Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Shih Chien University College of Management, "Het College van Bestuur for Business". USC wordt steeds meer erkend als een van de pionier scholen in Taiwan met Engels gedoceerd Programme (ETP). Wij bieden International Business in undergraduate en postgraduate diploma in een uitstekende internationale standaard voor de ontwikkeling en onderwijs die zeer relevant zijn voor je toekomstige carrière behoeften zijn. Als u op zoek bent naar een uitdagende en lonende leerzame ervaring, is dit de plek voor jou.

USC College van Bestuur biedt Engels gedoceerd Programme (ETP) in internationale bedrijfsleven dat is academisch rigoureus en praktisch relevant. Onze school nauwe banden met nationale en internationale bedrijven van elke omvang en in alle sectoren.

Bij College van Bestuur, USC studenten worden gestimuleerd en getraind ondernemend en innovatief te zijn, het bieden van mogelijkheden om te gaan met de echte wereld zakelijke problemen, zowel in onze programma's en in onze Professional Training plaatsingen. Shih Chien University is gevestigd in Taipei, waarin de meest dynamische regionale economie, maken we uitgebreid gebruik van gastsprekers uit het bedrijfsleven en de industrie. door te kiezen USC College van Bestuur u kunt er zeker van zijn dat je afstuderen met de kwalificaties die nodig zijn om de deur te openen naar een spannende en boeiende loopbaan.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Shih Chien University

USC College of Business heeft een succesvolle Engels gedoceerd Programme (ETP) in International Business aangeboden sinds 2009. Als innovatieve de school zijn we trots op ... [+]

USC College of Business heeft een succesvolle Engels gedoceerd Programme (ETP) in International Business aangeboden sinds 2009. Als innovatieve de school zijn we trots op face to face onderwijs met online-technologieën zorgen voor onze studenten in de voorhoede van baanbrekende het bedrijfsleven het onderwijs blijven. Onze kennis gebaseerde lezingen en vaardigheden sessies zal niet alleen leert u de relevante kennis van zaken, maar zal u uit te rusten met bredere vaardigheden die nodig zijn voor uw academische studie en toekomstige loopbaan.

Jaar 1: International Academic Conference

Verplichte modules:

International Marketing Management internationale zaken Toegepaste Statistiek Internationale financiële beheer Business Research Method Bedrijfseconomie ... [-]
Taiwan Taipei
September 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands