Lees de Officiële Beschrijving

Ga verder met LSBF in Singapore

Op de London School of Business and Finance (LSBF) in Singapore meten we succes door de impact die onze studenten, docenten en alumni hebben in de regio.

Geclassificeerd als de beste privéschool in accountancy en de beste privéschool in gastvrijheid

Waarom kiezen voor London School of Business

We cultiveren een ethos waarin je kunt leren, groeien en slagen. Je deelt ideeën en ervaringen met mensen van over de hele wereld terwijl je je toekomstige succes vormgeeft. Ontdek waarom de volgende generatie bedrijfsleiders LSBF kiezen.

Meer manieren om te studeren, meer manieren om te groeien

We hebben campussen in Londen en Singapore, die worden ondersteund door ons bekroonde online leerplatform.

Onze postdoctorale programma's worden online afgeleverd, terwijl onze Executive Education-programma's worden geleverd op de LSBF-campus in Londen, op slechts een paar minuten lopen van Holborn. Onze ACCA-cursussen worden zowel online als op onze campus in Londen afgeleverd.

Diversiteit als standaard

Met studenten uit vele landen die bij ons studeren, bieden onze campussen, cursussen en klaslokalen ook een echt wereldwijde, diverse en verrijkende ervaring. LSBF is de perfecte plek om echt internationale ervaring op te doen en je voor te bereiden op de wereldwijde marktplaats van vandaag.

Ons bedrijfsnetwerk

Het up-to-date houden van onze cursussen met de vereisten van toonaangevende organisaties is een constante praktijk, geen optie. We hebben sterke relaties opgebouwd met succesvolle bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

Alles bij elkaar brengen

Door onze zeer ervaren faculteit, zakelijke partners en wereldwijd bereik, zullen we u voorbereiden op leiderschap, uitmuntendheid en succes in de zakelijke wereld.

Uitmuntendheid

Vanaf de eerste dag lag onze focus op uitmuntendheid. Onze inspanningen om de beste studentenervaring, eersteklas onderwijs en exclusieve loopbaanondersteuning te bieden, maken LSBF tot een unieke instelling.

Singapore Campus

Singapore is een unieke mix van culturele diversiteit en bedrijfsgroei. Studeer op een van onze state-of-the-art campussen en krijg een overzicht van dit grote internationale commerciële centrum.

Buiten het klaslokaal, kun je een volledige academische ervaring combineren met levendige sociale activiteiten. Onze campussen bieden gemakkelijke toegang tot het verfijnde nachtleven en de uitzonderlijke omgeving van Singapore.

campus

De LSBF in Singapore bevindt zich op 3 Anson Road (Springleaf Tower) en 143 Cecil Street (GB Building), op slechts enkele minuten van het MRT-station Tanjong Pagar.

Naast onze ultramoderne lesgebieden, profiteert u van toegewijde sociale voorzieningen en de nieuwste leertechnologie om uw ervaring te verbeteren.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MBA

LSBF Singapore

De Concordia University Chicago MBA biedt je het geavanceerde diploma dat nodig is om je carrière vooruit te helpen of van loopbaan te veranderen. U zult de management- e ... [+]

CUC MBA

De Concordia University Chicago MBA biedt je het geavanceerde diploma dat nodig is om je carrière vooruit te helpen of van loopbaan te veranderen. U zult de management- en analytische vaardigheden verwerven die vereist zijn om een zelfverzekerde leider te zijn in de veranderende, wereldwijde zakelijke omgeving van vandaag.

Cursus benodigd heden

Minimum vereiste academische toelating:

Bachelors graad van een erkende universiteit.

Minimum vereiste voor het toelaten van een Engels taal:

Behaalde een cijfer C6 of hoger in het O-niveau in het Engels; ofEquivalente kwalificatie bijv. IELTS 6.0, TOEFL 550 (iBT 72)

Minimum leeftijd:

20 jaar of ouderLooptijdVoltijd: 12 ma... [-]
Singapore
May 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
3 Anson Road, Springleaf Tower, #06-01
Singapore, 079909 SG