Lees de Officiële Beschrijving

Graduate School of Management is een ambitieus, kosmopolitisch, innovatief project dat de belangrijkste uitdagingen en kernwaarden weerspiegelt die verbonden zijn met de wereld van vandaag.

GSM Barcelona is opgericht als een pan-Europese instelling met partneruniversiteiten in Oost- en West-Europa, samengebonden in het niet aflatende streven naar uitmuntendheid op het gebied van hoger onderwijs en onderzoeksexcellentie, en wordt gedreven door een faculteit van wereldklasse op het gebied van economie en financiën .

De school wil een breed scala aan professionele en academische graden in management en bedrijf aanbieden aan studenten die zich toeleggen op het begrijpen van de complexe sociaal-economische en financiële processen van een steeds globalere samenleving.

Naast het aanbod van uitdagende masterprogramma's, promoot de school excellentie in bedrijfs- en organisatieonderzoek in nauwe samenwerking met haar drie oprichtende academische instellingen en haar bredere netwerk van internationale partners.

Missie

Een kernelement van de Graduate School of Management in Barcelona plaatst het in de voorhoede van de nieuwste en beste praktijken binnen het hoger onderwijs door de innovatieve excellentie van de academische wereld samen te brengen met de praktische ervaring van het bedrijfsleven en de maatschappelijke betrokkenheid van overheidsorganisaties.

Nadering

De student is de 'drijvende kracht' aan de Graduate School of Management in Barcelona.

Dit betekent dat we ons inzetten om de behoeften van studenten te vervullen door het leerproces te optimaliseren en inzicht te krijgen in wat passend is in een omgeving van levenslang leren om te voldoen aan de veranderende uitdagingen van het leven binnen een steeds meer geïntegreerde wereldmarkt.

Onze leeraanpak is pragmatisch, waarbij zowel intellectueel als ervaringsgericht leren worden gecombineerd, kennis en vaardigheden worden ontwikkeld en kennis wordt ontwikkeld via individuele en teamworkontwikkeling.

Waarom kiezen voor de Graduate School of Management in Barcelona?

GSM Barcelona heeft veel functies die het onderscheiden van andere business schools
Academische uitmuntendheidFaculteit geselecteerd uit 's werelds meest prestigieuze organisaties.
Europese ervaring
2000 bedrijven kijken naar GSM Barcelona voor stagiaires van hoge kwaliteit.
Internationale focus
GSMB geeft u de vaardigheden om te slagen in een steeds meer geglobaliseerde wereld.
Studentenleven
We hebben de ervaring om u thuis te laten vullen in Europa.
Deel uitmaken van een geheel van 100 universiteiten nemen deel aan ons ambitieuze project.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Onze MBA-programma's zijn ontworpen voor dynamische jonge professionals, die de Europese markt willen verkennen, nieuwe professionele kansen en zakenpartners willen vinde ... [+]

MBA-programma's

Studenten krijgen de kans om het nodige inzicht in het management en de technieken voor de internationalisering van zakelijke entiteiten en de analyse van de internationale economie met een focus op de Europese economie te ontwikkelen. Het programma combineert de academische nauwkeurigheid van bedrijfs- en marketingprincipes met praktische ervaring tijdens een stage in Spaanse / multinationale bedrijven.

Gespecialiseerd in:

MBA. Bedrijfskunde en marketing. Digitale tijdperkMBA in volksgezondheid en gezondheidszorg. Digitale tijdperk

Alle cursussen worden gegeven in het Engels en zijn inclusief professionele stage en Spaanse taalcursus

Algemene informatie... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 1.5 jaren
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands