IMF Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IMF is een nationale referentie in opleiding voor bedrijven en particulieren; getuigd door de meer dan 125.000 opgeleide studenten. Onze training is gebaseerd op de diversiteit van gebieden en expertise van de onderwerpen die we onderwijzen. De kwaliteit en reputatie van onze diensten worden gegarandeerd door entiteiten zoals de ISO 9001 en 14001, ANCED (National Association of Distance Education Centres) en The Association to Collegiate Schools of Business (AACSB). Tegenwoordig geven we in onze catalogus onderwerpen als hernieuwbare energie Beroepsrisicopreventie of Human Resource. We hebben particuliere en officiële kwalificaties, de laatste het resultaat van de alliantie ondertekend met prestigieuze universiteiten, waardoor we effecten kunnen aanbieden die worden gereguleerd door het ministerie van Onderwijs. Studenten hebben de mogelijkheid om de modus te selecteren die u voor uw cursus wilt maken en bedrijven kunnen ervoor kiezen om onze servicebeheertrainingsbonus te gebruiken om uw krediet te verwerken. We vertrouwen op een team van professionals dat gespecialiseerd is in elk gebied om zelfstudie en leerhulp aan studenten te bieden, zodat we altijd een gepersonaliseerd, uitgebreid zorgteam kunnen krijgen. Onder onze tools hebben een baan en praktijken van zowel onze particuliere klanten als bedrijven kunnen profiteren van een ontmoetingsplaats op de arbeidsmarkt. We hebben ook een innovatief platform voor online training, met meer dan 250 eigen cursussen beschikbaar. We hebben maatwerk ontwikkeld voor bedrijven zoals Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia, enz. We werken ook samen met werkgevers, sociale partners en het openbaar bestuur om gratis training voor specifieke groepen en werklozen te bevorderen. Kortom, we zijn een organisatie met als hoofddoel de tevredenheid van onze klanten en daarvoor hebben we zojuist een manier gevonden om het te bereiken: streven er elke dag naar om ons best te doen.

Visie

De visie van MFI is om een internationale leider te zijn in afstandsonderwijs en online professionals op technische gebieden.

Missie

We willen met je meegroeien. Het doel is om een hoge mate van tevredenheid van onze klanten te garanderen door persoonlijke aandacht en uitmuntendheid in servicekwaliteit. Deze doelstelling vereist voortdurende verbetering van de technische en materiële middelen, en maximale betrokkenheid van alle personeelstrainingen bij MFI's is een andere ervaring.

waarden

  • Graduate training beschikbaar stellen, kwaliteitsvolle training aanbieden tegen concurrerende prijzen.
  • Kiezen voor nieuwe technologieën om waarde toe te voegen aan training.
  • Fysieke nabijheid van studenten via ons internationale netwerk van kantoren en bijbehorende centra.
  • Gepersonaliseerd academisch mentorsysteem. Gemotiveerd uiterst professioneel team.
  • Interne betrokkenheid bij ons team, het opstellen van beleid dat professionele ontwikkeling mogelijk maakt op basis van vertrouwen, flexibiliteit en zelfvereiste.

Locaties

Madrid

Address
C/ Bernardino Obregón 25
28012 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Valencia

Address
c/ Guillem de Castro 9
46007 Valencia, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje

Sevilla

Address
c/ Camino de los Descubrimientos, 11
41092 Sevilla, Andalusië, Spanje

Accreditaties