Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Manchester was een vroege invoering van transnationaal onderwijs en heeft nu 25 jaar ervaring op dit gebied. In de loop der jaren hebben we sterke wereldwijde partnerschappen gesmeed met bedrijven en spraakmakende educatieve partners, en we hebben 6 wereldwijde centra opgericht op 4 continenten: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai en Singapore.

Onze traditie van succes in leren en onderzoek strekt zich uit over 180 jaar en omvat de geboorte van de moderne computer, de splitsing van het atoom en de grondbeginselen van de moderne economie. Veel meer wereldveranderende innovaties hebben hun wortels hier, aan de Universiteit van Manchester. In het Research Excellence Framework 2014 staan we op de tweede plaats in het Verenigd Koninkrijk op het gebied van 'onderzoekskracht'. We genieten een wereldwijde reputatie voor ons baanbrekende onderzoek, dat onze probleemgebaseerde benadering van niet-gegradueerde leren verbetert.

Singapore, Zuidoost-Azië Centrum

Het Southeast Asia Centre, een 100% dochteronderneming van de Universiteit van Manchester, is sinds 1992 aanwezig en heeft een flexibele Global MBA voor professionals met verschillende achtergronden. Het ondersteunt nu bijna 300 studenten en heeft meer dan 1000 studenten afgestudeerd in de regio Zuidoost-Azië en Oceanië.

Onze internationale academici reizen de wereld rond in onze 6 wereldwijde centra. Veel van onze academici zijn uitgerust met kennis van de industrie en uitgebreide banden met het publiek, met inbegrip van derde sectororganisaties over de hele wereld. Ze leiden het debat, beïnvloeden de mening en het beleid en stimuleren verandering.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

CPE-registratienummer: 201022477R
Periode: 28 september 2016 tot 27 september 2020

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

De Kelley-Manchester Global MBA biedt de dubbele expertise van zowel de Britse als de Amerikaanse business schools en combineert 's werelds beste online MBA-lessen me ... [+]

De Kelley-Manchester Global MBA biedt de dubbele expertise van zowel de Britse als de Amerikaanse business schools en combineert 's werelds beste online MBA-lessen met meeslepend, face-to-face leren op een keuze uit 8 wereldwijde locaties.

Naast het online leren omvat deze flexibele MBA in totaal 18 dagen les in drie woonworkshops (plus een optionele vijfdaagse workshop in Washington DC).

Gemengde levering

De Kelley-Manchester Global MBA combineert 's werelds beste online MBA-lessen met meeslepend, face-to-face onderwijs op een keuze uit 8 wereldwijde locaties. Het resultaat is een flexibele MBA die een echt internationale ervaring is.

WorkshopschemaSemester 1: 6 dagen op de Kelley School of Business in Bloomington, IndianaSemester 2: 6 dagen bij elk wereldwijd MBI-centrum van Alliance *Semester 3: allemaal online of online een 5-daagse workshop over overheidsbeleid in Washington DCSemester 4: 6 dagen op elk wereldwijd MBI-centrum van Alliance ** AMBS biedt ook keuzevakken met een driedaagse workshop in Washington DC.Online leren... [-]
Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
24 - 60 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Verhoog uw ambities voor dit internationale parttime MBA-programma van wereldklasse, dat vanaf het begin op u als leider is gericht. Van ondernemerschap tot international ... [+]

Verhoog uw ambities voor dit internationale parttime MBA-programma van wereldklasse, dat vanaf het begin op u als leider is gericht. Van ondernemerschap tot internationale financiën, u zult profiteren van de nieuwste ideeën en de vaardigheden verbeteren die u zullen onderscheiden in de huidige concurrerende markt.

Met opnames in januari en juli omvat deze internationale MBA van wereldklasse 18 maanden lesgeven, een project van zes maanden en persoonlijke en professionele ontwikkelingskansen.

Voor

Praktische studievaardigheden

Bouw de vaardigheden die je nodig hebt tijdens de MBA

Face-to-face-inductie in uw thuiscentrum

Ontmoet je klasgenoten en het ondersteuningsteam

Netwerkkansen... [-]

Singapore
Januari 2020
Engels
Deeltijd
18 - 60 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Manchester Business School Pte Ltd
Address
55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Singapore
Website
Telefoonnr.
+65 6538 4470