Lees de Officiële Beschrijving

Over Alfaisal University

Alfaisal Universiteit is opgericht door het gereputeerde Koning Faisal Foundation in 2002 als een van de eerste particuliere non-profit, onderzoek en onderwijs universiteiten in het Koninkrijk aan het bereiken van de internationale normen van uitmuntendheid. Het heeft de steun van de nationale en internationale co-oprichters en onderscheiden bestuursleden die voortdurend hebben gesteund de universiteit in haar missie om een ​​student -centered instelling vastbesloten om onderzoek te blijven.

Alfaisal University is opgebouwd uit vier faculteiten, variërend van Business, Engineering, Geneeskunde, Wetenschap en General Studies aanbieden van wereldklasse verhandelbare undergraduate en graduate programma's om de beste mannelijke en vrouwelijke studenten in het Koninkrijk en de regio. Gelegen in het hart van Riyad, het centrum voor de handel, industrie en onderzoek, Alfaisal biedt haar studenten mogelijkheden om hun volledige potentieel te ontwikkelen met uitstekende faciliteiten, inspirerend academici en onderzoek onder leiding van onderwijs dat onze studenten in staat stelt om ons te verlaten als hoogopgeleide, goed -developed individuen in staat zijn om de overgang naar de werkplek gemakkelijk.

Visie

Alfaisal University is een particuliere non-profit instelling die streeft naar een onderzoek van wereldklasse universiteit zet zich in voor de creatie, verspreiding en toepassing van kennis op het gebied van het bedrijfsleven, engineering, biowetenschappen en geneeskunde, en de ontwikkeling van kennis gebaseerde economieën.

Missie

Alfaisal University is een studentgerichte universiteit die creëert en verspreidt kennis door middel van wereldklasse undergraduate en graduate onderwijs-programma's, onderzoek en dienstverlening die profiteren het Koninkrijk Saoedi-Arabië, de regio en de wereld, en het stimuleren van de ontwikkeling van op kennis gebaseerde economieën.

ACADEMICS

Alfaisal University biedt een breed scala van graduate en undergraduate programma's in haar vier colleges (Business, Engineering, Geneeskunde en Wetenschap).

De programma's zijn ontworpen in samenwerking met vooraanstaande internationale academische partners om de lokale en internationale markt eisen te voldoen en in staat te stellen de studenten voor te bereiden voor de werkgelegenheid.

Gelegen in het hart van Riyad, het centrum voor de handel, industrie en onderzoek, Alfaisal biedt haar studenten mogelijkheden om hun volledige potentieel te ontwikkelen met uitstekende faciliteiten, inspirerend academici en onderzoek onder leiding van onderwijs dat onze studenten in staat stelt om ons te verlaten als hoogopgeleide, goed -developed individuen in staat zijn om de overgang naar de werkplek gemakkelijk.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Alfaisal University

Met de steun van de Koning Faisal Foundation (KFF), werd het MBA-programma goedgekeurd door het Ministerie van Hoger Onderwijs op juli 2010. De primaire doelstelling van ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

Met de steun van de Koning Faisal Foundation (KFF), werd het MBA-programma goedgekeurd door het Ministerie van Hoger Onderwijs op juli 2010. De primaire doelstelling van het MBA-programma is om afgestudeerde studenten in het Koninkrijk van Saoedi-Arabië te voorzien van een world-class MBA-opleiding.

De MBA-programma wordt uitgevoerd in de avonden en accepteert zowel mannen als vrouwen. De typische kandidaten voor dit programma zijn:

Werkende professionals die willen hun algemene kennis van zaken te verbeteren en collaboratieve zakelijke netwerken te ontwikkelen. Personen die willen hun carrière te verbeteren en hun leiderschap potentieel en vaardigheden te ontwikkelen. Mannen en vrouwen die willen om de overgang van hun huidige posities in algemeen management rollen. Ondernemers die graag nieuwe bedrijven te starten of te koesteren en te groeien bestaande bedrijven. Mannen en vrouwen in de vroege stadia van hun carrière die willen hun kennis van business en management disciplines verbeteren en hun toekomstige loopbaan. ... [-]
Saoedi-Arabië Riyad
September 2019
Engels
Voltijd
22 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Alfaisal University-Riyadh