Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Over ons

CEU IAM Business School (Instituut voor Geavanceerd Management) is de businessschool van de CEU-groep. waar professionals die ernaar streven om hun vakgebied op een ethische en duurzame manier te leiden, worden opgeleid.

Wij zijn de grootste educatieve groep in Spanje . De groep, meer dan 85 jaar geleden opgericht door de katholieke vereniging van propagandisten (ACdP), heeft meer dan 25 educatieve centra met meer dan 200 officiële cursussen . zijn opgeleid. Meer dan 250.000 studenten hebben onze klas doorlopen en meer dan 4.000 professionals werken elke dag om u het beste onderwijs te bieden.

De educatieve groep CEU, wiens naam de San Pablo CEU University Foundation is, is een project van de Katholieke Vereniging van Propagandisten (ACdP) . De missie van de Stichting is om bij te dragen aan de verbetering van de samenleving door middel van onderwijs van topkwaliteit, door een onderwijskundig model aan te bieden dat in overeenstemming is met de beginselen van het christelijk humanisme , de waarden die ons door het evangelie zijn overgebracht en in het openbare leven in de zaak van gerechtigheid en ter verdediging van mensen.

De CEU-groep streeft naar academische en professionele excellentie , innovatie in haar onderwijsprojecten en de opleiding van studenten in menselijke waarden en deugden .

De kenmerken van CEU IAM Business School zijn leiderschap en ethiek als antwoord op een steeds digitalere, wereldomvattende en steeds veranderende wereld. We zetten ons in voor duurzame en duurzame waarden en principes om mensen en organisaties te leiden.

We hebben krachtige internationale partnerschappen , evenals gedeelde programma's met Amerikaanse instellingen zoals Berkeley, University of California (gerangschikt als Top 1 Public Universities en Top 4 in Global Universities Ranking US News), Babson College ('s werelds nummer 1 erkende instelling voor onderwijs in ondernemerschap ) en het Center for Creative Leadership (gerangschikt als Top 5 in leiderschap, financiële tijden).

Het Institute for Advanced Management (CEU IAM) Business School is ook lid van AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Internationale overeenkomsten

Het Institute for Advanced Management (CEU IAM) Business School (Instituut voor Geavanceerd Management) is de businessschool van de CEU van de groep. Het koppelt zijn academische uitmuntendheid aan de internationale projectie van zijn studenten en verbetert zijn aanbod in internationale programma's. Het doel is om de globale visie te behouden dankzij de interculturaliteit en de verrijking die verschillende visies bijdragen.

CEU biedt internationale programma's aan op Babson Business School (Boston, VS), Columbia University (New York, VS), Boston University (Boston, VS), Research Institute of Advanced Management (Kobe, Japan), Berkeley University Fordham University (New York, VS) en The University of Chicago (VS)

Persoonlijke ontwikkeling

Het Institute for Advanced Management (CEU IAM) Business School biedt alles wat je nodig hebt om verder te komen in je carrière. Het heeft een professionele carrièreservice die studenten helpt tijdens het studieverloop en na het behalen van een diploma. Het biedt ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot CEU Emprende , een specifiek programma ter ondersteuning van het ondernemerschap, waar de geboorte van nieuwe en duurzame zakelijke initiatieven plaatsvindt.

De Professional Careers Department groepeert de relaties van CEU met een groot aantal bedrijven om oplossingen te vinden die voldoen aan de wervingsbehoeften en carrièreontwikkelingsambities van afgestudeerden. Meer dan 4.500 overeenkomsten getekend met verschillende bedrijven over de hele wereld.

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans
  • Engels

Deze school biedt ook:

EMBA

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

De EMBA zal je voorzien van de belangrijkste vaardigheden, managementcompetenties en hulpmiddelen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en succesvolle beslissingen te nemen, ... [+]

De EMBA zal je voorzien van de belangrijkste vaardigheden, managementcompetenties en hulpmiddelen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en succesvolle beslissingen te nemen, en altijd gebaseerd op de ervaring van erkende professionals en met een praktische aanpak waar je vanaf het begin gebruik van kunt maken.

Toegang profiel

Professionals met 4 of meer jaar ervaring die een beslissende impuls willen geven aan hun carrière door de mastercursus te combineren met hun professionele activiteit en een sterke wens hebben om uitdagingen te overwinnen en meer verantwoordelijkheden op zich te nemen.

Daarom zijn het doelprofiel high-potential professionals, middenmanagement, functionele managers of ondernemers, die streven naar posities met een grotere verantwoordelijkheid, waarvoor ze zowel hun competenties als managementvaardigheden moeten ontwikkelen terwijl ze persoonlijke groei nastreven.... [-]

Spanje Madrid Gemeenschap van Madrid
Oktober 2019
Spaans
Voltijd
450 uur
Campus
Lees meer in Nederlands

CEU Institute for Advanced Management

Address
c/Tutor 35
28008 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje