Jan Amos Komenský University Prague

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Jan Amos Komensky Universiteit in Praag is gelegen in het prachtige en historische stad Praag, gelegen in de levendige wijk van Zizkov in de buurt van het centrum van de stad. Onze studenten zullen een intieme en vriendelijke sfeer te creëren binnen de muren van onze historische gebouwen te vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in het volwassenenonderwijs, speciaal onderwijs, de lerarenopleiding, sociale en media communicatie, met inbegrip landschappelijke en mediastudies en audiovisuele communicatie, toerisme management, veiligheid studies, verzekeringen studies, bestuurlijke psychologie, recht in het ondernemerschap, maar ook de Europese economie en openbaar bestuur studies waaronder de prestigieuze, internationaal erkende en erkende MBA-programma.

2

Jan Amos Komensky University Praag is geleidelijk bereikt een stevige positie binnen het hoger onderwijs markt als de grootste Tsjechische instituut in zijn soort en de eerste particuliere universiteit (zoals gedefinieerd in de Wet Tsjechische Hoger Onderwijs), met succes het vullen van de gaten van de nationale hoger onderwijs zowel in termen van vakken aangeboden en de regionale dekking.

De universiteit biedt een volledig erkende universitaire studies in de Tsjechische taal, waaronder opleidingen in het Engels (voornamelijk in de Europese Economische en Bestuurskunde), alsmede gecertificeerd levenslang cursussen leren. We zijn actief in onderzoek, en innovaties die deelnemen aan diverse nationale en internationale projecten maar ook als lid van verschillende verenigingen, zoals de European University Association. Ons onderzoek activiteiten omvatten, in het bijzonder, speciaal onderwijs, het volwassenenonderwijs, ontwikkeling van menselijke hulpbronnen, methoden van het onderwijs, de economie en het openbaar bestuur en de communicatie & media.

1

Als vervolg op de al lang bestaande traditie van de Komensky Academy, een niet-gouvernementele, not-for-profit organisatie die zich bezighield met het volwassenenonderwijs in 1990 'systematische ontwikkeling van de Jan Amos Komensky Universiteit van Praag is gebaseerd op samenwerking met professionele werkplekken in zowel de Tsjechische Republiek en in het buitenland. Opgericht in 2001, de Jan Amos Komensky Universiteit in Praag heeft inventieve programma's en heeft een steeds groter student basis, op dit moment omvat ongeveer 5 000 studenten. Meer programma's worden momenteel ontwikkeld dus controleer regelmatig terug.

Locaties

Praag

Jan Amos Komensky University

Address
Roháčova 63, 130 00 Praha 3 - Žižkov
Praag, Praag, Tsjechië
Telefoonnr.
+420 267 199 015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden