IMISP International Management Institute St Peter

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen jaarlijks meer dan 1.000 managers het International Management Institute - St Petersb u rg als hun platform voor het volgen van permanente bedrijfsopleiding?

Reputatie die de tand des tijds doorstaat;

Prestigieus en actueel onderwijs;

Systematische bedrijfseducatie;

Hoogwaardig zakelijk onderwijs;

Meer dan 25.000 afgestudeerden, waaronder veel managers uit de managementelite van Rusland;

Erkenning en gewicht van het merk in het bedrijfsleven en bij werkgevers, headhunters en recruiters;

Professionele docenten;

Interne bronnen, comfortabele omstandigheden en de "gemakkelijke instructieve sfeer" die wordt opgemerkt door de meerderheid van de ingeschreven studenten;

Breed scala aan programma's ;

Flexibele voorwaarden en studierooster.

IMISP - eerste business school die werd opgericht in Sint-Petersburg en een van de eerste op het grondgebied van de voormalige Sovjet-Unie, opgericht op 20 juli 1989.

International Management Institute - St Petersburg - een van de leiders in Russisch bedrijfsonderwijs, gerangschikt als een van de TOP 3 van meest wereldberoemde business schools van Rusland volgens internationale ratings ( Eduniversal , 2011) en een leider (1-2 plaatsen) onder de TOP -20 en TOP-30 Russische scholen volgens onafhankelijke Russische beoordelingen ( Sekret Firmi , Kommersant, 2007, 2008)

International Management Institute - St Petersburg - privéschool met een beperkte afstudeerklas, die producten en diensten van superieure kwaliteit en praktische oriëntatie aanbiedt. International Management Institute - Sint-Petersburg - eerste in Rusland met de prestigieuze internationale institutionele accreditatie IQA (International Quality Accreditation). Sinds 2006 is het International Management Institute - St Petersburg МВА / Executive МВА Program Portfolio geaccrediteerd door de Association of MBA's (AMBA). Dit is de eerste АМВА-accreditatie in St. Petersburg en een van de eerste in Rusland. International Management Institute - St Petersburg is een gecertificeerde leverancier van het Project Management Institute - PMI (VS).

De kwaliteit van IMISP wordt bevestigd in de feedback van zakelijke klanten, MBA- studenten en geïnterviewde afgestudeerden en in de commentaren van studenten in andere programma's . De kwaliteit van de diensten van het International Management Institute - St Petersburg is ISO-gecertificeerd.

Het "Manager" Professional Retraining Program , het titulaire merk van de business school en de vaandeldrager van haar permanente educatieprogramma 's , heeft de hoogste graad (categorie "А") van de Commissie voor de opleiding van een managementkorps voor de organisatie van de Nationale economie onder auspiciën van de regering van de Russische Federatie. Vijf andere International Management Institute - St Petersburg- programma's , zoals gepresenteerd door hun auteurs - International Management Institute - St Petersburg docenten - zijn winnaars van de jaarlijkse academische programmawedstrijd georganiseerd door de Russian Association of Business Education (RABE) en de ETF (European Stichting Training).

International Management Institute - St. Petersburg - lid van de Russian Association of Business Education (RABE), de Russian Foundation for the Development of Continuing Professional Education, en de Association of Private Institutions of Higher Education.

Locaties

Sint Petersburg

Address
Васильевский остров,9-Ya Liniya B.o.,50
199004 Sint Petersburg, Sint Petersburg, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: