Porto Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Porto Business School is de Business School van de grootste Portugese Universiteit, de Universiteit van Porto. Haar missie is het onderwijs van graduate opleidingen en geavanceerde uitvoerend management training, complementaire activiteiten met een permanente betrokkenheid op het gebied van toegepast onderzoek en zakelijke diensten.

Porto Business School brengt de vaardigheden en de ervaring van de voormalige EGP-UP en ISFEP, een executive training project dat met succes binnen de Economische Faculteit werd ontwikkeld samen.

Als fundamentele grondslag, Porto Business School heeft een staf onderwijs met jarenlange ervaring in het onderwijs en onderzoek van de Universiteit van Porto (Economie, Techniek, Recht en Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Faculteiten), waaraan twee andere pedagogische categorieën worden toegevoegd: managers met academische opleiding en solide business carrière, en docenten van buitenlandse universiteiten, met name in Noord-Amerika die (Central Florida, Massachusetts, Miami en New Orleans) en Europese degenen (London Business School en de Business Institute, onder anderen). Deze verbindingen met soortgelijke buitenlandse scholen, die al bestaan ​​sinds 1988 in sommige gevallen, zorgen voor een hoge mate van internationalisering van haar activiteiten.

Porto Business School

Porto Business School heeft zelfs de steun van een groep van bedrijven en andere referentie-organisaties met een beslissende rol bij de oprichting van beheersorganen van de School (Raad van Bestuur en Management), en dat een effectieve aansluiting voor de School met de Portugese bedrijfsleven te waarborgen . De betrokkenheid van het bedrijfsleven in het bestuur model Porto Business School is veel uitgebreider dan die waargenomen in een andere Portugese Business School.

Porto Business School heeft op dit moment de volgende als referentie producten: een internationale full-time MBA, The Magellan MBA, en een Executive MBA. Andere dan deze programma's, Porto Business School biedt zelfs een set van één jaar graduate opleidingen, op korte en middellange duur executive programma's, het hogere management seminars, in-company trainingen en zakelijke dienstverlening (selectie en werving van gekwalificeerde werknemers, en toegepast onderzoek en consultancy activiteiten).

De waarden van Porto Business School

  • Doet het goed
  • Het verschil maken
  • Streven naar meer
  • Opvoeden for Life

Missie

Porto Business School heeft als missie om de kwaliteit van het management te verbeteren en om veranderingen in bedrijven en andere organisaties te bevorderen, door middel van geavanceerde training op een postgraduaat niveau, toegepast onderzoek en consultancy. Porto Business School van plan streeft naar een netwerk van kennis en competenties en een steun voor de acties van de leiders en voor het concurrentievermogen van de bedrijven op de mondiale markten te ontwikkelen.

Visie

Wij richten ons op het zijn leiders in het uitvoerend management training, het plaatsen van bedrijven en academie side-by-side in een voortdurend leerproces en wederzijdse waardering één.

Partners

Porto Business School wordt ondersteund door 36 aangesloten organisaties. De volgende zijn partners Porto Business School:

Academische

Porto Business School

Niet-academisch:

Porto Business School

ACCREDITATIES

De MBA-programma's op Porto Business School zijn dragers van twee internationale accreditaties: AMBA en EPAS.

Porto Business School

Locaties

Porto

Address
Avenida Fabril do Norte, 425
Matosinhos
Portugal

4460-312 Porto, Porto district, Portugal

Accreditaties