Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Manchester was een vroege invoering van transnationaal onderwijs en heeft nu 25 jaar ervaring op dit gebied. In de loop der jaren hebben we sterke wereldwijde partnerschappen gesmeed met bedrijven en spraakmakende educatieve partners, en we hebben 6 wereldwijde centra opgericht op 4 continenten: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai en Singapore.

Onze traditie van succes in leren en onderzoek strekt zich uit over 180 jaar en omvat de geboorte van de moderne computer, de splitsing van het atoom en de grondbeginselen van de moderne economie. Veel meer wereldveranderende innovaties hebben hun wortels hier, aan de Universiteit van Manchester. In het Research Excellence Framework 2014 staan we op de 2e plaats in het Verenigd Koninkrijk als het gaat om 'Research Power'. We genieten een wereldwijde reputatie voor ons baanbrekende onderzoek, dat onze probleemgebaseerde benadering van niet-gegradueerde leren verbetert.

Singapore, Zuidoost-Azië Centrum

Het Southeast Asia Centre, een 100% dochteronderneming van de Universiteit van Manchester, is sinds 1992 aanwezig in Singapore en heeft een flexibele Global MBA voor professionals met verschillende culturele en professionele achtergronden. Het ondersteunt nu bijna 300 studenten en heeft meer dan 1600 studenten afgestudeerd in de regio Zuidoost-Azië en Oceanië.

Onze internationale academici reizen de wereld rond in onze 6 wereldwijde centra. Veel van onze academici zijn uitgerust met kennis van de industrie en uitgebreide banden met het publiek, met inbegrip van derde sectororganisaties over de hele wereld. Ze leiden het debat, beïnvloeden de mening en het beleid en stimuleren verandering.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

80 Robinson Road # 13-02 Singapore 068898

CPE-registratienummer: 201022477R
Periode: 28 september 2016 tot 27 september 2020

Locaties

Singapore

Manchester Business School Pte Ltd

Address
80 Robinson Road #13-02
068898 Singapore, Singapore
Telefoonnr.
+65 6538 4470

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties