ESDEN Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Esden Business School werd opgericht in 1996 met de missie om een ​​post-graduate opleiding kwaliteit te bieden, met de hoogste academische discipline en vanuit een opvatting van de persoon en van de samenleving diepe ethische wortels. Met een innovatieve academische methodologie, en altijd dicht bij de zakelijke wereld, zijn er meer dan 7000 studenten opgeleid in onze klaslokalen het verwerven van de vaardigheden die nodig zijn om leiders van de toekomst mogelijkheden geworden.

WAARDEN Wij delen de waarden van business schools internationale benchmark voor cutting-edge training, de bevordering van talent, de ontwikkeling van kritisch en creatief denken, en vooral, de ondernemingsgeest, we zijn van plan om het beheer stijl die we onze studenten onderwijzen .

IN DE BUURT VAN HET BEDRIJFSLEVEN Ons doel is volledig professionele ontwikkeling van onze studenten, hetzij door middel van hun onderneming, hetzij als een essentieel onderdeel van de groei van andere organisaties. Dit aspect noopt ons tot de pols te houden met de marktleiders, wetende dat vormt de behoeften en eisen bestaan ​​op het gebied van vaardigheden, kennis en vaardigheden. Wij faciliteren de ontwikkeling van professionele praktijken voor studenten die een carrière te beginnen of te wijzigen hun activiteiten, evenals een baan in continue beweging voor onze studenten en alumni.

FACULTY Ongetwijfeld de groep van professionals die deel uitmaken van de faculteit Esden Business School is een van de belangrijkste pijlers die ons succes en onze studenten te ondersteunen. Alle docenten zijn geweldig experts in de vakken die ze leren, hun kennis komt van zijn beroepservaring in verband met het bedrijfsleven, en uiteindelijk voor hun dagelijks leven, echte zaken die te zenden met passie en bewezen didactische vaardigheden aan studenten in de klas.

INTERNATIONALE OVEREENKOMSTEN Het internationale karakter is een van de kenmerken van onze business school sinds haar oprichting. Dit inzicht van het onderwijs betreft de bevordering van de mobiliteit en internationalisering, zowel studenten als docenten. Esden Business School heeft overeenkomsten met twee toonaangevende Rekenkamers die wereldwijd vandaag bestaan: London School of Economics (LSE) (Londen) en Istituto Marangoni School of Fashion (Milaan). Door de overeenkomst tussen Esden Business School en deze twee gerenommeerde instellingen, kunnen onze studenten toegang krijgen tot de opleiding van het hoogste niveau wereldwijd erkende, gegeven door hun leraren en ontwikkeld op het hoofdkantoor ze hebben respectievelijk in Engeland en Italië, en zeker is een unieke ervaring in hun loopbaan. Bovendien, met het oog op de uitbreiding van de academische kansen Esden Business School heeft afspraken gemaakt met internationaal gerenommeerde universiteiten zoals de Anahuac University en de Universiteit Tec de Monterrey van Mexico of de universiteit Externado en Jorge Tadeo Lozano universiteit van Colombia ondertekend.

ACADEMISCHE METHODOLOGIE Sinds haar geboorte, heeft Esden Business School zich gevestigd als een Business School met een innovatieve wetenschappelijke methodologie. We op basis van de Reverse methode Aulas geïnvesteerd in Esden Business School, maken we gebruik van nieuwe technologieën, zodat onze studenten hun tijd en toewijding kunnen maximaliseren, we gebruik maken van online media, video's, technische nota's en bibliografie voor individuele student werk, en wijzen de contact uur bij lezingen, teamwork, case discussie en Masterclasses van onze docenten. De student verwerft de nodige vaardigheden en capaciteiten binnen de werkingssfeer ervan, het bereiken van hun doelen te laten leiden door de wetenschappelijke staf van de School.

MULTINATIONAL BUSINESS SCHOOL

Esden Business School is momenteel aanwezig in 4 landen met 6 campus.

We hebben campussen in Madrid (Spanje), Barcelona (Spanje), Bilbao (Spanje), Mexico-Stad (Mexico) en Bogota (Colombia).

GLOBAL NETWORK ALUMNI In het Alumni Netwerk, EsdenAlumni van Esden Business School vindt u het laatste nieuws, handige informatie, training ... en vind het allerbelangrijkste: neem contact op met alle studenten die door middel van onze klaslokalen, alumni en natuurlijk passeren, professionals uit alle sectoren.

Mensen die via onze klaslokalen passeren het verwerven van de status van alumni en eenmaal klaar met hun Masters of MBA, Esden Business School, begeleidt alle alumni tijdens hun loopbaan door het aanbieden van seminars, specialisatie programma's, netwerken en de relatie te vergemakkelijken onder hen allen. Daarnaast beheert Esden Business School een dynamische werk zak met belangrijke partnerbedrijven en is rechtstreeks gerelateerd aan de academische aanbod.

VERENIGINGEN Esden Business School behoort tot de belangrijkste verenigingen van Business Schools in de verschillende gebieden waarin zij opereert.

Esden Business School is een lid van: Latijns-Amerikaanse Raad van Bestuur Schools (CLADEA) Spaanse Vereniging van Business Schools (AEEN)

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans

Bekijk Global MBA\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Global MBA

Global MBA

Online en Campus gecombineerd Deeltijd 9 maanden November 2019 Spanje Madrid Bilbao Barcelona +2 more

In dit programma willen we waarde toe te voegen aan je carrière (communicatie, teamwork, rapportage, analytische benadering, openbare presentaties, professionele volwassenheid, enz.) En we zijn van plan om je ondernemend talent te ontwikkelen, zowel toe te passen in het begin van nieuwe zakelijke projecten, zodat wordt uw unieke stijl van leidinggeven ... [+]

In dit programma willen we waarde toe te voegen aan je carrière (communicatie, teamwork, rapportage, analytische benadering, openbare presentaties, professionele volwassenheid, enz.) En we zijn van plan om je ondernemend talent te ontwikkelen, zowel toe te passen in het begin van nieuwe zakelijke projecten, zodat het uw unieke stijl van leidinggeven.

PUBLIEK

De MBA is gericht op professionals met aantoonbare ervaring, op zoek naar hun habilididades buiten uw gebied van expertise te verbeteren, uit te breiden carrièrekansen en krijgen erkenning in een zakelijke omgeving steeds concurrerender.

Het programma aansluit bij de kenmerken van deze publiek via de MBA Global mode.

Aanpak en methodologie ... [-]