Lees de Officiële Beschrijving

Het Aziatisch Instituut voor Technologie (AIT) is een toonaangevend internationaal hoger onderwijsinstituut in Thailand die technologische veranderingen en duurzame ontwikkeling in de Aziatische-Pacific regio bevordert door middel van hoger onderwijs, onderzoek en outreach. Opgericht in Bangkok in 1959, AIT als universiteit is uitgegroeid tot een toonaangevende regionale postacademische instelling en werkt actief samen met publieke en private partners sector in de hele regio en met enkele van de beste universiteiten in de wereld.

Erkend voor zijn multinationale, multiculturele ethos, het Instituut werkt als een zelfstandige internationale gemeenschap op haar campus ligt op 40 km (25 mijl) ten noorden van Bangkok, Thailand.

AIT missie:

"Naar hooggekwalificeerde en toegewijde professionals die een leidende rol in de duurzame ontwikkeling van de regio en de integratie ervan in de wereldeconomie spelen te ontwikkelen."

ENKELE belangrijkste feiten en cijfers

- 1700+ Studenten uit 60+ Landen / Gebieden
- 19800+ Alumni uit 90+ Landen / Gebieden
- 29000+ Kortlopende stagiairs uit 70+ Landen / Gebieden
- 75 Internationaal gewerkt Faculteit uit 20+ Landen
- 101 Adjunct / Bezoekende Faculteit
- 500+ Onderzoeks- en ondersteuningspersoneel uit 30+ Landen
- Ongeveer 450 Gesponsorde Onderzoeksprojecten ter waarde van 1,6 miljard Thai Baht (THB)
- 300+ Partners
- 33 leden van de Raad van Trustee uit 19 landen
- 3 scholen
- 1000+ cursussen aangeboden
- 24 onderzoeks- en uitreikingscentra
- Operationele omzet: 1,2 miljard ThaiBaht (THB)

AIT aanbiedingen
- Meestersgraden: MBA, MEng, MSc
- Executive Master Degree Programs
- Doctorale diploma's: DEng, DTechSc, PhD
- Diploma- en certificaatprogramma's
- Een intensief Engels en academisch bridging programma
- Niet-diploma voortgezette opleidingscursussen voor vaklieden

AIT School of Management (SOM) is in oktober 1987 opgericht om te voldoen aan de groeiende behoeften in Azië voor afgestudeerd management opleiding. In lijn met de missie van AIT, SOM's doel is om een ​​verschil in de kwaliteit van het beheer van het onderwijs en de praktijken in de regio Azië-Pacific die leiden tot duurzame ontwikkeling, technologische leiderschap, ondernemerschap, het scheppen van welvaart en trots te maken. SOM gelooft in de ontwikkeling van corporate leiders niet alleen voor het heden, maar ook voor de toekomst om de uitdagingen van de dramatische sociale, economische, politieke en technologische veranderingen in Azië worden geconfronteerd. De opleidingen van SOM bieden een uniek competitief voordeel voor managers en toekomstige leiders in de regio.

Onze missie is om maatschappelijk verantwoord en visionaire leiders die duurzame groei bedrijf kunt sturen voor de welvaart van Azië en daarbuiten te ontwikkelen.

Onze visie is om de leidende maker en verspreider van Aziatische management kennis, praktijken en waarden geworden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Asian Institute of Technology - School of Management

De MBA-curriculum is een uitgebreid programma ontworpen om conceptuele, analytische en persoonlijke vaardigheden te helpen bij de voorbereiding deelnemers om effectieve m ... [+]

Overzicht

AIT School of Management biedt de top ranking MBA in Thailand. Het MBA-curriculum is een uitgebreid programma dat ontworpen is om conceptuele, analytische en persoonlijke vaardigheden te bieden om de deelnemers voor te bereiden op effectieve managers in een internationale bedrijfsomgeving. Het is interdisciplinair, combineren elementen uit engineering, economie, sociale psychologie en managementvelden.

Ons MBA programma stimuleert participatief leren en maakt gebruik van een verscheidenheid aan interactieve leer methodologieën, zodat de studenten de meest recente managementconcepten, technieken en tools kunnen leren en nog belangrijker, vaardigheden en houding ontwikkelen om anderen te luisteren en te begrijpen, holistisch denken, collectief besluitvorming, communicatie en onderhandeling.... [-]

Thailand Rangsit
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
22 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands