Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij La Salle

Wij danken u voor uw interesse in ons opleidingsaanbod Degrees, Meesters en Postgraduate, Executive Education Courses. La Salle-programma's gericht op de behoeften van de onderneming en haar professionals met een praktische visie en een doel van de snelle toepassing van de ontvangen kennis. Programma's kunnen worden bijgewoond in persoon op de Campus van Barcelona en ook via de virtuele campus.

Kies het programma dat het beste past bij uw behoeften.

over

In de drie eeuwen bestaan ​​heeft La Salle het enige doel van de permanente en bijgewerkte onderwijs op alle niveaus hadden. Deze toezegging is gehandhaafd in de tijd continu in de vijf continenten. Het aantal studenten meer dan een miljoen, verdeeld in 1.600.- centra die het verzorgen van opleidingen meer dan 70.000 leraren.

In Spanje, dat ongeveer 125 jaar geleden werd geïntroduceerd, heeft La Salle studies afgestemd op de behoeften en eisen van elk historisch moment ontwikkeld en is in staat om uw persoonlijke stempel van de kwaliteit van de opleiding, waarin de totale afmeting van de persoon meer dan pure heeft gezegevierd afdrukken geweest kwantitatieve kennisverwerving.

In Catalonië, La Salle heeft een totaal van 30 centra en 23.000 studenten en in Madrid heeft 17 scholen met in totaal 11.300 studenten.

De IALU - Internationale Vereniging van Universiteiten Lasallian bestaat uit 73 universiteiten. In de Verenigde Staten: La Salle Universiteit van Philadelphia, Manhattan College of New York, Saint Mary's College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi's University of Chicago, Memphis College of Christian Brother. In de Filippijnen; De La Salle Universiteit van Manila, Universiteit van La Salle van Bacolod City. In Israël: Bethleem University. In Latijns-Amerika: La Salle University in Bogota, Higher Education Center Canoe-Brazilië, Mexico Institutes of tertiaire en Obregon, Centraal Instituut voor Guatemala; IUTEMAR La Salle van Caracas, IUTEAGRO van Cojedes; IUTEIN de Guayana. Universiteiten in Europa benadrukken het belang van IInstitut Supérieur Agricole van Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM van Lyon, Saint Lu School of Architecture van België, onder andere; waartoe moet de centra in Afrika en Azië worden toegevoegd.

Door de geschiedenis heen en over de hele wereld, is La Salle is gepleegd om mensen gedurende hun hele professionele leven als goed; zoals met organisaties in hun technologische ontwikkeling. Deze verbintenis is verwoord in een reeks van opleiding, voorlichting, de tussenhandel, overdracht en communicatie die La Salle een bijeenkomst van de Technology and Business World te maken.

In Spanje, met campussen in Barcelona en Madrid, La Salle biedt, in aanvulling op de aangeleerde universitaire opleidingen, de volgende programma's:

  • Doctoral Program
  • Masters Program
  • Programma van de internationale podia
  • Professional Development Program (PDP)
  • specialisatie cursussen
  • corporate Training

Master Program richt zich op de behoeften van de onderneming en haar professionals met een praktische visie en een doel van de snelle toepassing van de ontvangen kennis. Deze uitbreiding van de kennis over het gebied van professionele specialisatie of andere gebieden, die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling en de verbetering van het aanpassingsvermogen van professionals om de voortdurende veranderingen op de werkplek en de technologische omgeving.

Programma Masters is gericht op professionals met een universitair diploma en beroepservaring die wensen om hun professionele vaardigheden te verbeteren (in verschillende sectoren en gebieden die door de meesters die deel uitmaken van het programma) en die behoefte hebben om de business complexiteit te begrijpen en hoe aan te passen aan nieuwe uitdagingen ; scherpen hun professionele vaardigheden; het ontwikkelen en verbeteren van vaardigheden van analyse, synthese, communicatie, integratie en samenwerking in teamverband.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans
Catalan

Deze school biedt ook:

EMBA

laSalle Barcelona MBA programs

De Executive MBA is gericht op het trainen van professionele managers meer dan 30 jaar in de huidige uitdagingen van lood wereldwijde teams in een wereldwijd concurrerend ... [+]

De Executive MBA Het is gericht op het trainen van professionele managers meer dan 30 jaar in de huidige uitdagingen van lood wereldwijde teams in een wereldwijd concurrerende omgeving programma. De master is voorzien van een fase van 2 weken in Silicon Valley, USA.

De looptijd is 15 maanden MBA-programma's weekend (vrijdagmiddag en zaterdagochtend) en is compatibel met het werk. Tijdens een weekend intensief outdoor sessies worden gehouden in het formaat, het bevorderen van persoonlijk contact, groepswerk en de ontwikkeling van de student persoonlijke en professionele vaardigheden.

De Executive MBA van La Salle:

Maakt gebruik van een unieke en innovatieve methodologie, groeien door de ervaringen van de methodiek groeien door Ervaringen beoogt dat de studenten echt is en door middel van ervaringsgerichte situaties, alle bijdragen bijbehorende soft skills en consiguienteevolucionar kunnen toepassen professioneel op een meer complete vorm . ... [-]
Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MBA

laSalle Barcelona MBA programs

Als u een universiteit en professionele afgestudeerde van minder dan 30 jaar en je nodig hebt om je werk toekomst met zekerheid en garantie, bouw je carrière in het tijdp ... [+]

Als u een universiteit en professionele afgestudeerde van minder dan 30 jaar en je nodig hebt om je werk toekomst met zekerheid en garantie, bouw je carrière in het tijdperk van de digitale transformatie met de Full Time MBA van La Salle.

U leert hoe u een ondernemende mentaliteit te ontwikkelen, te leren hoe om te innoveren en te gebruiken hulpmiddelen, kaders en strategieën om nieuwe kansen in de digitale economie te identificeren en te evalueren.

We leiden onze studenten om beslissingen te nemen in een zakelijke klimaat in een toestand van constante evolutie; En goedkeuren van een globaal en internationaal perspectief.

Toelating

Mensen zijn een belangrijke factor voor onze masteropleidingen ontwikkeling. Wij selecteren onze kandidaten op basis van curriculum criteria, met een gewicht van hun academische, functionele, sectorale en geografische kenmerken, met het oog op hun gezamenlijke leerervaring verrijken.... [-]

Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull