Lees de Officiële Beschrijving

Het principe van 'Non scholae, sed vitae discimus' (leren niet voor school maar voor het leven), İstanbul Bilgi University nam zijn plaats in binnen het Turkse systeem van hoger onderwijs als een civiele onderneming na de aanvraag van de Bilgi Education and Culture Foundation op 7 juni 1996 en de daaropvolgende goedkeuring door de Turkse Grote Nationale Assemblee volgens wet nummer 4142.

Na verloop van tijd is Bilgi University gegroeid tot 4 campussen die bijna een totaal van 206.000 m2 beslaan en het is op deze vier campussen (Kuştepe 32.000 m2, Dolapdere 21.000 m2, santral istanbul 148.000 m2 -met bijgebouw) en Kozyatağı 4.300 m2) dat het blijft zijn studenten en de academische wereld in Turkije van dienst zijn.

Na in 23 jaar veel primeurs te hebben gerealiseerd en met als doel de kwaliteit van onderwijs en onderzoek te verhogen en een universiteit te worden die wereldwijd kan concurreren, begon de Bilgi University Istanboel aan een langdurige samenwerking met Laureate Education, een van de grootste internationale onderwijsnetwerken in de wereld. wereld, in 2006 en blijft een deel van dit netwerk.

De universiteit heeft momenteel meer dan 20.000 studenten en 40.000 afgestudeerden; bijna 1.000 academici; 7 faculteiten, 3 instituten, 4 scholen, 3 scholen voor beroepsonderwijs en 150 programma's die onderwijs bieden aan zijn universitaire, undergraduate en graduate studenten.117230_rsz_adobestock_250661602.jpg

Onze visie

Om een internationale universiteit te zijn die de grenzen van wetenschap verruimt en kunst de vrijheid omarmt, een leidende rol speelt in de ontwikkeling van de samenleving, een plek biedt waar studenten en faculteiten een passie voor leren delen en waar alle academische en bestuursleden zich inzetten daartoe.

Onze missie

Istanbul Bilgi University ertoe bij te dragen aan wetenschap, artistieke productie en de ontwikkeling van technologie; om individuen op te leiden wiens onderzoek en probleemoplossende vaardigheden zich hebben ontwikkeld in een sfeer van vrij denken en een bewustzijn van sociale verantwoordelijkheid, wiens competenties voldoen aan internationale normen, en die naast het respecteren van de ethische regels en van professionele objectiviteit ook openstaat voor meerdere -disciplinaire benaderingen; en om de samenleving te dienen binnen multidimensionale kwaliteitsstandaarden.

Leven bij BİLGİ

Onder het motto "niet leren voor school, maar voor het leven", biedt İstanbul Bilgi University studenten een campusleven waar ze zich sociaal, academisch en cultureel kunnen verbeteren en het universitaire leven ten volle kunnen ervaren:

  • "Leren door te doen" op cursussen en locaties zoals de juridische kliniek, architectuurworkshops, engineering- en gezondheidslaboratoria en RGB Studios
  • Meer dan 1.000 evenementen georganiseerd op vier campussen in één jaar, van de tentoonstelling "Accelerating Science" van het CERN (Europese organisatie voor nucleair onderzoek) tot het GAMES-congres, waar Nobelprijswetenschappers bijeenkwamen, en van de Young Social Entrepreneurs Awards to the Crystal Appel.
  • Toegang tot een rijke bibliotheek en e-bronnen
  • Meer dan 100 studentenclubs voor sport, kunst, academische kwesties, nieuwe ideeën, projecten voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en hobby's117231_rsz_adobestock_100209996.jpg
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Bilgi University

bilgiMBA-programma bestaat uit drie verschillende secties. Het is ook een Engels programma. Om te slagen moet de student 5 kerncursussen, 5 keuzevakken en een afstudeerpr ... [+]

Programmastructuur

Bilgi MBA-programma kan in drie semesters worden afgerond.

bilgiMBA-programma bestaat uit drie verschillende secties. Het is ook een Engels programma. Om te slagen moet de student 5 kerncursussen, 5 keuzevakken en een afstudeerproject voltooien. De cursussen in het bilgiMBA-programma worden aangevuld met teamwork-oefeningen, projecten, presentaties en quizzen naast een midterm en de eindexamens om de participatie van de student actief te houden.

Cursusnota's kunnen online worden gevolgd. Studenten hebben toegang tot het online platform van Bilgi Learn waarin extra opdrachten in de vorm van oefeningen, cases en online activiteiten worden toegewezen voor verdere toepassing van de relevante collegesthema's.... [-]

Turkije Istanbul
September 2020
Engels
Deeltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

İstanbul Bilgi University