Europe de COM

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Com Europe Management Institute van Communicatie van de Europese School van Tunis, is in opkomst als een formidabele netwerk open communicatie met prestigieuze en sterke partnerschappen.

Communicatiemiddelen zijn in aantal en diversiteit. Communicatie wordt gericht op technologie en innovatie: Alzo In Europa Com biedt een globale visie van de communicatie, een levend geopend school, een visionair die zichzelf voortdurend vernieuwt.

Wees creatief, innovatieve kennis, teamwork en kennis om beslissingen te nemen zijn vaardigheden die worden geleerd in open verbinding staat de school ook voor bedrijven en instellingen. Regelmatige uitwisseling met de beroepsgroep feeds pedagogie aan communicators van de toekomst op te leiden en te articuleren hun kennis met deze praktijken.

Dankzij de sterke interculturele vaardigheden en kennis van uitmuntendheid, afgestudeerden van de Europese Com evolueren in verantwoordelijke posities in Tunesiëin Europa en wereldwijd.

Een kwalitatief hoogwaardig milieu

Met een moderne en aangename campus, de European University is gelegen in de buitenwijken van Carthago aan de oevers van het meer van Tunis, in het nieuwe deel van de activiteit van Khair-Eddin, in de buurt van Sidi Bousaid, Salammbo en historische bezienswaardigheden Carthago en 15 minuten van de luchthaven Tunis Carthage.

De campus van de Europese Universiteit van Tunis omvat klaslokalen uitgerust met video projectoren en interactieve whiteboards, een internetverbinding via glasvezel, conferentiezalen, een traditionele bibliotheek, een groot computerlokaal, een cybercafé, ziekenboeg en student ruimten binnen en buiten het gebouw.

diensten:

  • Office stages en begeleiding
  • Assistentie Bureau voor buitenlandse studenten
  • intranet studenten
  • virtuele bibliotheek
  • Club studenten en alumni
  • sports partner centrum nabij Universiteit

Het gemeenschapsleven:
De club biedt studenten de mogelijkheid om betrokken te raken in het studentenleven en op verschillende gebieden krijgen: de thuisbasis van internationale studenten; conferenties; internationale omgeving; Junior bedrijf; culturele tour; muziek; fotografie; sport ...

Conferenties en projecten:
Met het oog op de analytische en leiderschap te ontwikkelen, scholen in Tunis European University organiseert regelmatig conferenties en academische workshops. Ondernemende projecten worden georganiseerd binnen de Europese Universiteit van Tunis en internationaal, in samenwerking met de Europese scholen van de universiteit partners.

Een pedagogie die voldoet aan de behoeften van de arbeidsmarkt

In het verlengde van de arbeidsmarkt en synergie te creëren tussen studenten en bedrijven zijn de eerste missies van de COM-Europa om onze studenten in te schakelen als de communicatie, aan te passen, anticiperen, en de beoordeling van de economische en sociale veranderingen.

De betrokkenheid van professionals in ons curriculum

Tijdens hun opleiding, door middel van seminars, tutorials en workshops, onze studenten te ontmoeten hoog kaliber professionals, uitwisseling met hen en confronteren hun theoretische kennis om professionele praktijken.

Deze professionals uitgenodigd om onze school zal hen kaderen tijdens hun stages en werven aan het eind van hun opleiding.

In deze geest, zullen onze studenten op te bouwen door de jaren heen van de opleiding, professionele identiteit in lijn met de behoeften van de arbeidsmarkt.

Mobiliteit van studenten in het buitenland en partnerschappen

Partnerships met de belangrijkste Europese scholen kunnen onze studenten om een ​​semester of een jaar in het buitenland op een prestigieuze universiteit of een gerenommeerd bedrijf te brengen. Dit zal hen in staat stellen om een ​​multiculturele visie op hun specialisme hebben, het openen van de wereld, door vertrouwd te maken met een andere cultuur en genieten van internationale validatie.

de multiculturele

De Europese context COM Europe maakt al onze studenten om te werken in een internationale omgeving door middel van: - Educatieve programma's ontwikkeld in samenwerking met onze partners in het buitenland.

  • Training programma's die voldoen aan de normen en standaarden van de grote Europese scholen.

Elk jaar, de Europese Universiteit van Tunis verwelkomt studenten van verschillende nationaliteiten, die het mogelijk maakt de student om te evolueren als in een multiculturele context.

International Accreditation en double degree

Om de internationale erkenning van diploma's Com Europa te waarborgen zijn goedgekeurd door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek in Tunesië, maar ook erkend door de Europese Raad voor Accreditatie van Hoger Onderwijs Scholen (EABHES) .

De Europese Raad voor Accreditatie van Hoger Onderwijs Scholen (EABHES) is een accreditatie-instelling dat de uitvoering van de Europese aanbevelingen over het hoger onderwijs als gevolg van de Bolognaverklaring van 19 juni 1999 maakt en voldoet aan de voorschriften en procedures gedefinieerd sonconseil van Bestuur

Locaties

Tunis

Address
Campus de l’ Université Européenne de Tunis
Zone d' activité Khaireddine, Les Berges du Lac III.

2015 Tunis, Tunis, Tunesië