Stamford International University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Stamford heeft zowel Thaise als internationale undergraduate en graduate degree-programma's. Het heeft een campus en een leercentrum in Bangkok en een andere campus in Hua Hin. De internationale faculteit maakt Stamford een van de meest ervaren en diverse faculteiten in Thailand, afkomstig uit landen waaronder het VK, de VS, Duitsland, Frankrijk, China en nog veel meer.

Met een sterke focus op resultaten, zet Stamford zich in voor het bevorderen van academische excellentie en cultureel begrip. Graden, programma's en curricula zijn volledig geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs en het Ministerie van Universitaire Zaken van Thailand. Stamford staat op de lijst van geaccrediteerde particuliere universiteiten van Thailand, geregistreerd door het Ministerie van Universiteitsaangelegenheden.

Waarom Stamford

 • Veel mogelijkheden om te studeren en netwerken met verschillende culturen.
 • Meer dan 40% van de studenten komt uit het buitenland, uit meer dan 100 landen.
 • De meerderheid van de faculteit komt uit het buitenland.
 • 480 uur durende stageprogramma dat studenten volledig voorbereid op de werkplek.
 • Dual degrees in samenwerking met toonaangevende universiteiten.
 • Uitwisselingsprogramma's voor studenten over de hele wereld met topuniversiteiten.
 • Het bedrijfs- en managementprogramma is volledig IACBE-geaccrediteerd.
 • Hoogwaardig, betaalbaar internationaal onderwijs.

Belangrijkste kenmerken

 • Diverse perspectieven
 • Interactief leren - onderzoek met behulp van een mix van online en klassikaal leren in interactieve, vaak workshop-gebaseerde activiteiten.
 • Industry Linkage - partnerschappen met bedrijven leiden tot de ontwikkeling van echte zakelijke inzichten door middel van excursies, echte zakelijke projecten en gastsprekers uit de industrie.
 • Ervaren internationale docenten - leer van een zeer ervaren internationale faculteit en krijg inzicht in internationaal zakendoen en een mondiaal perspectief.
 • Flexibele onderzoeksmogelijkheden - u kunt een programma in 1 of 1,5 jaar afronden dankzij de Full-time en Part-Time opties.
 • Studeren in de zakenwijk van Bangkok - verbonden met BTS- en MRT-stations, is het Asoke Campus Learning Center gunstig gelegen in het hart van de zakenwijk van Bangkok.
 • Gespecialiseerde studiekeuzes -Ondernemerschap, internationaal bedrijfsmanagement, merkcommunicatie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Cursus » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

1-jarig MBA

Voltijd MBA

Campus Voltijd 12 maanden January 2019 Thailand Bangkok

Het voltijdse MBA-programma is een 1-jarige versnellingscursus in een interactieve en dynamische leeromgeving. Het programma geeft studenten een diepgaand inzicht in wereldwijde activiteiten met interculturele ervaringen en internationale perspectieven. Studenten worden onderwezen door ervaren docenten uit 14 landen, waaronder de VS, het VK, Duitsland en Frankrijk. [+]

Internationaal MBA-programma

Het voltijdse MBA-programma is een 1-jarige versnellingscursus in een interactieve en dynamische leeromgeving. Het programma geeft studenten een diepgaand inzicht in wereldwijde activiteiten met interculturele ervaringen en internationale perspectieven. Studenten worden onderwezen door ervaren docenten uit 14 landen, waaronder de VS, het VK, Duitsland en Frankrijk.

Bij Stamford ontmoet en leert u van lokale en internationale bedrijfsleiders, met de mogelijkheid om op een buitenlandse of binnenlandse excursie te gaan. Studenten studeren volgens de beschikbaarheid van cursussen met lessen die gedurende de dag op weekdagen worden gegeven.

Fast-Track programma... [-]

Deeltijd MBA

Parttime MBA

Campus Deeltijd 18 maanden January 2019 Thailand Bangkok Hua Hin +1 more

De Stamford signature MBA is een parttime programma dat is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van werkstudenten. Het combineert interactieve lesmodule op zaterdag met flexibele online leermodules, waardoor studenten buiten het klaslokaal kunnen leren op een tijdstip dat hen goed uitkomt. Het programma kan in 1,5 jaar worden voltooid. [+]

De Stamford signature MBA is een parttime programma dat is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van werkstudenten. Het combineert interactieve lesmodule op zaterdag met flexibele online leermodules, waardoor studenten buiten het klaslokaal kunnen leren op een tijdstip dat hen goed uitkomt. Het programma kan in 1,5 jaar worden voltooid.

Bekroond MBA-programma

Het Signature MBA-programma van Stamford heeft de Blackboard Catalyst Award gewonnen voor innovatief blended leren.

Gespecialiseerde onderzoeksmogelijkheden

Als u het onafhankelijke studieplan selecteert, kunnen studenten zich specialiseren met een van de volgende opties:

ondernemerschapInternational Business ManagementMerkcommunicatieInteractief leren... [-]

Videos

Bring the World Closer : Stamford International University

Stamford MBA in Bangkok, Thailand

Contact

Stamford International University

Adres Stamford International University (Bangkok Campus) 16, Motorway Road - Km 2, Prawet
10250 Bangkok, Thailand
Website http://www.stamford.edu/
Telefoon +66 2 769 4000