Lees de Officiële Beschrijving

MBSC beoogt een nieuwe generatie van transformatieve leiders die creatief te denken en moedig handelen te ontwikkelen. Het Koninkrijk heeft behoefte aan meer werkgelegenheid creëren en niet alleen werk consumenten. MBSC is ontworpen om deze leegte te vullen door het creëren van ondernemers van alle soorten (EAK®).

Prince Mohammad Bin Salman College (MBSC) van Business & Ondernemerschap is een nieuwe particuliere, instelling voor hoger onderwijs voor zowel mannen als vrouwen. Er is vastgesteld door middel van een internationaal samenwerkingsverband tussen Emaar The Economic City, Babson Global (een volle dochteronderneming van Babson College, USA), Lockheed Martin onder de paraplu van het Economisch Offset Program in het Koninkrijk van Saoedi-Arabië en de MISK stichting.

MBSC

MBSC zal Babson College's unieke benadering van ondernemend onderwijs die niet afhankelijk is van passief luisteren naar hoorcolleges, maar zal zich richten op hands-on ervaringsleren dat is praktisch en pragmatisch zijn voorzien. Het curriculum maakt gebruik van een reeks van ondertekening ervaringsgerichte cursussen die studenten nodig hebben om hun leren toepassen op echte problemen of start nieuwe sociale of zakelijke ondernemingen. Dit soort project based learning zal worden aangevuld met een netwerk van mentoren en adviseurs. Ontwikkeling van individuen zal buiten de klas verder door opzettelijk gecreëerd set van co-curriculaire ervaringen die zal versterken en bouwen het ondernemend leiderschap vaardigheden van studenten. MBSC zal een cultuur die het beste van de academische tradities in alle wereldklasse instellingen voor hoger onderwijs, waarvan kenmerken omvatten respect voor uiteenlopende gezichtspunten, professionaliteit, integriteit, en een constante inzet, zowel in als buiten de klas in voor topkwaliteit weerspiegelt hebben.

MBSC zal wereldklasse onderwijs dat de internationale normen van rechts hier in Saoedi-Arabië aan te bieden.

MBSC heeft een wereldwijde zoektocht naar docenten die zowel getalenteerde docenten en vooraanstaande onderzoekers inhuren uitgevoerd. Al de oprichting faculteit zijn opgeleid op Babson College. De oprichtende faculteit zal worden aangevuld door een groep van vooraanstaande gastdocent van Babson en andere wereldklasse hogescholen en universiteiten. MBSC is vastbesloten om zich te houden aan wereldwijde normen van kwaliteit door het volgen van de normen van zowel lokale (NCAA) en wereldwijde accreditatie van instanties zoals NEASC en AACSB. Babson College zal blijven op bijstand en steun te verlenen aan MBSC voor de komende tien jaar in zijn reis naar uitmuntendheid.

ONZE VISIE

Om de meest vooraanstaande instelling voor hoger onderwijs die ondernemerschap in Saudi-Arabië zal openen om de banen van de toekomst te creëren en bijdragen aan Saoedi-Arabië's kenniseconomie. Dit wordt bereikt door steeds een elite, internationaal erkende instelling die het onderwijs herdefinieert in Saoedi-Arabië en de regio. Het zal een levende, leren lab dat creëert en lanceert de volgende generatie van transformatieve leiders.

ONZE MISSIE

De missie van het college is om ondernemende leiders die kunnen herkennen en vorm kansen te voeden. Afgestudeerden van het College in staat zal zijn voor het produceren van economische en maatschappelijke waarde waar ze werken zijn - als werknemer in grote of kleine bedrijven; als leiders van de overheid, sociale of filantropische organisaties; als oprichters van nieuwe bedrijven; of als leiders van de familie-eigendom en beheer bedrijven.

MBSC

CAMPUS & Gastronomie

De campus is ontworpen door HDR Inc. een van 's werelds Top 100 Global Design bedrijven om een ​​omgeving die de levering van unieke curriculum Babson Global bevordert, heeft ruimte voor co-curriculaire activiteiten en weerspiegelt inzet MBSC om een ​​cultuur van uitmuntendheid te creëren. Samen hopen we de creativiteit en samenwerking te inspireren en studenten te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

Prince Mohammad Bin Salman College

Het MBSC Part-Time MBA-programma in Saoedi-Arabië biedt u de flexibiliteit om een ​​graad te verdienen terwijl u werkt, zodat u kunt blijven voldoen aan uw professionele ... [+]

De graduate-programma's bij MBSC zijn exclusief ontworpen voor personen die zaken willen studeren terwijl ze een ondernemersmentaliteit ontwikkelen.

Onze afstudeerprogramma's concentreren zich op Entrepreneurial Thought and Action® , de unieke methode van Babson, en bieden studenten de tools en vaardigheden om ambiguïteit te overwinnen en economische en sociale waarde te creëren - overal.

Het toelatingsproces voor de MBSC graduate programma's volgt een deadline-driven tijdschema wat inhoudt dat aanvragen worden beoordeeld en beslissingen worden genomen, afhankelijk van de data vermeld in de toelatingscyclus. De commissie beoordeelt de aanvragen zoals ze zijn ingediend. Het is altijd voordelig voor u om uw aanvraag zo snel mogelijk in te dienen.... [-]

Saoedi-Arabië Jeddah
September 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MBA

Prince Mohammad Bin Salman College

Iedereen kan een MBA doen. Maar weinigen zijn deelnemer-gecentreerd. Wij zijn een van de weinigen en de enigen in de regio die gebaseerd zijn op Babson's unieke methode v ... [+]

Iedereen kan een MBA doen. Maar weinigen zijn deelnemer-gecentreerd. Wij zijn een van de weinigen en de enigen in de regio die gebaseerd zijn op Babson's unieke methode voor ondernemerschap, denken en doen (ETA), waarmee studenten hun ondernemingspotentieel kunnen ontketenen door middel van deelnemergericht leren (PCL) en agenten van verandering worden.

MBSC" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/41/41994_Screen_Shot_2017-02-28_at_9.42.42_PM.png" alt="MBSC" />

HET MBSC MBA-VERSCHIL

Ontworpen door een wereldwijde samenwerking

Ontworpen door Babson, de wereldleider in ondernemerschapsonderwijs, het programma is nauw aangepast aan de realiteit van het Koninkrijk door MBSC Faculty, die lokaal is, interactie heeft met en advies biedt aan het bedrijfsleven en actief betrokken is bij de oprichting en ontwikkeling van een ondernemend ecosysteem in KAEC en de regio. Het MBA-programma in Saoedi-Arabië emuleert Vision2030, dat ondernemingsagentschap stimuleert en tegelijkertijd een positieve sociale impact creëert... [-]

Saoedi-Arabië Jeddah
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MBSC Campus Walk

Student testimonials