Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

EAE Business School is gespecialiseerd in het hoger onderwijs, met collegegeldprogramma's waaronder de Executive MBA, Masters en Bachelor Degrees, met 60 jaar ervaring in het trainen van succesvolle professionals. Meer dan 73.000 directeurs en leidinggevenden zijn getraind in EAE.

Onze belangrijkste missie in het trainen van professionals en leiders van nationale en internationale bedrijven met programma's en masters die worden gekenmerkt door een grote dosis praktische, studentgerichte inhoud. Het succes van EAE Business School wordt ondersteund door voortdurende communicatie met studenten, docenten en partners over de hele wereld, waardoor de school een rigoureus niveau van onderwijskwaliteit kan garanderen.106806_4.jpg

EAE Business School: kwaliteit in master- en postgraduaatsopleidingen

De hoge kwaliteitsnormen die we implementeren bij EAE Business School heeft ons lof gezongen op de meest prestigieuze nationale en internationale ranglijsten. EAE is lid van de meest gerespecteerde nationale en internationale ranglijstenorganisaties, zoals de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), EFMD, (European Foundation for Management Development), CLADEA (Latijns-Amerikaanse Raad van Bestuursscholen), EBEN (European Business Ethics Network) en EMBAC (Executive MBA Council). Bovendien zijn onze programma's gecertificeerd door het PMI (Project Management Institute) en CSCMP (Council of Supply Chain Management Professionals), evenals door de ANECA en AQU.

Onze meest urgente maar meest motiverende uitdaging is om een internationale business school te blijven die in staat is om professionals te trainen die zijn uitgerust om organisaties duurzaam te leiden. EAE ondersteunt haar maatschappelijke betrokkenheid om uitdagingen op het gebied van persoonlijke en leidinggevende trainingen te blijven overwinnen.


Nationale en internationale EAE

EAE heeft academische en institutionele partnerschapsovereenkomsten met 65 business schools en universiteiten. Onze partners zijn verspreid over 22 landen. Bovendien heeft de school meer dan 3.500 partnerschapsovereenkomsten met Spaanse en internationale bedrijven, waardoor onze studenten na hun studie kunnen profiteren van een prestigieuze arbeidsbeurs. Na het behalen van een bachelor- of masteropleiding is het uiterst raadzaam om een in-company stage te doen om de opgedane kennis toe te passen. Met dit in gedachten geeft EAE studenten na hun studie toegang tot stagemogelijkheden.

In 2016 verwelkomde de school studenten uit 102 verschillende landen van alle 5 continenten. Bovendien is 37% van de academische faculteit van EAE internationaal. Gezien het wereldwijde karakter van bedrijfsstudies, is er een steeds groter aantal EAE Masters in het Engels. Onze overeenkomsten met universiteiten zoals Pace University New York, de Hogeschool van Amsterdam en de Universidad Anáhuac Mayab de México bieden ons nog nauwere banden met internationale studenten.

Dit jaar heeft EAE haar vaste toewijding aan onderzoek bevestigd. Onze docenten hebben een hoge output van academisch onderzoek, artikelen, case studies, boeken en verspreidingsartikelen geproduceerd, die managementkennis inbrengen in de gemeenschap. Daarnaast hebben we deelgenomen aan verschillende internationale conferenties, waar we deze kennis hebben gedeeld.106807_6.jpg

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

EMBA

EAE Global

De wereldwijde executive MBA wordt gegeven op de campus van Madrid en heeft ook een hybride studiemethode. Het vergroot de mogelijkheden om grenzen uit te breiden, operer ... [+]

De continue processen van verandering, globalisering, opkomende markten en toegenomen concurrentie zijn enkele van de kenmerken die kenmerkend zijn voor het huidige gedrag van de economie. Aan de andere kant biedt de huidige economische crisis voor veel bedrijven de gelegenheid zichzelf opnieuw uit te vinden. Het bedrijf van de toekomst zal opereren in een geglobaliseerde markt van klanten, concurrentie en leveranciers, waar de kansen zich in het andere deel van de planeet kunnen bevinden.

In deze context moeten managers en CEO's voortdurend hun kennis en vaardigheden bijspijkeren om hun solide bedrijfskennis te combineren met een globale visie van het bedrijf, omdat alleen op deze manier zij in staat zullen zijn om de uitdagingen die de markten vandaag de dag hebben gesteld en een wereldwijde bedrijfsstrategie die zich aanpast aan veranderende milieuomstandigheden.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
12 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

EAE in figures | Graduation 2016 EAE Business School

EAE en cifras 2017 | EAE Business School