41 North Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over onze business school

We bieden aangepaste executive education-programma's, de internationale business school biedt DBA's, Executive MBA's. 41 De focus van North richt zich op twee fundamentele onderwerpen: leiderschap en technologie. Daarnaast biedt de business school een interdisciplinair platform voor discours tussen de maatschappij, het bedrijfsleven en de academische wereld.

Aangepaste programma's

Als u momenteel in dienst bent en u uw baan niet wilt verlaten, maar u streeft naar een hogere positie? Ben je klaar voor digitalisering? Wat betekenen kunstmatige intelligentie (AI) en robotica voor uw bedrijf? Heeft u behoefte aan dringende externe en deskundige hulp? Dan is 41 North de juiste partner.

41 North zal samenwerken met verschillende internationale trainingsinstituten, zodat we de nieuwste en geavanceerde onderwijs- en leeromgeving aan onze klantenorganisaties kunnen aanbieden. Specifiek zullen we ons concentreren op creatieve leiderschapsstijlen; digitaliseren van zakelijke en gemengde versies van on-the-job managementontwikkeling.

Over onze locatie

Zakendistrict van Istanboel

41 North Business School , gevestigd in Istanbul, in het hart van de handel over twee continenten, inspireert en helpt leidinggevenden om de nodige vaardigheden te verwerven om zichzelf te transformeren in een moderne leider. 41 North Business School , in samenwerking met 's werelds toonaangevende scholen op het gebied van technologie en innovatie, enz. Vind ons waar East West ontmoet, langs de 41e Noorderbreedte.

Een business school en een opleidingsinstituut voor leiderschap in het hart van het zakelijke district van Istanbul. Het FERKO-kenmerkende gebouw is een verzameling van zalige ontwerpen.

41 North Business School in Istanbul - Levent is:

  • Aan de Europese zijde van de Bosporus
  • Omringd door wereldwijd hoofdkantoor
  • Moderne winkelcentra, restaurants, galeries, concertzalen en prestatiecentra.

Onze campus is gemakkelijk te bereiken via toegangswegen en ondergrondse loopbruggen die ontworpen zijn om metrobus-, metro- en voetgangersverbindingen te bieden. Bovendien maximaliseert de campus uw productiviteit door uw leeromgeving aangenamer te maken met voorzieningen op het terrein, zoals oplaadpunten voor elektrische voertuigen op parkeerterreinen, zakelijke conciërgediensten, cafés, restaurants en levendige parken voor sociale activiteiten.

Over leiderschap

Wij geloven dat leiderschap zowel een kunst als een wetenschap is waarin niet alleen een rationele benadering wordt gebruikt, maar ook een emotionele band.

Leerervaring

Leerprocessen en gerelateerde technologie zijn de afgelopen tien jaar drastisch veranderd. Het is niet langer voldoende om leidinggevenden van tijd tot tijd samen te voegen, ze moeten worden opgeleid om winnende uitvoeringen in realtime en op het werk te orkestreren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk EMBA\'s » Bekijk DBA »

Programma's

Deze school biedt ook:

EMBA

Executive MBA

Campus Deeltijd 18 maanden June 2019 Turkije Istanboel

Er zijn drie kritische componenten die zwaar wegen op het besluit van een ervaren manager om zich in te schrijven voor een EMBA-programma. Dit zijn (A) CARRIÈREFFECTIE na het afstuderen; (B) ERVARINGEN tijdens het programma en (C) de CULTUUR van de bedrijfsschool. [+]

Executive MBA

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

Belangrijkste feitenDatum: juni 2019Taal: EngelsLocatie: Istanbul gevestigd; Berlijn, Parijs, Grenoble Semi- GelegenDuur: 18 maanden, deeltijd / 4 dagen per maand donderdagmiddag, vrijdagCredits: Master (120 ECTS-credits)Prijs: 25 000 EuroProgramma overzicht

Waar Management, Innovatie en Ondernemerschap elkaar ontmoeten!

Programme Academic Owner: Grenoble Ecole de Management (Grenoble - Frankrijk)Accreditatie: Triple-Accredited, AMBA, EQUIS, AACSB. Grenoble Ecole de Management is een van de weinige business schools (1% van de scholen wereldwijd) die over de drie accreditaties beschikt die de toonaangevende internationale business schools onderscheiden.Schoolranglijsten: GEM stond op de 21e plaats in de Financial Times European Business Schools (2017)Programma-ranglijst: Part-time MBA-programma staat op de 64e plaats wereldwijd het programma staat ook op de 28e plaats in Europa en op de 5e plaats in Frankrijk (2017)Wie?... [-]

Videos

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Contact

Adres Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanboel, Istanbul, Turkije