International British College IBC Turkey

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij International British College (IBC)

International British College (IBC Turkije) is een privé-leercentrum dat is gespecialiseerd in het leveren van Engelstalige programma's voor academische en professionele doelen.

We werken nauw samen met de landen van de Arabische wereld, Libië en Turkije in het bijzonder. We hebben sterke overzeese verbindingen met gerenommeerde instellingen, universiteiten en onderwijsinstellingen in Groot-Brittannië en de VS.

Onze prioriteit is om mensen de vaardigheden te bieden die ze nodig hebben om een succesvol carrière- en academisch leven te leiden in de huidige wereldwijde gemeenschap.

111312_111290_IMG_5749.JPGMissie

Bij IBC willen we unieke individuen van de 21ste eeuw laten groeien. Onze missie is om een internationaal leerplatform te bieden waarmee studenten academisch en professioneel worden voorbereid om een positieve impact op de markt te hebben en bij te dragen aan de vooruitgang van de 21ste eeuw. Het is onze verantwoordelijkheid om een veilige en positieve leeromgeving te creëren, het leerproces te vergemakkelijken voor mensen die deze kans nog niet hebben gehad.

Als je momenteel op de middelbare school bent en je hebt geen idee wat je als loopbaan wilt nastreven, en je hebt het gevoel dat je niet over de vereiste vaardigheden beschikt om je leven, carrière of academische reis te beginnen, dan heb je absoluut geen reden om bang te zijn. Bij IBC ben je hier aan het juiste adres!

International British College (IBC) werkt samen met een breed scala aan instellingen in Groot-Brittannië en de VS en voldoet aan de regels en voorschriften van het Ministerie van Nationale Opvoeding van Turkije. IBC wordt vanuit Groot-Brittannië beheerd door een raad van bestuur die meer dan vijftien jaar heeft gewerkt met de landen van over de hele wereld, inclusief de Arabische en Verre Oosten-regio's op het gebied van kennisoverdracht en onderwijsontwikkeling.

Plaats

International British College (IBC) is gevestigd in Fethiye, Turkije, dat wordt beschouwd als een tweede thuis voor het Britse volk met bijna 2500 Britten. Onze campus ligt direct aan het water in een schilderachtig gebied in een charmant havenstadje Fethiye. Onze studenten zullen genieten van tal van coffeeshops en een promenade voor de ochtend- en avondwandelingen. Fethiye heeft eeuwenoude geschiedenis, weelderig groen landschap, ongerepte baaien, vredige en stille atmosfeer.

International British College (IBC) is een modern gebouw met 3 verdiepingen en een mooi uitzicht op zee vanaf het bovenste terras. Op de tweede en eerste verdieping zijn er lichte en ruime klaslokalen met een airconditioningsysteem, whiteboard en diashows. Er is een kantine met zelfgemaakte maaltijden van verse lokale ingrediënten op hetzelfde niveau.

Onze faciliteit op IBC heeft 7 klaslokalen die 64 studenten tegelijkertijd kunnen nemen. We kunnen 5 programma's uitvoeren over 1 week, zodat we maximaal 320 studenten kunnen nemen gedurende een periode van 14-15 weken. Dat is meer dan 1000 - 1100 studenten over een jaar.

De campus van het International British College (IBC) bevindt zich op 1 uur rijden van de internationale luchthaven Dalaman. Er is een 24-uurs taxidienst in de buurt en een minibusstation op loopafstand van het universiteitsterrein.

Locaties

Fethiye

Address
Babataşı Mah. Cahit Gündüz Cad.No:62
Fethiye, Provincie Muğla, Turkije

Opleidingen

Deze school biedt ook: