Lees de Officiële Beschrijving

Warschau Management University

Warschau Management University, opgericht in 1995, is een van de oudste particuliere hogescholen in Polen. Momenteel inschrijft meer dan 6.000 studenten en heeft meer dan 37.000 afgestudeerden. De faculteit bestaat uit ervaren en creatieve onderzoekers en docenten.

Warschau Management University biedt haar aankomende studenten uitzonderlijk gunstige omstandigheden om te studeren in de Campus van het derde millennium. Het is een goed uitgeruste architectonische academische complex huisvesting talrijke collegezalen, laboratoria, computerruimtes en taal laboratoria.

De universiteit complex beschikt ook over recreatieve faciliteiten, zoals een modern zwembad, een sporthal en een fitnessruimte. In het gebouw is er een buffet en een grote cafetaria .reasonable prijzen en goed menu moet zelfs die moeilijk te behagen voldoen. Studentenflat biedt 300 studenten in een-, twee-persoons en drie-persoons kamers en suites. Alle kamers hebben toegang tot het internet. Een ondergrondse parkeergarage is beschikbaar voor een redelijke prijs.

Studenten studies:

Bacheloropleidingen

Administratie beheer Internationale relaties Pedagogie European Studies politicologie Nationale Veiligheid

Opleidingen Engineer's

Computertechniek Production Management en engineering

Graduate studies:

Masteropleidingen

wet Administratie beheer Internationale relaties Pedagogie psychologie

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Pools

Deze school biedt ook:

EMBA

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie

Postgraduate Executive Master of Business Administration studies behoren tot de meest prestigieuze en erkende in de wereld leidinggevende kwalificaties bedoeld voor mense ... [+]

Executive Master of Business Administration

Postuniversitair Executive Master of Business Administration studies behoren tot de meest prestigieuze en erkende in de wereld leidinggevende kwalificaties bedoeld voor mensen van het bedrijfsleven en het senior management. Het curriculum van de EMBA studies zorgt voor een effectieve uitvoering van het academisch onderwijs op het gebied van management en business. De afgestudeerden van de EMBA postdoctorale studie, krijgen voordeel ten opzichte van de concurrentie en verhogen hun waarde en hun aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt.

Geadresseerden

Het curriculum van de EMBA post graduate studies is ontworpen in de eerste plaats, voor het leidinggevend personeel, lid van het statuut van de organen, de bestuurders van de handel bedrijven, managers, of degenen die willen leidinggevende posities in te nemen, om hun kennis en vaardigheden op verschillende gebieden te gebruiken , onder andere, in finance management, marketing, human resource management, de media en PR en coaching.... [-]

Polen Warschau
Oktober 2019
Engels,Pools
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands