Read the Official Description

AACSB Accredited

Executive training school CEU Group, de grootste Spaanse educatieve groep. Waar professionals en managers die streven naar hun omgeving te leiden verlaten van een blijvende indruk over ethiek en uiteindelijk gevormd.

Leiderschap

Meer dan 80 jaar opleiden van verantwoordelijke leiders

De gemeenschappelijke noemer van AMI programma's leiderschap. Het resultaat van die nog steeds een unieke samenwerking in Spanje met het Center for Creative Leadership. Momenteel doceert hij executive courses met al een van de beste programma's wereldwijd leiderschap.

AMI begrijpt dat er is een grote behoefte aan professionals kunnen leiden hun organisaties in een veranderende, digitale en internationale omgeving te trainen. managers bereid om de veranderingen leiden, binnen en buiten haar grenzen, en een positieve en diepe impact op mensen en organisaties te creëren nodig zijn.

klooster

Het klooster van IAM is een van de belangrijkste kenmerken, is samengesteld uit meer dan 100 docenten van verschillende nationaliteiten, opgeleid in de beste zakelijke scholen in de wereld en combineren onderwijs met hun professionele werk. De internationalisering van het klooster kunt u een globale visie te delen met studenten en zorgen voor een internationaal perspectief van het bedrijf.

professionele ontwikkeling

Het bestuderen om professioneel te groeien

IAM biedt alles wat nodig is om vooruitgang te boeken in je carrière. Het heeft een carrière service die studenten helpt gedurende het gehele proces van studie en na het afstuderen studies. Het biedt ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot CEU Stort je op een specifiek programma voor ondernemerschap, waar de geboortes van nieuwe en duurzame business initiatieven optreden ondersteunen.

Het ministerie van Career groepen CEU relaties met veel bedrijven op zoek naar oplossingen die voldoen aan de werving behoeften en verwachtingen van de professionele ontwikkeling van de afgestudeerden. Meer dan 4.500 overeenkomsten gesloten met verschillende bedrijven over de hele wereld.

internationale overeenkomsten

IAM verbindt academische uitmuntendheid op het internationale profiel van de studenten verbetering van haar aanbod in internationale programma's. Het doel is om globale visie dankzij multiculturalisme en de verrijking ze brengen verschillende gezichtspunten.

CEU biedt internationale programma's op Babson Business School (Boston, USA), Columbia University (New York, USA), de Universiteit van Boston (Boston, USA), Research Institute for Advanced Management (Kobe, Japan), de Universiteit van Berkeley (Californië, USA), Fordham University (New York, USA) en de Universiteit van Chicago (Chicago, USA)

CEU groep

De CEU is een educatieve instelling met meer dan 80 jaar het bevorderen van de integrale ontwikkeling op alle onderwijsniveaus.

Het werd opgericht door de Katholieke Vereniging van propagandisten ACDP in 1933 door de lancering van drie particuliere universiteiten en 10 hogescholen in 11 steden in Spanje. De drie universiteiten CEU San Pablo in Madrid, Cardenal Herrera in Valencia en Barcelona Abat Oliba in het wedden op een concurrerend onderzoek activiteit als een strategische as van zijn educatieve voorstel in het kader van R + D + I nationaal systeem.

Meer dan 210.000 studenten CEU

Meer dan 80 jaar ervaring

3 universiteiten, 25 scholen

95% inzetbaarheid

Programs taught in:
Spaans
Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Institute For Advanced Management (IAM)

Leadership and Ethics voor digitale en internationale omgeving. Het programma omvat prestigieuze certificatie programma 'Leadership Essentials' als gevolg van de overeenk ... [+]

Leadership and Ethics voor digitale en internationale omgeving.

Boston USA

Barcelona, ​​Spain

Kobe, Japan

Global MBA CEU

Mensen die leiden nieuwe projecten in de digitale en mondiale milieu, voortdurend in beweging, met een diep ethisch zakelijk inzicht.

kenmerken

Gecertificeerde MBA slechts drie universiteiten + Diploma van Essential Leadership CCL

Abat Oliba CEU University (Barcelona). San Pablo CEU University (Madrid). CEU Cardenal Herrera University (Valencia). Center for Creative Leadership (Chicago)

Het programma omvat prestigieuze certificatie programma 'Leadership Essentials' als gevolg van de overeenkomst tussen de CEU en CCL, uniek in Spanje. Het is in de Top 4 aanbieder van executive education wereldwijd door de Financial Times ranking.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

CEU Institute for Advanced Management