Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn De International Business School, de Business School en de Francisco de Vitoria Universiteit ADEN is een internationale academische instelling met een aanwezigheid in meer dan 17 landen via haar 27 kantoren.

Onze belangrijkste doelstelling is om de volgende generatie van managers te trainen en helpen onze studenten om "opnieuw uit te vinden" en om de broodnodige verandering boost voor morgen in bedrijven die ze leiden.

De grote uitdaging van onze educatieve model is de vorming van professionals gericht op de persoon en roeping om zichzelf te transformeren om agenten van verandering te worden in de samenleving en bij te dragen aan deze, hebben wij een uitgebreid programma van beurzen voor studenten met gecreëerd talent dat gebrek aan economische middelen om te komen tot vormen.

Het hart van een grote school componeren daarom haar studenten en ADEN International Business School een bijdrage leveren aan de verdere groei van de persoonlijke en professionele expertise van onze studenten.

We hebben een senior faculteit in alle academische inhoud, samengesteld uit full-time docenten met ervaring in toegepast onderzoek en consultancy in de wereld van het bedrijfsleven onderzoek, en een set van adjunct faculteit die top professionals omvat. Verder zijn we trots tussen onze faculteit te ontvangen gastprofessoren van onze 27 internationale locaties.

Kortom, we zijn betrokken en toegewijde gemeenschap van docenten, professionals en studenten verenigd zodat onze studenten de noodzakelijke vaardigheden om agenten van verandering in de organisaties waarin zij werken of lopen, op een verantwoorde manier, vaardigheden geopend worden en interdisciplinaire.

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

MBA

UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Methodologie gebaseerd op experiment ontworpen om te leren hoe je beslissingen in real-life scenario's en een lage druk omgeving. ... [+]

"Leren lood wordt bereikt door het richten"

Gebaseerd op tests METHODOLOGIE Ontworpen om te leren om beslissingen te nemen in real-life scenario's en een lage druk omgeving. 32 simulatoren + een pedagogie van innovatieve klassikale experimenten. Bewezen voor meer dan 12 jaar. Gebruikt voor de opleiding van meer dan 45.000 managers van toonaangevende bedrijven in Spanje en Latijns-Amerika. Speelse, interactieve, resultaatgericht. Ontworpen om optimale beslissingen die u helpen de resultaten die je verwacht te krijgen.

"Succes is dat u de MBA je zal slagen als een professional hebben gekozen"

NU IS HET UW BEURT. Meer dan 45.000 studenten leiden onze belangrijkste ... [-]
Spanje Madrid
September 2020
Spaans,Spanish (Spain)
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Escuela de Negocios UFV