European Institute of Applied Science and Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

European Institute of Applied Science and Management (EIASM) behoort tot de nieuwste en modernste onderwijsinstellingen in Tsjechië. Het aantrekken van een gestage instroom van nieuwe studenten sinds de oprichting in 2011. Geeft blijk van zijn reputatie als eersteklas onderwijsinstelling. Gelegen in het centrum van Praag.

• Als een innovatieve instelling die constant gedijt op het leveren van uitstekende service en ondersteuning aan onze studenten.

• Alle academische vragen moeten binnen 48 uur feedback krijgen. Elke student heeft een tutor om eventuele problemen en vragen (zowel academisch als professioneel) te raadplegen.

Gecertificeerde instelling We zijn geaccrediteerd door erkend UK ASIC-accreditatiebureau (Accreditation Service for International Schools, Colleges

• Executive MBA

• MBA in toerisme, horeca en evenementenbeheer

• MBA in vastgoedontwikkeling

• MBA in de gezondheidszorg

We richten ons op professionele ontwikkeling van onze internationale studenten, wat resulteert in het aanbieden van alle cursussen in de Engelse taal.

Onderzoek Sinds 2013 organiseert ons filiaal CBU Research Institute jaarlijkse internationale conferentie die momenteel is geïndexeerd in Thomson Reuters - Web of Science Core-database en Proquest. Docenten publiceren in tijdschriften van Scopus en Thomson Reuters tijdschriften in vele vakgebieden en specialisaties (bijv. Economie, techniek, natuurwetenschappen, enz.) Met inbegrip van conferentie publiceren we in totaal vier onderzoeksjournalen die zijn geïndexeerd in Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef en andere databases. We ondersteunen open toegang en gebruiken Open Journal System. Docenten De grote meerderheid van onze docenten zijn experts met uitgebreide professionele en / of onderzoekservaring, toegewijd aan praktische toepasbaarheid, wat betekent dat ze consistent actueel en actueel zijn in hun onderwijs. Dit is van cruciaal belang, vooral voor studenten in onze professionele opleidingen (MBA en DBA). E-learning Studenten hebben toegang tot Matrix NEO en Netventic LMS, het ultramoderne cloudgebaseerde e-learningsysteem dat we gebruiken voor onze on-line / parttime / fulltime lezingen.

• Wordt in een groot aantal talen aangeboden. Perfect gelezen op mobiele apparaten en tablets.

• Gebruiksvriendelijke omgeving om documenten te lezen, video weer te geven of audio af te spelen.

• Onder andere functies, webconferenties, berichtenuitwisseling, bronnenbibliotheek, samenwerkingshulpmiddelen, sociale netwerken, integratie met Google Drive of iCalender, eenvoudig beheer, enz.

Locaties

Praag

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Praag, Praag, Tsjechië
Telefoonnr.
+420 608 118 311