Lees de Officiële Beschrijving

De Jan Amos Komensky Universiteit in Praag is gelegen in het prachtige en historische stad Praag, gelegen in de levendige wijk van Zizkov in de buurt van het centrum van de stad. Onze studenten zullen een intieme en vriendelijke sfeer te creëren binnen de muren van onze historische gebouwen te vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in het volwassenenonderwijs, speciaal onderwijs, de lerarenopleiding, sociale en media communicatie, met inbegrip landschappelijke en mediastudies en audiovisuele communicatie, toerisme management, veiligheid studies, verzekeringen studies, bestuurlijke psychologie, recht in het ondernemerschap, maar ook de Europese economie en openbaar bestuur studies waaronder de prestigieuze, internationaal erkende en erkende MBA-programma.

2

Jan Amos Komensky University Praag is geleidelijk bereikt een stevige positie binnen het hoger onderwijs markt als de grootste Tsjechische instituut in zijn soort en de eerste particuliere universiteit (zoals gedefinieerd in de Wet Tsjechische Hoger Onderwijs), met succes het vullen van de gaten van de nationale hoger onderwijs zowel in termen van vakken aangeboden en de regionale dekking.

De universiteit biedt een volledig erkende universitaire studies in de Tsjechische taal, waaronder opleidingen in het Engels (voornamelijk in de Europese Economische en Bestuurskunde), alsmede gecertificeerd levenslang cursussen leren. We zijn actief in onderzoek, en innovaties die deelnemen aan diverse nationale en internationale projecten maar ook als lid van verschillende verenigingen, zoals de European University Association. Ons onderzoek activiteiten omvatten, in het bijzonder, speciaal onderwijs, het volwassenenonderwijs, ontwikkeling van menselijke hulpbronnen, methoden van het onderwijs, de economie en het openbaar bestuur en de communicatie & media.

1

Als vervolg op de al lang bestaande traditie van de Komensky Academy, een niet-gouvernementele, not-for-profit organisatie die zich bezighield met het volwassenenonderwijs in 1990 'systematische ontwikkeling van de Jan Amos Komensky Universiteit van Praag is gebaseerd op samenwerking met professionele werkplekken in zowel de Tsjechische Republiek en in het buitenland. Opgericht in 2001, de Jan Amos Komensky Universiteit in Praag heeft inventieve programma's en heeft een steeds groter student basis, op dit moment omvat ongeveer 5 000 studenten. Meer programma's worden momenteel ontwikkeld dus controleer regelmatig terug.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Deeltijd MBA

Jan Amos Komenský University Prague

De MBA-programma wordt momenteel beschouwd als de kwalificatie standaard voor de managers van de Tsjechische en internationale bedrijven en instellingen. Het is gericht o ... [+]

De MBA-programma wordt momenteel beschouwd als de kwalificatie standaard voor de managers van de Tsjechische en internationale bedrijven en instellingen. Het is gericht op managers met professionele ervaring om verder te bekwamen in de Human Resources Management en de Europese Unie. De studenten zullen in aanmerking komen voor het ontwikkelen van hun eigen top carrière in het beheer van structuren op verschillende niveaus, met name in de landen.

De MBA-programma afgestudeerden geworden top experts in het personeelsbeleid binnen het Europese institutionele, economische en juridische kaders.

Door middel van het MBA-programma van de studie managers verwerven een uitgebreid systeem van kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het bouwen van een succesvolle carrière in het bedrijfsleven en management, met inbegrip van het openbaar bestuur, met name in het onderwijs en human capital management.... [-]

Tsjechië Praag
September 2020
Engels
Deeltijd
3 semesters
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Jan Amos Komensky University