Lees de Officiële Beschrijving

85273_rsz_adobestock_80501595.jpg

ITAE Business School is een Business School met een unieke en bijzondere oorsprong. Als erfgename van de oude ITAE is het een ideologisch en financieel onafhankelijke instelling die zijn merk en knowhow verwerft. Haar raison d'être en haar bestaan ​​komen overeen met de wil van sommige professionals om uitmuntendheidstraining te geven aan de samenleving.

De geschiedenis en het leven van de instelling hebben ertoe geleid dat de mensen die het op elk moment hebben geïntegreerd, zijn veranderd, maar dat de waarden van academische excellentie en globale visie die het hebben gekenmerkt, gedurende het hele bestaan ​​zijn gehandhaafd. Teams van professioneel werk, onderscheiden door zijn hoge kwalificatie, professioneel traject, menselijke kwaliteit en betrokkenheid bij de ontwikkeling van de capaciteiten van onze studenten . De professionals van ITAE zijn degenen die echt het kwalitatieve verschil van onze projecten markeren.

ITAE Business School is opgericht om oplossingen aan te bieden op basis van de behoeften van bedrijven, op alle gebieden van bedrijfsbeheer, door middel van gespecialiseerde training en consulting .

In de loop der jaren hebben we gewerkt met bedrijven en professionals met zeer verschillende kenmerken en sectoren, wat ons in staat heeft gesteld unieke werkmethodes te ontwikkelen die zich aanpassen aan elk geval en die niets te maken hebben met modellen of statische patronen van actie .

Onze methodologie

 • Dynamiek: we kunnen onze middelen toepassen op verschillende projecten en zakelijke situaties.
 • Praktijk: alle inhoud van het programma wordt op een rigoureuze, praktische en volledig toepasbare manier onderwezen. We gokken op een leermethode waarbij je leert door te doen.
 • Cercanía: Om de student in staat te stellen de beste professional te krijgen die hij / zij in zich heeft, moet hij / zij zich comfortabel en ontspannen voelen, mogelijk vanwege de gepersonaliseerde en nauwe behandeling die wij te allen tijde bieden.
 • Flexibel: als klein bedrijf kunnen we ons op elke manier aanpassen aan elke omstandigheid. We gebruiken de optimale vaardigheden, competenties, hulpmiddelen en middelen op het juiste moment om gepersonaliseerde antwoorden te bieden.85272_rsz_adobestock_128130222.jpg

Onze kracht

 • # Onze ervaring
 • # Onze alumni verspreiden zich over de hele wereld.
 • # Onze luidsprekers en luidsprekers
 • # Een team van professionals dat zich inzet voor hun klanten.
 • # Onze samenwerkingsovereenkomsten met universiteiten en instellingen.
 • # 96% plaatsing van onze studenten.

Ons doel

 • Kennis overdragen en vaardigheden ontwikkelen om de beste professionals en huidige en toekomstige managers op te leiden. Oriënteer de ontwikkeling van onze omgeving, langs het pad van organisatorische innovatie om ideeën, kansen en leiderschap te genereren.
 • Bied hoogwaardige diensten, creëer attitudes en gedrag in vrijheid en genereer onvergetelijke ervaringen.

ITAE Business School concentreert al zijn inspanningen op het aanbieden van diensten van hoge kwaliteit die het beheer en de richting van organisaties, mensen en werkteams vergemakkelijken. En zo verhuisde hij, Zijne Majesteit de Koning van Spanje, toen hij het gepast vond om ITAE in de Zarzuela in 2009 te ontvangen.

Tegenwoordig moeten organisaties meer dan ooit de complexe taak van het managen van bedrijven en mensen op zich nemen, waardoor ze de belangrijkste elementen zijn voor het bereiken van hun strategische doelstellingen.

Een wereldwijde organisatie

De internationalisering van ITAE Business School werd vanaf het begin opgericht als een essentieel doel voor een onderscheidende positie.

Onze geografische locatie, grenzend aan Portugal, biedt ons een strategische enclave om ons internationaal te positioneren als de Hispano-Lusa Reference School. Die internationale roeping die ons beweegt, is de laatste decennia de hoeksteen geweest in de ontwikkeling van de school. Diezelfde tendens heeft ons ertoe gebracht de oceanen te bevaren om onze internationale strategie om te zetten in een nieuwe en hechte relatie met Latijns-Amerika.

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

MBA

ITAE Business School

De Master Business Administration International HispanoLuso (MBA IHL) is opgericht om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van bedrijven om jonge professionals op ... [+]

Algemene informatie van de MBA

De Master Business Administration International HispanoLuso (MBA IHL) is opgericht om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van bedrijven om jonge professionals op te nemen met een moderne, nuttige en aangepaste zakelijke realiteit in haar meest internationale profiel.

In staat om teams van mensen te leiden en beslissingen te nemen in globale en multiculturele omgevingen in constante verandering en transformatie.

Het internationale karakter van de meester markeert zijn verblijf van 4 maanden in de Portugese hoofdstad (Lissabon), op zo'n manier dat het trainingsprogramma wordt gedeeld tussen Spanje en Portugal. Daarnaast zal de student stage lopen in een bedrijf van zijn keuze dat zich mogelijk voor 3 maanden in Spanje of Portugal bevindt.... [-]

Spanje Badajoz
Oktober 2019
Spaans,Portugees
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands