovië, 01-248 PL
Social Media