German Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Zoek je programma

De Duitse Business School is de eerste unieke Business School in Tunesië toepassing van de Duitse normen voor executive education samen met haar partner University of Applied Management in Mannheim (Business School van HdWM). Het GBS zorgt met zijn internationale professionele team van een duurzame, strategisch beroepsopleiding managementopleiding voor toekomstige managers in EMEA.

GBS missie is het ontwikkelen, te bevorderen en om de educatieve behoeften rekening houdend met culturele achtergrond te versterken om hen in staat om te werken in het internationale bedrijfsleven te maken, Waarop het Engels is een must in de communicatie. Daarom GBS doel is om het potentieel van de leiders van het toevoegen van belangrijke waarde aan hun verdere loopbaan in het Engels taal, in Business en in Research uitdagen.

Over ons

Met zijn internationale professionele team, de Duitse Business School zorgt voor een duurzame, strategische, beroepsopleiding managementopleiding voor toekomstige managers. Onze missie is het ontwikkelen, bevorderen en hun kennis en vaardigheden die nodig zijn te versterken om te opereren in het internationale bedrijfsleven. Op de Duitse Business School, kunt u verkrijgen Executive MBA (Master of Business Administration) diploma, krijgen een Business of technische certificering met onze aangepaste trainingsprogramma's en het verbeteren van uw Duits en het Engels.

GBS doelstellingen zijn:

  • excellentie na te streven in onderzoek, loopbaanontwikkeling en netwerken
  • om leiders in verschillende sectoren van de nationale en internationale bedrijfsleven en de publieke dienst te ontwikkelen

GBS staat voor de kwaliteit van het onderwijs en is altijd te popelen om te verbeteren.

Locaties

Tunis

German Business School

Address
UIT CAST, 48 Rue des Minéraux I Charguia 1 I
2035 Tunis, Tunis, Tunesië
Telefoonnr.
(+216) 31 10 11 11