European Institute of Applied Science and Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

European Institute of Applied Science and Management (voormalige Central Bohemia University) behoort tot de nieuwste en modernste particuliere onderwijsinstellingen in Tsjechië. Een gestage instroom van nieuwe studenten aantrekken sinds de oprichting in 2011. Dat getuigt van haar reputatie als eersteklas onderwijsinstelling.

· Als innovatief instituut dat voortdurend gedijt op het leveren van uitstekende service en ondersteuning aan onze studenten.

· Alle academische vragen moeten binnen 48 uur worden beantwoord. Elke student heeft een persoonlijke tutor om alle problemen en vragen te raadplegen (zowel academisch als professioneel).

Gecertificeerde instelling en studieprogramma's

We zijn geaccrediteerd door een erkend Brits ASIC-accreditatiebureau (Accreditation Service for International Schools, Colleges & Universities). ASIC-accreditatie is een educatieve standaard die is:

· Goedgekeurd door Ofsted, de raad voor hogere accreditatie in het Verenigd Koninkrijk

· Erkend door het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken

· Lid van BQF (British Quality Foundation)

· Aangesloten bij ENQA (European Network for Quality Assurance)

· Lid van NARIC (National Academic Recognition Information Centres)

· ASIC werd beoordeeld en voldeed aan de vereisten van ISO9001: 2015, een certificering voor de volgende scope: "Accreditatie voor onderwijsinstellingen in het VK en wereldwijd"

We zijn lid geworden van QISAN (Quality International Study Abroad Network). Momenteel bieden we nieuwe bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's aan.

Alumni Standaarden

We ondersteunen kritische benadering en analytisch denken onder studenten binnen een interdisciplinaire en innovatieve omgeving waar de enige constante permanente verandering is. Daarom is ons doel om alumni te hebben met een globale, interculturele complexe visie, die snel informatie kunnen verzamelen en analyseren, die veranderingen in het persoonlijke en werkgerelateerde leven kunnen initiëren, implementeren en beheren. Typische alumni zijn een waardevolle teamspeler met leiderschapskwaliteiten.

Wij bij EIASM bieden je een breed scala aan specialisaties om je MBA-opleiding volledig af te stemmen op je carrièredoelen en ambities. Dit kan ook een enorme kans zijn om uit je comfortzone te stappen en jezelf te ontwikkelen op nieuwe gebieden. Hieronder vindt u de lijst met specialisaties die we aanbieden bij EIASM.

  • Executive MBA
  • MBA in financiën
  • MBA in de gezondheidszorg
  • MBA in onroerend goed en ontwikkeling
  • MBA in toerisme, gastvrijheid en evenementenbeheer
  • MBA in Natural Resource Management

We richten ons op professionele ontwikkeling van onze internationale studenten, wat resulteert in het aanbieden van alle cursussen in de Engelse taal.

Onderzoek Sinds 2013 organiseert onze afdeling, CBU Research Institute genaamd, een jaarlijkse internationale conferentie die momenteel is geïndexeerd in Thomson Reuters - Web of Science Core-database en Proquest. Docenten publiceren in Scopus en Thomson Reuters beoordeelde tijdschriften op vele gebieden en specialisaties (bijv. Economie, techniek, natuurwetenschappen, enz.). Inclusief conferentie publiceren we in totaal vier onderzoekstijdschriften geïndexeerd in Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef en andere databases. We ondersteunen open access en gebruiken Open Journal System. Docenten Verreweg de meeste van onze docenten zijn experts met uitgebreide professionele en / of onderzoekservaring, toegewijd aan de praktijk, wat betekent dat ze consistent actueel en actueel zijn in hun onderwijs. Dit is van cruciaal belang, vooral voor studenten in onze professionele opleidingen (MBA en DBA). E-learning Studenten hebben toegang tot Matrix NEO en Netventic LMS, het state-of-the-art cloudgebaseerde e-learning-systeem dat we gebruiken voor onze online / parttime / fulltime lezingen.

Wordt geleverd in een groot aantal talen. Leest perfect op mobiele apparaten en tablets.

• Gebruiksvriendelijke omgeving om documenten te lezen, video weer te geven of audio af te spelen.

Onder andere webconferenties, messaging, bronnenbibliotheek, samenwerkingstools, sociale netwerken, integratie met Google Drive of iCalender, eenvoudig beheer, enz.

Locaties

Praag

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Praag, Praag, Tsjechië
Telefoonnr.
+420 608 118 311

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden