Manchester Business School, Singapore Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

De Universiteit van Manchester was een vroege adoptie van het transnationale onderwijs en heeft nu 25 jaar ervaring op dit gebied. Door de jaren heen hebben we sterke wereldwijde partnerships met bedrijven en hoogwaardige educatieve partners gesmeed. We hebben 6 wereldwijde centra op 4 continenten opgericht: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai en Singapore.

Onze traditie van succes in leren en onderzoek strekt zich uit over 180 jaar, waarin de geboorte van de moderne computer, de splitsing van het atoom en de fundamentele beginselen van de moderne economie zijn opgenomen. Veel meer wereldwijde innovaties hebben hier hun wortels, aan de Universiteit van Manchester. In het kader van het Research Research Excellence Framework in het Verenigd Koninkrijk, in de 2e plaats in termen van 'onderzoeksmacht', genieten we een wereldwijde reputatie voor ons pionierend onderzoek, dat onze probleemgerichte aanpak van het bacheloronderwijs verbetert.

Singapore, Zuidoost-Azië Centrum

Een 100% eigendom van de Universiteit van Manchester, het Centrum Zuidoost-Azië heeft sinds 1992 zijn aanwezigheid gevestigd en beschikt over flexibele Global MBA voor professionals met uiteenlopende achtergronden. Het ondersteunt nu bijna 300 studenten en heeft meer dan 1000 studenten in de regio Zuidoost-Azië en Oceanië afgestudeerd.

Onze internationale academici reizen wereldwijd op onze 6 wereldwijde centra. Veel van onze academici zijn uitgerust met industriële kennis en uitgebreide banden met het publiek, particuliere, waaronder derde sectororganisaties over de hele wereld. Ze leiden een debat, beïnvloeden opinie en beleid en veranderen verandering.

Manchester Business School
CPE Registratienr .: 201022477R
Periode: 28 september 2016 tot 27 september 2020

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Global MBA\'s » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk Health MSc »

Programma's

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

Part-time Kelley-Manchester Global MBA

Online en Campus gecombineerd Deeltijd 24 - 60 maanden August 2019 Singapore

De Kelley-Manchester Global MBA biedt de dubbele expertise van zowel de Britse als de Amerikaanse business schools en combineert 's werelds beste online MBA-lessen met meeslepend, face-to-face leren op een keuze uit 8 wereldwijde locaties. [+]

De Kelley-Manchester Global MBA biedt de dubbele expertise van zowel de Britse als de Amerikaanse business schools en combineert 's werelds beste online MBA-lessen met meeslepend, face-to-face leren op een keuze uit 8 wereldwijde locaties.

Naast het online leren omvat deze flexibele MBA in totaal 18 dagen les in drie woonworkshops (plus een optionele vijfdaagse workshop in Washington DC).

Gemengde levering

De Kelley-Manchester Global MBA combineert 's werelds beste online MBA-lessen met meeslepend, face-to-face onderwijs op een keuze uit 8 wereldwijde locaties. Het resultaat is een flexibele MBA die een echt internationale ervaring is.

WorkshopschemaSemester 1: 6 dagen op de Kelley School of Business in Bloomington, IndianaSemester 2: 6 dagen bij elk wereldwijd MBI-centrum van Alliance *Semester 3: allemaal online of online een 5-daagse workshop over overheidsbeleid in Washington DCSemester 4: 6 dagen op elk wereldwijd MBI-centrum van Alliance ** AMBS biedt ook keuzevakken met een driedaagse workshop in Washington DC.Online leren... [-]

Global MBA

Part-time Global MBA

Online en Campus gecombineerd Deeltijd 18 - 60 maanden January 2019 Singapore

[+]

[-]

Contact

Manchester Business School Pte Ltd

Adres 55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Singapore
Website https://singapore.portals.mbs.ac.uk/
Telefoon +65 6538 4470