ESEM

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Meet ESEM

ESEM, het is een business school met internationale zakelijke programma's. Het werd opgericht in Madrid in 1968 met het oog op academisch te vormen op het gebied van Marketing, Management, Bestuur en Management, professionals in staat om de huidige en toekomstige behoeften van het bedrijf en de markt te voldoen.

We hebben de volgende opleiding:

  • Master in Sportmanagement en Master in Sport Coaching
  • MBA in Management, Bestuur en Management (DAGE)
  • Master in Marketing en Commercieel Management (MM)
  • Hoger Diploma in Marketing en Sales Management
  • Executive MBA in Business Management (EXE)
  • MBA in specialiteit Management in Health Industry and Pharmaceutical (FARMA)

centrum

Sinds 1968 heeft ESEM met succes voorzien gespecialiseerde managers met relevante carrière en jongeren die hun werk opleiding zijn begonnen. Meer dan 40.000 internationale professionals hebben doorgegeven via onze klaslokalen, waar naast hun opleiding, hebben een uitwisseling van praktische kennis, waardoor de nakoming van onze filosofie bereikt ... "learning by doing"

Het doel van deze programma's is een training in alle praktische gereedschappen en onderdelen die nodig zijn voor Commercial Marketing Management, Sales Management, Financial Management, Human Resource Management en General Management van de multinational. Programma's en hun inhoud zijn buitengewoon praktisch.

Slaap en daag alle professionele, je succes zal worden afgesloten met al deze programma's, omdat de student profiel en zal u adviseren waarom kiezen programma.

Aarzel niet, en ik dringen er bij alle ESEM cursussen en programma's, en hun professionaliteit en onze training, kunnen we ervaringen met elkaar te delen en de mogelijkheid om een ​​MBA aan je eigen wensen te plannen.

We wachten.

Kom Francisca Aliaga

Locaties

Madrid

Ex'pression College

Address
Avd. de los Madroños, 55 (Parque Conde Orgaz)
28043 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje
Telefoonnr.
+1 510-654-2934