Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Manchester was een vroege adoptie van het transnationale onderwijs en heeft nu 25 jaar ervaring op dit gebied. Door de jaren heen hebben we sterke wereldwijde partnerships met bedrijven en hoogwaardige educatieve partners gesmeed. We hebben 6 wereldwijde centra op 4 continenten opgericht: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai en Singapore.

Onze traditie van succes in leren en onderzoek strekt zich uit over 180 jaar, waarin de geboorte van de moderne computer, de splitsing van het atoom en de fundamentele beginselen van de moderne economie zijn opgenomen. Veel meer wereldwijde innovaties hebben hier hun wortels, aan de Universiteit van Manchester. In het kader van het Research Research Excellence Framework in het Verenigd Koninkrijk, in de 2e plaats in termen van 'onderzoeksmacht', genieten we een wereldwijde reputatie voor ons pionierend onderzoek, dat onze probleemgerichte aanpak van het bacheloronderwijs verbetert.

Singapore, Zuidoost-Azië Centrum

Een 100% eigendom van de Universiteit van Manchester, het Centrum Zuidoost-Azië heeft sinds 1992 zijn aanwezigheid gevestigd en beschikt over flexibele Global MBA voor professionals met uiteenlopende achtergronden. Het ondersteunt nu bijna 300 studenten en heeft meer dan 1000 studenten in de regio Zuidoost-Azië en Oceanië afgestudeerd.

Onze internationale academici reizen wereldwijd op onze 6 wereldwijde centra. Veel van onze academici zijn uitgerust met industriële kennis en uitgebreide banden met het publiek, particuliere, waaronder derde sectororganisaties over de hele wereld. Ze leiden een debat, beïnvloeden opinie en beleid en veranderen verandering.

Manchester Business School
CPE Registratienr .: 201022477R
Periode: 28 september 2016 tot 27 september 2020

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

Manchester Business School, Singapore Centre

De Kelley-Manchester Global MBA biedt de dubbele expertise van zowel de Britse als de Amerikaanse business schools en combineert 's werelds beste online MBA-lessen me ... [+]

De Kelley-Manchester Global MBA biedt de dubbele expertise van zowel de Britse als de Amerikaanse business schools en combineert 's werelds beste online MBA-lessen met meeslepend, face-to-face leren op een keuze uit 8 wereldwijde locaties.

Naast het online leren omvat deze flexibele MBA in totaal 18 dagen les in drie woonworkshops (plus een optionele vijfdaagse workshop in Washington DC).

Gemengde levering

De Kelley-Manchester Global MBA combineert 's werelds beste online MBA-lessen met meeslepend, face-to-face onderwijs op een keuze uit 8 wereldwijde locaties. Het resultaat is een flexibele MBA die een echt internationale ervaring is.

WorkshopschemaSemester 1: 6 dagen op de Kelley School of Business in Bloomington, IndianaSemester 2: 6 dagen bij elk wereldwijd MBI-centrum van Alliance *Semester 3: allemaal online of online een 5-daagse workshop over overheidsbeleid in Washington DCSemester 4: 6 dagen op elk wereldwijd MBI-centrum van Alliance ** AMBS biedt ook keuzevakken met een driedaagse workshop in Washington DC.Online leren... [-]
Singapore
July 2019
Deeltijd
24 - 60 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Global MBA

Manchester Business School, Singapore Centre

Verhoog uw ambities voor dit internationale parttime MBA-programma van wereldklasse, dat vanaf het begin op u als leider is gericht. Van ondernemerschap tot international ... [+]

Verhoog uw ambities voor dit internationale parttime MBA-programma van wereldklasse, dat vanaf het begin op u als leider is gericht. Van ondernemerschap tot internationale financiën, u zult profiteren van de nieuwste ideeën en de vaardigheden verbeteren die u zullen onderscheiden in de huidige concurrerende markt.

Met opnames in januari en juli omvat deze internationale MBA van wereldklasse 18 maanden lesgeven, een project van zes maanden en persoonlijke en professionele ontwikkelingskansen.

Voor

Praktische studievaardigheden

Bouw de vaardigheden die je nodig hebt tijdens de MBA

Face-to-face-inductie in uw thuiscentrum

Ontmoet je klasgenoten en het ondersteuningsteam

Netwerkkansen... [-]

Singapore
July 2019
Deeltijd
18 - 60 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Manchester Business School Pte Ltd
Address
55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Singapore
Website
Telefoonnr.
+65 6538 4470