Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie opnieuw te definiëren hoger onderwijs

We bijna 25 jaar het aanbieden van meer wereldwijde ervaring en innovatieve leren mogelijk is, voortdurend onderzoeken het traditionele model van het hoger onderwijs in undergraduate en graduate; we zijn van plan om het te verbeteren en voor dat, we regelmatig al onze programma's, die gebaseerd zijn op de ware visie van de markt te herzien en hebben we de meest ervaren professionals die een innovatieve aanpak en de waarde van excellentie en ondernemerschap te brengen. En op het gebied van onderwijs we verschillen op innovatie en aanpassing aan veranderingen. Cesine in de voorhoede van het onderwijs.

Innoveren onderwijs

Aan te passen aan veranderingen in de wereld is niet genoeg. Om positieve verandering te leiden, moeten we nieuwe en betere manieren om dingen te doen vinden. Wij zijn een van de eerste universiteiten in de wereld te verenigen in één plaats van de meest creatieve geesten, de meest gerenommeerde ontwerpers en smaakmakers toekomst met de toekomstige leiders van het bedrijfsleven, communicatie en marketing.

Een andere afgestudeerde

Onze afgestudeerden maken ons wie we zijn. Ze zijn ons product en we succes te definiëren. leiders in het bedrijfsleven, communicatie, vormgeving en op technologisch gebied, allemaal in staat zijn om hun professionele toekomst met vertrouwen tegemoet; regisseren haar expertise op undergraduate en graduate de hoogste kwaliteit.

Gerangschikt onder de beste

De aanwezigheid van Cesine in de top posities in de internationale rankings weerspiegelt het streven naar perfectie en vooral de mogelijkheid zich aan te passen aan veranderingen en om te helpen individuen en organisaties bij het realiseren van hun resultaten. Zozeer zelfs, dat we in de top drie van de veertig Spaanse universiteiten hebben geplaatst, ranking I2N bereid door PriceWaterhouse Coopers en Education First, die het niveau van het Engels van de studenten en de mate van internationalisering van de instellingen meet, Hij staat achter de Universiteit van Navarra en San Pablo CEU. Naast Cesine de hoogste score in het onderwijs, inzetbaarheid, voorzieningen en maatschappelijke betrokkenheid in de prestigieuze ranking 'QS Stars' heeft verkregen.

Perioden "Erasmus" gegarandeerde

Strategische allianties met tal van gerenommeerde universiteiten, business schools en internationale design helpen zorgen dat alle leerlingen periodes "Erasmus" beurzen in verschillende landen, en gegarandeerd de beste praktijken in Spaanse bedrijven en ook in New York, San Francisco, Boston, Toronto en Parijs.

Toegewijd aan de inzetbaarheid en ondernemerschap

We zijn een universiteit gerund door mensen nu, dat betekent dat we aan werkgevers met de zekerheid die voortdurend evolueren om aan uw verwachtingen te voldoen luisteren. We meten de prestaties van onze 3 Schools of Business and Communication Design en het succes van de programma's die wij aanbieden, op basis van evaluaties van 360 studenten, zowel studenten als docenten. En het getuigenis van onze meer dan 9.000 alumni bevestigd.

Wij zijn de Spaanse orgaan meest toegewijd aan de inzetbaarheid en ondernemerschap. We hebben overeenkomsten gesloten met meer dan 1.100 bedrijven, zijn we erin geslaagd 15.500 leerlingen oefenen verschillende undergraduate en graduate programma's en ongeveer 2.500 banen. Het herbergt ook de jaarlijkse Job Fair en Netwerken, en we het ondernemerschap Forum, een baanbrekend initiatief dat ondernemerschap onder studenten twintig jaar stimuleert georganiseerd.

Opleidingen te volgen in:
Spanish (Spain)

Deze school biedt ook:

1-jaar EMBA

CESINE Centro Universitario

Zich bewust van de noodzaak om de mensen die deze veranderingen zullen leiden trainen, heeft Cesine Business School Executive MBA-programma ontwikkeld met de medewerking ... [+]

Een actueel programma

Bedrijven vandaag opereren in een klimaat van onzekerheid die snel veranderen. Als gevolg van de mondialisering van de markten, kansen en bedreigingen voor onze bedrijven ontstaan ​​altijd en overal in de wereld, en zelfs in de verte, kan direct invloed op onze markten.

In alle belangrijke aspecten van het corporate management zijn zeer belangrijke wijzigingen, die de bestuurders verantwoordelijk zijn voor elk gebied gedegen kennis om invloed op de ontwikkeling van de sterke punten en de veerkracht van hun organisaties vereisen.

Zich bewust van de noodzaak om de mensen die deze veranderingen zullen leiden trainen, heeft Cesine Business School Executive MBA-programma ontwikkeld met de medewerking van toonaangevende bedrijven in de markten van vandaag, wiens ervaring en achtergrond te verrijken de inhoud van de meester. Bovendien, door middel van overeenkomsten met bedrijven en organisaties, Cesine Business School bereid is om te garanderen 100% van de jonge afgestudeerden zonder ervaring, stages zijn onbetaald. Ons voorstel brengt, waardoor een volledig praktische dimensie differentiëren.... [-]

Spanje Santander
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands