Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Marconi University is een universiteit van wereldklasse die zich bezighoudt met aanzienlijk internationaal onderzoek en innovatie. De universiteit kijkt verder dan de traditionele academische leeromgeving, en promoot het gebruik van innovatieve leermethodieken door geavanceerde technologische oplossingen te combineren met traditionele activiteiten zoals lezingen, workshops en seminars.

Marconi-onderzoek gaat van economie en kunst tot toegepaste wetenschap en technologieën, in overeenstemming met maatschappelijke veranderingen en vooruitgang. Onze aanpak is gebaseerd op de ontwikkeling van interdisciplinaire kennis, vaardigheden en competenties, met een bijzondere nadruk op het mondiale perspectief. Een streven naar uitmuntendheid en kwaliteit inspireert onze programma's, die erop gericht zijn studenten voor te bereiden op wereldwijde veranderingen en om hun academische kennis met succes toe te passen op situaties in het echte leven.

De universiteit streeft ernaar haar waarden en missie te realiseren om tegemoet te komen aan de behoeften van internationale en binnenlandse studenten, door hen verschillende studiemogelijkheden te bieden op het niveau van niet-gegradueerden en postdoctorale studenten, flexibele planning, doorlopende inschrijving, online lessen, virtuele laboratoria en simulaties.

Momenteel heeft onze diverse gemeenschap meer dan 16.000 studenten die zijn ingeschreven voor graduate en postgraduate programma's, 300 faculteitsleden en een academisch adviserend team dat is samengesteld uit meer dan 200 experts. Goed uitgeruste laboratoria ondersteunen onze onderzoeksactiviteiten, zoals Marconi Studios, ons productiebureau voor Cinematic Arts en Digital Media, waar studenten hun kennis kunnen toepassen en een praktische trainingservaring kunnen krijgen.

Missie

De missie van Marconi is om innovatieve en betaalbare hoogwaardige studieprogramma's en leermogelijkheden te bieden voor zowel nationale als internationale studenten, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en inspelend op de behoeften van studenten in hun streven naar academische, persoonlijke en professionele integriteit.

Wanneer je een diploma behaalt bij de Marconi University, heb je niet alleen toegang tot de nieuwste online leertechnologieën, maar ook tot universitair onderwijs, faciliteiten en ondersteuning.

Onze actieve partnerschappen met lokale, nationale en internationale instellingen dragen bij aan een duurzaam gemeenschappelijk doel om studenten te plaatsen en vooruit te helpen.

Goals

  • Hoogwaardige professionele opleidingen aanbieden.
  • Een gemeenschap opbouwen en het leven van studenten verrijken door educatieve en professionele groei te bevorderen
  • Het aanmoedigen van studentgericht leren op alle niveaus, ondersteund door technologische middelen en geleid door gekwalificeerde docenten en personeel
  • Een uitstekende educatieve ervaring bieden via academische en administratieve ondersteuningsdiensten
  • Interdisciplinair onderzoek en innovatie bevorderen
  • Het bevorderen van samenwerking en interactie tussen andere instellingen met dezelfde doelstellingen

Ons onderwijsmodel

De academische expertise van Marconi bouwt voort op een rijke Europese onderwijstraditie en biedt de toegevoegde waarde van onderzoek en innovatie op het gebied van leertechnologieën.

Het Marconi-onderwijsmodel bestaat zowel uit een online als een gemengd formaat, dat face-to-face en interactieve activiteiten combineert en de interactie tussen studenten en docenten en een efficiënter gebruik van institutionele middelen bevordert.

Door de gemengde optie te kiezen kunt u face-to-face seminars en lessen bijwonen in een van de universiteitskantoren om uw online studie-ervaring te verrijken.

Ze zijn ingeschreven bij de Marconi University en hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationale gemeenschap, zichzelf bloot te stellen aan verschillende culturen en een hoog aangeschreven Europees diploma te behalen, zonder hun eigen land te hoeven verlaten.

Wanneer u een online diploma bij de Marconi University kiest, krijgt u rechtstreeks toegang tot universitair onderwijs, faciliteiten en ondersteuning. Ons onderwijzend personeel is direct verantwoordelijk voor het creëren en ontwerpen van onze eigen online cursussen, gebruikmakend van de nieuwste technologische oplossingen om u een hoogwaardige en boeiende studieervaring te garanderen.

Onze nieuwste bevindingen in educatief ontwerp en digitale technologieën hebben geleid tot de oprichting van het Marconi Virtual C @ mpus-platform SIM (Integrated Multimodal System), dat profiteert van de integratie van de volgende tools:

technologies

Binnen deze leeromgeving bieden multimediale en interactieve educatieve materialen (audio- / videolessen, virtuele laboratoria, simulaties, casestudy's, tests) studenten de mogelijkheid om hun eigen studie-ervaring aan te passen.

Nationale accreditaties

Italië: de eerste online universiteit die in Italië is geaccrediteerd door het Italiaanse ministerie van Onderwijs

Griekenland: Geaccrediteerd door het Griekse Ministerie van Onderwijs om bachelors in moderne talen en literatuur, psychologie en onderwijskunde aan te bieden en een masterdiploma in onderwijsleiderschap, management en opkomende technologieën.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Guglielmo Marconi University

Verdien een internationaal erkend MBA-diploma van de universiteit van Marconi om je loopbaan te versnellen en jezelf te transformeren in een bedrijfsleider. Studenten met ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

Het MBA-programma van de Marconi University is niet alleen een zakelijk programma, het is een motiverende en levensveranderende ervaring die ervoor zorgt dat u opnieuw nadenkt en opnieuw evalueert hoe het bedrijfsleven werkt en u in staat stelt om te concurreren door de beste bedrijfsstrategieën te leren.

MBA-programma hoogtepuntenDuur - 10-12 maandenMBA Structuur - 8 Courses Research Methodology Final ProjectKlassen - Face-to-face weekendlessen met 18 - 20 contacturen op alle locaties (klik op de link: opgenomen klassen op YouTube )Faculteit - Vlieg in professoren uit Europa, VK en VS (bezoek de link: Facultair profiel bekijken )Dual Certificate - Post Graduate Diploma van de Britse MBA-graad aan de Guglielmo Marconi University , ItaliëAccreditatie - Ministerie van Onderwijs in Italië. Komt ook onder de ENIC NARIC Approved Universities en wordt wereldwijd erkend.Mogelijk - Om lessen bij te wonen op alle locaties, inclusief Rome, ItaliëBeoordeling - Op opdrachten gebaseerde cursussenBetaling - Pay as Go Go - flexibele maandelijkse termijnenAfstuderen - Optie voor bijwonen van afstuderen in Rome, ItaliëLMS - Volledige toegang tot Learning Management System Toegang tot ProQuest Online LibraryAangeboden specialisaties - Marketing HR Projectmanagement Supply Chain Management HealthCare Management Ondernemerschapsfinanciering... [-]
Saoedi-Arabië Al Khobar Riyadh Jeddah Egypte Cairo Qatar Doha Koeweit Koeweit Stad Jordanië Amman Bahrein Manama  + 10 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
10 - 12 maanden
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Guglielmo Marconi University

Verdien een internationaal erkende MBA in Healthcare Management-graad aan de Universiteit van Marconi om uw carrière in HealthCare te versnellen en uzelf te ontwikkelen t ... [+]

Master of Business Administration (MBA in HealthCare Management)

MBA in het Healthcare Management-programma richt zich op de noodzaak dat zorgmanagers continue lerenden, kritische denkers en ethische beoefenaars zijn door de multi-construct-aard van de menselijke, sociale en organisatorische realiteit en de complexe relaties tussen het systeem van zorgaanbieders en de behoeften te erkennen van de gemeenschap.

MBA in Healthcare Management Programma HoogtepuntenDuur - 10-12 maandenMBA-structuur - 8 cursussen 2 HealthCare-specialisatiecursussen Onderzoeksmethodologie Cursus eindprojectKlassen - Face-to-face weekendlessen met 18 - 20 contacturen op alle locaties (klik op de link: opgenomen klassen op YouTube )Faculteit - Vlieg in professoren uit Europa, VK en VS (bezoek de link: Facultair profiel bekijken )Dual Certificate - Post Graduate Diploma in strategisch management en leiderschap van UK MBA in Healthcare Management degree aan de Guglielmo Marconi University , ItaliëAccreditatie - Ministerie van Onderwijs in Italië. Komt ook onder de ENIC NARIC Approved Universities en wordt wereldwijd erkend.Mogelijk - Om lessen bij te wonen op alle locaties, inclusief Rome, Italië.Beoordeling - Op opdrachten gebaseerde cursussenBetaling - Pay as Go Go - flexibele maandelijkse termijnenAfstuderen - Optie voor bijwonen van afstuderen in Rome, ItaliëLMS - Volledige toegang tot Learning Management System Toegang tot ProQuest Online Library... [-]
Saoedi-Arabië Al Khobar Riyadh Jeddah Egypte Cairo Qatar Doha Koeweit Koeweit Stad Jordanië Amman Bahrein Manama  + 10 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
10 - 12 maanden
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Guglielmo Marconi University

Verdien een internationaal erkende MBA-titel in marketing aan de Marconi University om uw loopbaan in marketing te versnellen. ... [+]

Master of Business Administration (MBA in Marketing)

Het MBA in Marketing-programma biedt u kennis van het marketingontwikkelingsproces, inclusief strategievorming, consumenteninzichten

MBA in Marketing Programma HoogtepuntenDuur - 10-12 maandenMBA in Marketing Structuur - 8 Cursussen 2 Marketing Specialisatie Cursussen Research Methodology Final ProjectKlassen - Face-to-face weekendlessen met 18 - 20 contacturen op alle locaties (klik op de link: opgenomen klassen op YouTube )Faculteit - Vlieg in professoren uit Europa, VK en VS (bezoek de link: Facultair profiel bekijken )Dual Certificate - Post Graduate Diploma in strategisch management en leiderschap van UK MBA in Marketing van Guglielmo Marconi University , ItaliëAccreditatie - Ministerie van Onderwijs in Italië. Komt ook onder de ENIC NARIC Approved Universities en wordt wereldwijd erkend.Mogelijk - Om lessen bij te wonen op alle locaties, inclusief Rome, Italië.Beoordeling - Op opdrachten gebaseerde cursussenBetaling - Pay as Go Go - flexibele maandelijkse termijnenAfstuderen - Optie voor bijwonen van afstuderen in Rome, ItaliëLMS - Volledige toegang tot Learning Management System Toegang tot ProQuest Online Library... [-]
Saoedi-Arabië Al Khobar Riyadh Jeddah Egypte Cairo Qatar Doha Koeweit Koeweit Stad Jordanië Amman Bahrein Manama  + 10 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
10 - 12 maanden
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Our faculties

Address
Al Khobar, Oostelijke provincie, Saoedi-Arabië
Address
Riyadh, Provincie Riyad, Saoedi-Arabië
Address
Jeddah, Mekka provincie, Saoedi-Arabië
Address
Cairo, Gouvernement Caïro, Egypte
Address
Doha, Doha, Qatar
Address
Koeweit Stad, Al Asimah Governate, Koeweit
Address
Amman, Gouvernement Amman, Jordanië
Address
Manama, Capital Governorate, Bahrein