National Taiwan University College of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Visions

National Taiwan University is een uitgebreid onderzoeksinstituut dat is gebaseerd op een complete en geïntegreerde academische basis. De studenten en faculteit van de universiteit behoren tot de meest excellente in het land, en het motto 'Integriteit, Diligence, Fidelity en Compassion' heeft gediend als de basis bij het streven naar onderwijs, onderzoek en administratieve uitmuntendheid. Met zijn basis die in dergelijke idealen wordt geworteld, blijft NTU een divers, concurrerend en internationaal curriculum voorzien, terwijl het aandringt op een sterke academische opleiding voor baanbrekend onderzoek en ontwikkeling. Het zoekt ook actief naar mogelijkheden om samen te werken met industrieën in de private sector om zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid te vervullen om iets terug te geven aan de samenleving. Als een van 's werelds vooraanstaande instituten voor onderzoek en onderwijs die leiderschap en academische excellentie bieden in een breed scala aan disciplines, is de visie van NTU voor de toekomst om uiteindelijk de nummer één universiteit in de Chinese taal te worden, maar ook als een van de beste te worden genoemd van alle internationale universiteiten. Gevestigd

 • 1928 als Taihoku Imperial University
 • 1945 als National Taiwan University

Faculteit (vanaf 2013)

 • Voltijdse faculteit: 2.044
 • Deeltijdse faculteit: 1.911

Studenten (vanaf 2013)

 • Niet-gegradueerde: 16.588
 • Meester: 10.989
 • Promotie: 4.591
 • Totaal: 32.168

Academische en onderzoekseenheden

 • NTU bestaat uit 11 hogescholen, 54 afdelingen en 105 graduate instituten, die jaarlijks ongeveer 8000 graden toekennen. De universiteit heeft ook een aantal internationale en nationale onderzoekscentra, evenals meer dan drie dozijn universitaire onderzoekscentra.

campussen

 • De universiteitscampus strekt zich uit over 34.283 hectare in heel Taiwan, met de hoofdcampus in het hart van de hoofdstad van het land, Taipei City.
 • Hoofdcampus
 • College of Medicine and University Hospital
 • University Farm
 • Chubei Branch
 • Yinlin Branch
 • Experimentele boerderij Xitou

Motto "Integriteit, Diligence, Fidelity en Compassion" Honours 1 Nobelprijswinnaar, 3 staatshoofden Bibliotheekcollectie Omvat meer dan 4 miljoen volumes, 40 duizend periodieke selecties en meer dan 1 miljoen verzamelingen van verschillende vormen.

Overzicht

NTU College of Management werd opgericht in 1987. Achteraf gezien kan de ontwikkeling van de Academie worden onderverdeeld in vier hoofdfasen: de rudimentaire fase, de groeifase, de uitbreidingsfase en de fase van innovatie en uitmuntendheid. Onder leiding van zowel de huidige als vroegere decanen, bestaat het College nu uit het Departement en het Graduate Institute of Business Administration, Department en Graduate Institute of Accounting, Department en Graduate Institute of Finance, Department en Graduate Institute of International Business, Department and Graduate Institute of Information Management, Global MBA-programma, Executive MBA-programma, en een Engelstalige niet-gegradueerde programma in Business Administration. NTU College of Management is de thuisbasis van 109 uitstekende fulltime faculteitsleden, van wie velen zijn afgestudeerd aan 's werelds beste universiteiten, zoals Stanford University, Yale University, Massachusetts Institute of Technology, University of Chicago, University of Pennsylvania, Northwestern University, en enzovoort. Met betrekking tot academisch onderzoek worden meer dan 100 papers jaarlijks gepubliceerd door hoogleraren van het College in SSCI- en SCI-tijdschriften, een prestatie, samen met een gestage groei, die de internationale reputatie van het College heeft geconsolideerd. Vanaf 2012 is de studentenpopulatie ongeveer 3600, allemaal veelbelovende elites voor de vooruitgang van morgen. In de afgelopen paar jaar heeft het College zich actief ingezet voor de bevordering van internationale academische uitwisselingen en voor het formuleren van strategieën voor internationalisering, beide resulterend in het winnen van een breed scala aan lofbetuigingen van de internationale academische wereld. In 2010 werd het NTU College of Management officieel geaccrediteerd door de AACSB International, een eer die het College heeft geholpen op de hoogte te blijven van hoogwaardig onderzoek en onderwijs van de beste zakelijke scholen wereldwijd. Sinds 2010 heeft het College actief een reeks initiatieven voor internationalisering gelanceerd, waaronder de ondertekening van MOU's voor duale opleidingen met Beijing University en Fudan University of Mainland China en het opbouwen van partnerschappen met strategische partneruniversiteiten in de VS en Hong Kong in termen van verdieping van de samenwerking en bevordering van het delen van mondiale academische middelen. Ondertussen heeft het College samengewerkt met gerenommeerde binnenlandse bedrijven bij de ontwikkeling van de eerste zakelijke school ter wereld die cloudtechnologie heeft geïntegreerd in onderwijs en leren door het opzetten van een academisch programma voor cloud computing-applicaties. Het College spaart in het algemeen geen pogingen om zijn wereldwijde positie bij 's werelds beste business schools te versterken.

Visie

Onze visie is om een ​​van de leidende managementscholen in de regio Azië te worden en wereldwijd erkenning te krijgen voor zijn uitstekende onderwijs en onderzoek.

Missie

De missie van het College is om de academische en bedrijfssectoren te cultiveren via een ecosysteem van hoge kwaliteit dat leren en innovatie mogelijk maakt. Deze verbeterde effecten omvatten

 • Educatieve impact
 • Academische impact
 • Internationale impact
 • Industriële impact
 • Sociale impact

Kernwaarden (TAIDA)

 • Teamwork (團隊 合作)
 • Verantwoording (負責任)
 • Integriteit (誠信 正直)
 • Diligence (勤勉)
 • Ambitie

Toptalent samenbrengen en een universiteitscollege van wereldklasse samenstellen

Hoewel de algemene internationaliseringsstrategie van de universiteit gericht is op een participatie van 33% (ongeveer 1/3, voornamelijk undergraduate-niveau) in overzeese studies op korte termijn, streeft het College of Management ernaar om 100% studentenparticipatie te bieden via een breed scala aan uitwisselingsmogelijkheden die voor hen beschikbaar zijn. NTU College of management verwacht dat haar studenten niet alleen leiders van binnenlandse bedrijven worden maar ook zeer gewilde zakelijke professionals in Azië en andere delen van de wereld, ondernemingen begeleiden door bedrijfstransformaties en wereldwijde strategische cartografie, de invloed van Taiwan op de wereldeconomie versterken en eren hun alma mater met hun prestaties, die op hun beurt getuigen van de status van NTU College of Management als zijnde de belangrijkste business school in de wereld van het Mandarijn spreken.

Locaties

Taipei

National Taiwan University

Address
No.1,Sec. 4,
Roosevelt Rd.,
Taipei City 106,
Taiwan(R.O.C)

Taipei, Taiwan
Telefoonnr.
+886 2 3366 1030

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited

Opleidingen