Lees de Officiële Beschrijving

Over ZOE

Wereldwijde economie bewijst ons dagelijks de behoefte aan organisaties voor 'maximaal' en 'leidend' talent om te slagen in steeds complexere en competitievere mondiale markten. Om het 'best mogelijke' resultaat voor organisaties te bereiken, is het ontwikkelen van het juiste talent net zo belangrijk als het aannemen en behouden van medewerkers.

Wie zijn wij?

ZOE Talent Solutions is een wereldwijd trainings- en adviesbureau dat toonaangevende bedrijven in vele landen bedient. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor capaciteitsopbouw en talentontwikkeling voor individuen en organisaties, door middel van onze zeer op maat gemaakte cursussen en trainingssessies, in een breed scala aan disciplines.

Wat doen we?

ZOE helpt organisaties bij het identificeren van hun belangrijkste doelen en begeleidt managementteams door nauw samen te werken met elk lid, om blijvende verbeteringen aan te brengen in hun prestaties. Dit proces belooft dus een duidelijke toename in omzet en besparingen en een hogere Return On Investment (ROI). In bijna een decennium heeft ons team een ​​wereldwijd aan te bevelen onderneming opgebouwd met unieke vaardigheden, inclusief en niet beperkt tot coaching, facilitering, counseling en strategisering.

Hoe doen we het?

De zeer toegewijde en ervaren professionals van ZOE bieden hun klanten de hoogst mogelijke kwaliteit in training en capaciteitsopbouw tegen concurrerende prijzen, gekoppeld aan een unieke flexibiliteit om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Onze primaire focus is 'Complete klanttevredenheid'. Dit vormt de basis van onze werkfilosofie, onze cultuur en alles wat we doen. Dankzij ons succes hebben we onlangs een steeds groter aantal projecten kunnen uitvoeren. Elke keer opnieuw het vertrouwen van onze klanten winnen, motiveert ons om te streven naar een ongeëvenaarde uitmuntendheid.

We triomferen door nauw samen te werken met elke organisatie om de kracht van hun mensen te ontsluiten en ervoor te zorgen dat onze trainingsoplossingen voldoen aan hun leer- en ontwikkelingsbehoeften, en hun zakelijk succes maximaliseren.

ZOE heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling van medewerkers en organisaties. Dit, in combinatie met de belofte om innovatieve en toonaangevende groeioplossingen te leveren, heeft ons consistent laten groeien, zelfs in het licht van ongunstige marktomstandigheden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Address
Singapore, Singapore
Address
Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+971 4 558 8245
Address
Almaty, Almaty Province, Kazachstan
Address
Kuala Lumpur, Federaal grondgebied van Kuala Lumpur, Maleisië
Address
Mumbai, Maharashtra, India
Address
Malediven online, Maldiven
Address
Accra, Groot-Accra-regio, Ghana
Address
Cairo, Gouvernement Caïro, Egypte
Address
Kaapstad, westerse Cape, Zuid-Afrika
Address
Nairobi, Nairobi County, Kenia
Address
Amsterdam, Noord Holland, Nederlanden
Address
Athene, Centraal Athene, Griekenland
Address
Bratislava, Regio Bratislava, Slowakije
Address
Boedapest, Hongarije
Address
Genève, Genève, Zwitserland
Address
Istanbul, Istanbul, Turkije
Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
Lissabon, Lissabon, Portugal
Address
Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Address
Praag, Praag, Tsjechië
Address
Wenen, Wenen, Oostenrijk
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
Address
Amman, Gouvernement Amman, Jordanië
Address
Doha, Doha, Qatar
Address
Riyadh, Provincie Riyad, Saoedi-Arabië
Address
Houston, Texas, Verenigde Staten
Address
Toronto, Ontario, Canada