Lees de Officiële Beschrijving

Over de School

MSM is opgericht in Nederland, zijn oorsprong teruggaat tot 1952 en levert al haar EMBA programma in Roemenië sinds 2010. Maastricht School of Management, die zijn 60ste verjaardag in 2012 gevierd, heeft zijn wortels in het Institute for Management Science aan de Technische Universiteit in Delft, die teruggaat tot 1952. In 1989, de school verplaatst naar het historische centrum van Maastricht en in 1993 de naam veranderd in de Maastricht School of Management. Als een belangrijke speler in de mondiale vorming veld, MSM is een van de weinige managementscholen die systematisch combineren onderwijs, technische ondersteuning en onderzoek in de professionele dienstverlening. Met meer dan 2.000 studenten per jaar afstuderen in meer dan 20 landen, MSM is de grootste en meest internationale business school in Nederland. MSM biedt haar Outreach MBA, over de hele wereld door samen te werken met gerenommeerde onderwijsinstellingen in elke lokale markt. Maastricht School of Management Roemenië werd gemaakt door enkele van Romania`s meest gerespecteerde educatieve leiders van het afgelopen decennium: Dora Surugiu, Adrian Stanciu en Oliver Olson.

Als een van de belangrijkste onderwijsinstellingen wereldwijd, hebben we meer dan 2000 studenten die afstuderen elk jaar in meer dan 20 landen. De verscheidenheid van onze outreach programma's is belangrijk voor de internationale weergave MSM's voor het bedrijfsleven / onderzoek - het programma is beschikbaar op drie continenten (Europa, Azië en Afrika). MSM is dus de grootste en meest internationale business school die actief zijn in Roemenië.

Mission statement van de Maastricht School of Management Roemenië:

Wij erkennen in elke student de innerlijke vonk, bieden we dan kennis en versterking van karakter door het samenbrengen van de studenten met docenten en collega's die onze waarden delen, dus uiteindelijk de afgestudeerden uitgegroeid tot de change agents onze bedrijven en maatschappelijke behoefte.

Waarden:

Deze school brengt mensen die dezelfde waarden delen: integriteit, openheid voor zelfreflectie, de constante behoefte om zichzelf te ontwikkelen, respect voor de samenleving, proactief optimisme, en de moed om de status-quo.

We zullen creëren Change Agents door het leveren van een Master of Business Administration (MBA), die is gebaseerd op de volgende Learning Outcomes: Meta-Learning Outcomes

Holistische Assessment (HA) Persoonlijke Verantwoordelijkheid (PR) Leiderschap Attitude (LA) Systemen en strategisch denken (SST) Teamwork en samenwerking (TWC)

Cursus Inhoud Uitkomsten

Business Management (B) Market Development (M) People Development (P) Business Strategy (S) Besluitvorming in Evolving Markten (E)

Definitie van Change Agent

Ons succes in het creëren van Change Agents zal worden bepaald door het meten van onze studenten en alumni tegen de volgende kwaliteiten:

Autonoom (PR, LA) Daagt de Status Quo (LA, HA) Het hebben van een Change Behavior (PR, LA, P) De mogelijkheid om de omgeving te analyseren (HA, SST, E) In staat om verschillen in verschillende situaties Begrijp (SST, B) Op zoek naar de Waarheid (HA, SST) Heeft u een Vision (HA, SST, LA, S, M) Relentless Pursuit van Doelpunten in het gezicht van de oppositie (S, LA, E) Moed om te handelen (PR, LA) Aangrijpt Anderen (TWC, P, LA)

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

Maastricht School of Management Romania

De 2-jaar, part-time MSM Roemenië EMBA programma biedt state-of-the-art postacademisch onderwijs in business administration aan mid-career professionals met als doel om h ... [+]

Executive MBA-programma De 2-jaar, part-time MSM Roemenië EMBA programma biedt state-of-the-art postacademisch onderwijs in business administration aan mid-career professionals met als doel om hun kennis en praktijk te bevorderen van het management en om hen te trainen om te leiden in een dynamische mondiale zakelijke omgeving.

De EMBA wordt gezamenlijk aangeboden door MSM en MSM Boekarest Association in een weekend-formaat. Het programma wordt vergemakkelijkt door docenten en personeel die met succes hebben beheerd en onderwezen in erkende business schools over de hele wereld in de loop van het vorige decennium. De na succesvolle deelnemers verleende graad wordt uitsluitend toegekend door MSM.... [-]

Roemenië Boekarest
September 2019
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands