Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

CTBC Financial Management College Werd in 2015 gefinancierd door CTBC Financial Holding Company, een van de grootste particuliere banken in Taiwan. We concentreren ons op bank, financiën en management. Met CTBC Financial Holding als onze industriële partner, is het College volledig ingeschreven op de praktische leer- en onderwijsbenadering door kennis en concepten te integreren in praktische ervaringen met faculteiten uit de bank- en financiële industrie.

Wij zijn een boutique business school locates in Tainan, een historische zuidelijke stad van Taiwan. Met de steun van de bankindustrie worden onze studenten aangeboden met leermogelijkheden bij de binnenlandse of buitenlandse vestiging van de bank en andere eerste handelsscholen in de wereld.

Academische programma's

Het Departement Banking en Financiën benadrukt praktische toepassingen en interdisciplinaire integratie met als doel studenten te cultiveren in toekomstige pijlers van beoefenaars in de financiën. Het Departement Bedrijfsadministratie streeft naar professionele vakbonden van bedrijfsadministratie door zelfstandig denken, professionaliteit en innovatie van studenten te ontwikkelen en mogelijkheden om internationale en buitenlandse zaken te behandelen.

De Graduate School of Financial Management richt zich op onderzoeksmethoden, praktische en professionele vaardigheden, en case analyse mogelijkheden om internationale management professionals in de financiën te bevorderen.

Oversea Studieprogramma

Het College biedt samen met verschillende topschoolse business schools over de hele wereld sponsoring voor gekwalificeerde studenten om in het buitenland te studeren om het leerrendement te maximaliseren en verschillende culturen en bankenindustrie van andere landen te leren.

Beurs en subsidie

Doe mee aan het taal- en cultuuruitwisselingsprogramma en spreek uw moedertaal om vrienden te maken met Taiwanese studenten. Door interactie met de lokale studenten zullen we elk semester een collegevakantie, een gratis slaapzaal op de campus bieden en maaltijden.

International Student Services

Mandarijnlessen

Wij geloven dat het leren van een nieuwe vreemde taal essentieel is om uw studie in het buitenland te verbeteren, dus we bieden gratis Mandarijnlessen aan alle internationale studenten.

On-campus slaapzaal

De recent ingerichte studentenslaapkamer biedt de internettoegang, de AC en de individuele badkamer in elke kamer. Er zijn ook openbare wasserette en sociale lounge voor studenten om te gebruiken.

Career Consulting

CTBC streeft naar internationale financiële deskundigen voor CTBC Financial Holding Company en zijn 106 internationale afzetbedrijven in de Verenigde Staten, Japan, Indonesië, Filipijnen, Hong Kong en andere landen. Financiële carriereadvies en interviewverwijzingen worden aangeboden aan internationale studenten om hun carrièrepad en inspiratie verder te ontwikkelen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

CTBC Financial Management College

Onze curricula richten zich op onderzoeksmethoden, praktische en professionele vaardigheden en case analyse mogelijkheden. Net als onze bacheloropleidingen worden student ... [+]

Het afgestudeerde programma in Financial Management biedt twee tracks: (A) Financiële administratie en (B) Financiële wetten.

Onze curricula richten zich op onderzoeksmethoden, praktische en professionele vaardigheden en case analyse mogelijkheden. Net als onze bacheloropleidingen worden studenten in beide liedjes onder ons programma geregeld om deel te nemen aan trainingen die worden gegeven aan toonaangevende kandidaten voor bedrijven en het bezoeken aan bedrijven van verschillende bedrijven. Naast het aanbieden van cursussen onderwezen door wereldklasse faculteitsleden in ons programma, hebben we ook samengewerkt met internationaal gerenommeerde scholen om professionele vakken te bieden. De topkwaliteit onderzoeksbronnen die door de jaren heen zijn geaccumuleerd en het milieu op de campus hebben ons ook geholpen internationale talent te werpen en internationale management professionals in de financiën voor Taiwan te bevorderen.... [-]

Taiwan Tainan
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands