Lees de Officiële Beschrijving

Meet ESEM

ESEM, het is een business school met internationale zakelijke programma's. Het werd opgericht in Madrid in 1968 met het oog op academisch te vormen op het gebied van Marketing, Management, Bestuur en Management, professionals in staat om de huidige en toekomstige behoeften van het bedrijf en de markt te voldoen.

We hebben de volgende opleiding:

  • Master in Sportmanagement en Master in Sport Coaching
  • MBA in Management, Bestuur en Management (DAGE)
  • Master in Marketing en Commercieel Management (MM)
  • Hoger Diploma in Marketing en Sales Management
  • Executive MBA in Business Management (EXE)
  • MBA in specialiteit Management in Health Industry and Pharmaceutical (FARMA)

centrum

Sinds 1968 heeft ESEM met succes voorzien gespecialiseerde managers met relevante carrière en jongeren die hun werk opleiding zijn begonnen. Meer dan 40.000 internationale professionals hebben doorgegeven via onze klaslokalen, waar naast hun opleiding, hebben een uitwisseling van praktische kennis, waardoor de nakoming van onze filosofie bereikt ... "learning by doing"

Het doel van deze programma's is een training in alle praktische gereedschappen en onderdelen die nodig zijn voor Commercial Marketing Management, Sales Management, Financial Management, Human Resource Management en General Management van de multinational. Programma's en hun inhoud zijn buitengewoon praktisch.

Slaap en daag alle professionele, je succes zal worden afgesloten met al deze programma's, omdat de student profiel en zal u adviseren waarom kiezen programma.

Aarzel niet, en ik dringen er bij alle ESEM cursussen en programma's, en hun professionaliteit en onze training, kunnen we ervaringen met elkaar te delen en de mogelijkheid om een ​​MBA aan je eigen wensen te plannen.

We wachten.

Kom Francisca Aliaga

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

MBA

ESEM

Met deze cursus zal de student geavanceerde opleiding in Business Graduate Executive Coaching te verwerven. Je krijgt de nodige kennis om hun beroepspraktijk te ontwikkel ... [+]

Doel van de training

Het doel van het programma is:

Verwerven van de kennis, vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn voor de praktijk van coaching op bedrijfsniveau Het stimuleren van de uitvoerende en business development door het gebruik van technieken die in de organisatorische coaching en consulting veld. Bevordering van de ontwikkeling en business leadership, op weg naar een evenwichtige staat van zelfkennis en praxis.

Met deze cursus zal de student geavanceerde opleiding in Business Graduate Executive Coaching te verwerven. Je krijgt de nodige kennis om hun beroepspraktijk te ontwikkelen en aan te moedigen persoonlijke en professionele ontwikkeling van leidinggevenden, commerciële, middle managers en leidinggevenden.... [-]

Spanje Madrid
September 2020
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ESEM

Met de theoretische methodologie - ESEM de praktijk zal de student van vandaag worden de aanpassing aan de nieuwe technologieën, voor zover nodig en gevraagd voor de func ... [+]

International graduate professioneel niveau. Gericht op mensen die in het bezit of zijn geroepen om de posities en functies van de commerciële en Marketing Directors of CEOs te bezetten.

ESEM, met 47 jaar van de activiteit en ontwikkeling, is de business school die gespecialiseerd is in zakelijke gebieden van Commercial en Marketing, Management en Business Administration, met erkenning in de nationale en internationale bedrijven.

Door onze klaslokalen en programma's die zij is meer dan 20.000 studenten op vijf continenten.

Doel van de training

Zorg voor de nodige instrumenten voor management development. Deze tools spelen een drievoudige rol: Sales en Marketing Management, Management en Business Administration.... [-]

Spanje Madrid
September 2020
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands