Lees de Officiële Beschrijving

Het instituut heeft als fundamentele doelstelling: de ontwikkeling van managementvaardigheden van de deelnemers aan het programma.

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

EMBA

Instituto Internacional San Telmo

De huidige complexiteit van de zakelijke wereld vraagt ​​hoogopgeleide managers en ondernemers. Globalisering vraagt ​​managers bereid zijn om overal in de wereld werken. ... [+]

Executive MBA

De huidige complexiteit van de zakelijke wereld vraagt ​​hoogopgeleide managers en ondernemers.

Globalisering vraagt ​​managers bereid zijn om overal in de wereld werken.

De Master programma is gericht op de ontwikkeling van de managementvaardigheden van een select aantal ervaren professionals.

Het doel is om de deelnemers bij de uitvoering van de richtlijnen taken zijn toevertrouwd te verbeteren, en de voorbereiding van posities van een grotere verantwoordelijkheid in de toekomst, met een internationale roeping.

Wat doet de E-MBA VEELEISENDE TRAINING, met een globaal en geïntegreerd overzicht van alle gebieden van het management, internationalisering en globalisering van het bedrijfsleven. SKILLS ONTWIKKELING met de nadruk op verbetering van de persoonlijke en professionele attitudes: teamwork, communicatie, leiderschap, time management, besluitvorming, delegeren en onderhandeling. FOCUS OP CARRIÈRE gericht op persoonlijke ontwikkeling, wetenschappelijke evaluatie en begeleid driemaandelijkse monitoring. Persoonlijke aandacht Elke deelnemer is uniek en verdient de aandacht en helpen om de beste resultaten van het programma. Management and Program secretariaat te voltooien dezelfde toewijding. Klooster toegankelijk voor overleg en persoonlijke studie juiste aanpak. Tutor toegewezen aan elke deelnemer, die u begeleidt en helpt de moeilijkheden die gevonden kunnen worden door het programma te overwinnen. leermethode actieve, praktische en participatieve methode: de zaak-methode. Gevallen van bestaande bedrijven en de huidige situatie, met een internationale focus. Onderwezen door de auteurs en de aanwezigheid van de protagonisten. conceptuele ondersteuning bij de technische notities en conferentie-colloquium, die persoonlijke studie te versterken. deelnemers ... [-]
Spanje Sevilla
February 2020
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Instituto Internacional San Telmo: Un espacio único para crecer