Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit

De Universidad San Jorge, gelegen in Villanueva de Gallego, aan de rand van de stad Zaragoza, werd opgericht in 2005 en is onderdeel van Grupo San Valero, een educatieve groep gecreëerd door Fundación San Valero, een diocesane werk van non-winst over 60 jaar ervaring op verschillende niveaus en modaliteiten binnen de formele onderwijs en opleiding.

De missie van alle instellingen die deel uitmaken van Grupo San Valero is bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving door middel van een uitgebreide onderwijs op basis van christelijke waarden die mensen in staat stellen om te gaan met professionele uitdagingen in lijn met de behoeften van het milieu. Vandaag de San Jorge universiteit heeft meer dan 2.000 studenten in officiële undergraduate graden, Masters en PhD, verdeeld in vijf centra: Faculteit der Gezondheidswetenschappen, School of Communication School of Architecture, Polytechnische School en School overheid en leiderschap.

Het didactisch model van de Universiteit van San Jorge is gebaseerd op zes pijlers:

Van de integrale vorming van de persoon die in het curriculum van elke graad (ontwerp persoon professioneel project). De roeping van dienstbaarheid aan anderen door curriculaire integratie van de service-learning en het bevorderen van participatie van studenten in het vrijwilligersprogramma. De persoonlijke aandacht voor de studenten van de inzet van leraren om goede resultaten te behalen bij de uitvoering van het actieplan tutorial. Onderwijzen van innovatie en integratie van technologieën die gericht zijn op het verbeteren van het leren van studenten. De internationalisering van het onderwijs programma's met als doel het voorbereiden van studenten voor een steeds meer internationale en geglobaliseerde arbeidsmarkt. Convergentie met de industriële en zakelijke sector, het aanmoedigen van de deelname van professionals in de ontwikkeling van het onderwijs, het uitvoeren van projecten om de werkelijke mate en de Master in samenwerking met bedrijven en instellingen.

De University Campus van Villanueva de Gallego heeft faciliteiten en middelen van de laatste generatie en een sport-campus, waar studenten van de Universiteit van een verscheidenheid aan sporten kunt beoefenen.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge

De Master in Business Administration (MBA) opleiding is gericht op de integrale ontwikkeling van de persoon in een drievoudige dimensie: het management vaardigheden, anal ... [+]

De Master in Business Administration (MBA) opleiding is gericht op de integrale ontwikkeling van de persoon in een drievoudige dimensie: het management vaardigheden, analytische vaardigheden en sociaal bewustzijn van de organisaties waarin zij werken.

In de MBA stimuleren wij de ontwikkeling van managementvaardigheden als van vitaal belang voor de besluitvorming, team management en de verwezenlijking van de doelstellingen.

Ook speuren we in de analytische vaardigheden die de studenten moeten ontwikkelen in verschillende gebieden van organisaties: financiën, marketing, logistiek, human resources, en innovatie. Met veel gevallen te bestuderen, en de grote belang van teamwork, verdiepen we de kennis die nodig is voor het uitvoeren van een goed beheer in bedrijven, oprichting van alle tijd van de studenten kritisch denken, waardoor andere vormen van actie heroverweging kennen en evalueren van alle belangrijke aspecten.... [-]

Spanje Zaragoza
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands