Lees de Officiële Beschrijving

Qatar: Driving the Future

Qatar is een van de snelstgroeiende economieën ter wereld en is dus een zeer aantrekkelijke zakelijke bestemming.

De economische groei van Qatar is voornamelijk gebaseerd op de aardolie- en aardgasindustrie. Volgens de nationale visie van Qatar 2030 is het economisch beleid echter gericht op de ontwikkeling van niet-energiesectoren. Het doel is om de huidige op koolstof gebaseerde economie om te vormen tot een geavanceerde, concurrerende en op kennis gebaseerde economie.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris is in juni 2010 toegetreden tot de Qatar Foundation en heeft Executive Education-programma's en onderzoeksactiviteiten van wereldklasse gebracht naar Doha en de regio. Het is de eerste Europese partner in Education City.

In deze context biedt HEC Paris een compleet portfolio van managementprogramma's, waaronder Qatar's eerste internationale Executive MBA, een gespecialiseerde masteropleiding in Strategic Business Unit Management , en niet-degree managementprogramma's voor leidinggevenden in de vorm van Executive Short Programs. Een van 's werelds topaanbieders van Executive Education-programma's voor de laatste 8 jaar, HEC Paris biedt ook op maat ontworpen programma's voor individuele bedrijven.

De programma's en onderzoeksactiviteiten van HEC Paris in Qatar bouwen het concurrentievermogen van bedrijven binnen de wereldeconomie op en zijn volledig in lijn met Qatar National Vision 2030 om de transformatie van Qatar naar een geavanceerde, concurrerende en op kennis gebaseerde economie te ondersteunen.

Onze academische kennis delen

HEC Paris heeft een onderzoekscentrum in Qatar opgericht om zijn bijdrage aan de realisatie van een kenniseconomie in Qatar verder te zetten die verder gaat dan het aanbieden van 's werelds beste executive education-programma's in de regio door te lanceren. Het onderzoeksbureau, opgericht met de steun van de Qatar Foundation, koopt mogelijke financiering van het Qatar National Research Fund (QNRF), Qatar Foundation Research

Het onderzoeksbureau zal zich richten op de ontwikkeling van pedagogische inhoud, zoals het schrijven van business case-studies over lokale bedrijven, innovatief academisch onderzoek dat zal worden gepubliceerd in prestigieuze tijdschriften, het faciliteren van beurzen en beurzen voor promotiebeurzen en PhD-studenten, samenwerking met academische en zakelijke organisaties. gemeenschappen in Qatar, en de organisatie van 'Focus on Research'-evenementen, workshops en conferenties.

uitrusting

State-of-the-art gebouwen in de bekroonde 52 verdiepingen tellende Tornado Tower gelegen in West Bay - het zakelijke hart van Doha.

De faciliteiten bieden een comfortabele en gemakkelijk toegankelijke locatie voor HEC Paris-programma's terwijl ze een spectaculair uitzicht op de stad bieden.

Vennootschap

Opgericht in 1995 door het decreet van Zijne Hoogheid Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani, de Father Emir, is Qatar Foundation een particuliere organisatie zonder winstoogmerk.

De missie van Qatar Foundation is om de toekomstige leiders van Qatar te koesteren. Door bijvoorbeeld haar ervaring te delen, draagt ​​de Foundation ook nationaal, regionaal en internationaal bij aan menselijke ontwikkeling. In al haar activiteiten bevordert de Stichting een cultuur van uitmuntendheid in Qatar en ondersteunt zij haar rol bij de ondersteuning van een innovatieve en open samenleving die streeft naar de ontwikkeling van duurzame menselijke capaciteit, sociale en economische welvaart voor een kenniseconomie.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

HEC Paris in Qatar

De International Executive MBA is een praktisch en intensief programma dat is ontwikkeld om u inzicht te verschaffen in de sociale, economische en milieuaspecten van inte ... [+]

1 graad, 9 majors, 15 locaties

De International Executive MBA is een praktisch en intensief programma dat is ontwikkeld om u inzicht te verschaffen in de sociale, economische en milieuaspecten van internationale bedrijven, evenals de vaardigheden om uw visie te implementeren.

Onze speciale focus op strategie, leiderschap en de wereldwijde zakelijke omgeving zorgt ervoor dat u uitgebreide, innovatieve en toepasbare kennis en vaardigheden krijgt.

Je leert niet alleen van de topfaculteit, maar ook van andere senior deelnemers die een schat aan praktische zakelijke ervaring meebrengen, van een breed scala aan industrieën en managementfuncties tot het klaslokaal.

Programma voordelenFaculteit van wereldklasse15 locaties wereldwijdHandig formaatIntensief programmaGlobal Alumni NetworkProgramma Curriculum... [-]
Qatar Doha
February 2020
Deeltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
HEC Paris in Qatar
Address
Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825
Doha, Doha, Qatar
Website
Telefoonnr.
+974 4454 0161