Mediterranean School of Business (MSB)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De eerste Engels sprekende instelling voor hoger onderwijs in Tunesië, gesticht in 2002 door Dean Mahmoud Triki, MSB heeft ontwikkeld programma's die zijn gericht op het onderwijs van visionaire ondernemers kunnen slagen in een steeds meer mondiale economie.

MSB opvalt:

De enige Executive MBA geleverd door een Tunesische School en internationaal geaccrediteerd door de in Londen gevestigde Association of MBA's (AMBA). De enige Master in Business Management in Afrika om de AMBA Londen accreditatie ontvangen. Multinationale en hooggekwalificeerde faculteit met promovendi uit de meest gerenommeerde universiteiten over de hele wereld, zoals Harvard, MIT, London Business School ... Een waardevol netwerk van Partner Business Schools: studenten kunnen op MSB in een van MSB Business School Partners, HEC Montréal, Babson, Maryland, UMASS, South Carolina en CATÓLICA-LISSABON start en finish ... Hands-on, interactieve pedagogische methoden door het gebruik van case studies, alsook Soft Skills Development waaronder teamwork, de geest van het initiatief, communicatie en leiderschap. Cutting Edge-voorzieningen en een unieke leeromgeving.

Vandaag, MSB-programma's (Licence, Master, Executive MBA & Seminars) Beschikken over een uitstekend netwerk van docenten, medewerkers en studenten, die allemaal bij elkaar komen in een multi-culturele omgeving die bevorderlijk is voor het leren, groei en ontwikkeling met een verstandelijke vitaliteit vergelijkbaar met de beste Noord-Amerikaanse en Europese instellingen voor hoger onderwijs.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk EMBA\'s » Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

EMBA

EMBA

Campus Deeltijd 20 - 24 maanden September 2019 Tunesië Tunis

MSB's Executive MBA is de eerste en enige Engels onderwezen Executive MBA in Tunesië een accreditatie van de Association of MBA's, Londen te hebben ontvangen. [+]

EMBA (MBA Manager)

MSB's Executive MBA is de eerste en enige Engels onderwezen Executive MBA in Tunesië een accreditatie van de Association of MBA's, Londen te hebben ontvangen.

Zeer gediversifieerd en gemotiveerde deelnemers, wereldberoemde faculteit, en state of the art faciliteiten zijn de belangrijkste factoren die de Executive MBA-programma van de referentie in het Middellandse-Zeegebied en één van de beste Executive MBA-programma's in Afrika.

Is het programma voor mij?

De deelname van hoge potentiële kandidaten is cruciaal voor het succes van onze programma's. Deelnemers toegelaten tot de Executive MBA algemeen bezetten senior managementfuncties uit diverse sectoren en industrieën. Het programma is voor u als u:... [-]


Videos

Discover MSB