Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving


Over ons

CEU IAM Business School (Instituut voor Geavanceerd Management) is de businessschool van de CEU-groep. waar professionals die ernaar streven om hun vakgebied op een ethische en duurzame manier te leiden, worden opgeleid.

Wij zijn de grootste educatieve groep in Spanje . De groep, meer dan 85 jaar geleden opgericht door de katholieke vereniging van propagandisten (ACdP), heeft meer dan 25 educatieve centra met meer dan 200 officiële cursussen . zijn opgeleid. Meer dan 250.000 studenten hebben onze klas doorlopen en meer dan 4.000 professionals werken elke dag om u het beste onderwijs te bieden.

De educatieve groep CEU, wiens naam de San Pablo CEU University Foundation is, is een project van de Katholieke Vereniging van Propagandisten (ACdP) . De missie van de Stichting is om bij te dragen aan de verbetering van de samenleving door middel van onderwijs van topkwaliteit, door een onderwijskundig model aan te bieden dat in overeenstemming is met de beginselen van het christelijk humanisme , de waarden die ons door het evangelie zijn overgebracht en in het openbare leven in de zaak van gerechtigheid en ter verdediging van mensen.

De CEU-groep streeft naar academische en professionele excellentie , innovatie in haar onderwijsprojecten en de opleiding van studenten in menselijke waarden en deugden .

De kenmerken van CEU IAM Business School zijn leiderschap en ethiek als antwoord op een steeds digitalere, wereldomvattende en steeds veranderende wereld. We zetten ons in voor duurzame en duurzame waarden en principes om mensen en organisaties te leiden.

We hebben krachtige internationale partnerschappen , evenals gedeelde programma's met Amerikaanse instellingen zoals Berkeley, University of California (gerangschikt als Top 1 Public Universities en Top 4 in Global Universities Ranking US News), Babson College ('s werelds nummer 1 erkende instelling voor onderwijs in ondernemerschap ) en het Center for Creative Leadership (gerangschikt als Top 5 in leiderschap, financiële tijden).

Het Institute for Advanced Management (CEU IAM) Business School is ook lid van AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Internationale overeenkomsten

Het Institute for Advanced Management (CEU IAM) Business School (Instituut voor Geavanceerd Management) is de businessschool van de CEU van de groep. Het koppelt zijn academische uitmuntendheid aan de internationale projectie van zijn studenten en verbetert zijn aanbod in internationale programma's. Het doel is om de globale visie te behouden dankzij de interculturaliteit en de verrijking die verschillende visies bijdragen.

CEU biedt internationale programma's aan op Babson Business School (Boston, VS), Columbia University (New York, VS), Boston University (Boston, VS), Research Institute of Advanced Management (Kobe, Japan), Berkeley University Fordham University (New York, VS) en The University of Chicago (VS)

Persoonlijke ontwikkeling

Het Institute for Advanced Management (CEU IAM) Business School biedt alles wat je nodig hebt om verder te komen in je carrière. Het heeft een professionele carrièreservice die studenten helpt tijdens het studieverloop en na het behalen van een diploma. Het biedt ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot CEU Emprende , een specifiek programma ter ondersteuning van het ondernemerschap, waar de geboorte van nieuwe en duurzame zakelijke initiatieven plaatsvindt.

De Professional Careers Department groepeert de relaties van CEU met een groot aantal bedrijven om oplossingen te vinden die voldoen aan de wervingsbehoeften en carrièreontwikkelingsambities van afgestudeerden. Meer dan 4.500 overeenkomsten getekend met verschillende bedrijven over de hele wereld.

Locaties

Madrid

Address
c/Tutor 35
28008 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Gemeenschap van Madrid

Address
Calle Tutor,35
28008 Gemeenschap van Madrid, Spanje

Accreditaties

AACSB Accredited