Read the Official Description

AACSB Accredited

Rutgers Business School Asia Pacific is een dochteronderneming van Rutgers, The State University van New Jersey (USA). Rutgers biedt het hoogst gerangschikt Executive Master of Business Administration (EMBA) Programma om getalenteerde professionals in Singapore. In aanvulling op de EMBA programma, zijn we ook het aanbieden van open inschrijving en op maat Executive Education programma's voor zowel particulieren als bedrijven.

Het EMBA programma is voltooid in Singapore. Rutgers Business School Asia Pacific is geregistreerd bij het Comité van Private Onderwijs als een onderwijsinstelling Private (PEI). Wij zijn ingeschreven bij CPE voor een periode van 4 jaar vanaf 22 mei 2016 om te 21 mei 2020.

Afgestudeerden van de Executive MBA-programma in Singapore verdienen een Master of Business Administration (MBA) van Rutgers, The State University van New Jersey (USA) verleende graad. De MBA Certificaat en Afschrift worden uitgegeven door de universiteit. Afgestudeerden van Singapore worden uitgenodigd om de jaarlijkse samenkomst in New Jersey, Verenigde Staten elk jaar bij te wonen.

rutgers

Tot de faciliteiten van Rutgers Business School Asia Pacific Singapore

De lessen worden gehouden op 1 Keong Saik Road, Singapore.

Het klaslokaal is 67 vierkante meter en is uitgerust met een beamer, whiteboard muur, en heeft WiFi-connectiviteit. Zitplaatsen is tussen de 25-30 studenten. De leraar naar student ratio is typisch 1: 20-25.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

Rutgers Business School Asia Pacific

Het Rutgers Executive Master of Business Administration-programma (EMBA) is de eerste keuze voor bedrijfseducatie voor de zeer gemotiveerde professional met ambities voor ... [+]

Programma overzicht:

Het Rutgers Executive Master of Business Administration-programma (EMBA) is de eerste keuze voor bedrijfseducatie voor de zeer gemotiveerde professional met ambities voor een versnelde loopbaangroei en -ontwikkeling. De Executive MBA biedt een duurzame ervaring op hoog niveau die de uwe zal blijven gedurende uw hele carrière, waarbij een kruising van theorie en praktijk maximale voordelen biedt aan individuen die erop zijn gericht elke klasse te laten tellen. Pas vandaag wat u in de les hebt geleerd toe op uw zakelijke uitdagingen wanneer u maandag weer op kantoor bent.

Het voordeel van Rutgers:

Hoog gerangschikt. Enkele citaten zijn: Financial Times: # 2 in Economics, # 3i n Corporate Strategy... [-]

Singapore
February 2019
Deeltijd
14 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Rutgers Business School Asia Pacific
1 Keong Saik Road
Singapore

Singapore, SG