Russian Presidential Academy of National Economy - Graduate School of Corporate Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

De Academie voor Nationale Economie onder de regering van de Russische Federatie werd opgericht in 1977 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend onderwijs- en onderzoekscentrum in Rusland op het gebied van openbare orde . ANE levert zakelijke en educatieve programma's en traint ambtenaren, ondernemers, managers, financiers en advocaten. ANE's uitmuntende onderwijs manifesteerde zich door het succes van meer dan 100.000 afgestudeerden. Onder de afgestudeerden van de Academie bevinden zich presidenten van de Nieuwe Onafhankelijke Staten in het post-Sovjetgebied, premiers en ministers, beroemde financiers en leiders van de industriële sector in Rusland.

De thuisbasis van toekomstige leiders in de publieke en zakelijke sectoren in Rusland en in het buitenland, vandaag vormt de Academie een veelzijdig onderzoeks- en onderwijscomplex dat een continu onderwijsmodel tot stand brengt, waarvan het kader bestaat uit hoger onderwijs en postdoctorale opleidingen, evenals professionele training op maat.

De structuur van de Academie is in de loop van de tijd geëvolueerd met 15 afdelingen, 3 onderzoeksinstituten, regionale afdelingen, en meerdere onderzoeks- en opleidingscentra. De faculteit van de ANE wordt gevormd door prominente Russische academici die de rijkdom van onderzoeksinteresses vertegenwoordigen en een regenboog van de meest geavanceerde onderwijsmethodologieën.

ANE is lid van verschillende internationale organisaties voor bedrijfsonderricht, waaronder IAU, AACSB, AMBA, CEEMAN en anderen.

Deze school biedt programma's in:
  • Russisch

Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

Mba Euromanagement - Master Of Business Administration

Campus Deeltijd 2 jaar April 2018 Rusland Moskou

Het programma MBA "Euromanagement - MBA" Graduate School of Corporate Management van de Russische Academie van Economische Zaken en het openbaar bestuur in het kader van de president van de Russische Federatie (RANHiGS) geaccrediteerd door AMBA - Vereniging van MBA's (AMBA). [+]

"Euromanagement - Master of Business Administration" Het is ontworpen voor managers en specialisten van de Russische ondernemingen in samenwerking met de IESE Business School (Barcelona), die in 1999 nam de eerste plaats in Europa in het MBA-programma's voor managers. Onze MBA-programma - een harmonieuze combinatie van:

methoden voor het oplossen van dringende problemen van de bedrijfsvoering 35 jaar ervaring in de Academie van Nationale Economie in de opleiding van het senior management personeel; geavanceerde Europese technieken van het bedrijfsleven het onderwijs: de Academie voor Economie en Management AFW (Duitsland), IESE Business School Universiteit van Navarra (Mr. Barcelona, ​​Spanje), Business School van de Universiteit van York ( Toronto, Canada); hooggekwalificeerd team van leraren en de praktijk van de Russische en internationale bedrijfsleven. ... [-]

Contact
Bezoekadres
Высшая школа корпоративного управления РАНХиГС при Президенте РФ

Проспект Вернадского, д. 82

Moscow, 119571 RU
Social Media