Sabanci University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sabanci University is echt de plek om te studeren in Turkije. De universiteit biedt een multidisciplinaire opleiding voor de drie faculteiten. Bij SU, die de idealen van academische vrijheid volgt, hebben studenten de kans om hun majors na hun eerste of tweede academische jaar te kiezen. Op deze manier kunnen studenten beslissen welk programma zij aan de universiteit willen studeren, met meer begrip voor het hoger onderwijs en hun eigen academische en loopbaanbelangen.

Onderwijs

Sabanci University biedt een multidisciplinaire opleiding voor de drie faculteiten. Bij SU kunnen studenten na hun eerste of tweede studiejaar hun majors kiezen. Op deze manier kunnen studenten beslissen welk programma zij aan de universiteit willen studeren, met meer begrip voor het hoger onderwijs en hun eigen academische en loopbaanbelangen.

Met zijn wereldfaculteit, wereldwijd gerangschikt onderwijs in het Engels en betaalbare collegegelden in vergelijking met vergelijkbare gerangschikte universiteiten over de hele wereld, is SU de plek om te studeren in Turkije. De universiteit biedt ook sterke beurzen voor studenten van alle landen en alle onderwijsgebieden, waardoor een kwalitatief hoogwaardig toegankelijk onderwijs voor iedereen wordt gegarandeerd.

Onderzoek

Sabanci University positioneert zichzelf als een van de meest innovatieve en onderzoeksgerichte universiteiten in Turkije. Als onderdeel van haar filosofie, wil de universiteit haar onderzoeksinspanningen primair richten op toegepast en strategisch onderzoek met als doel kennis te bevorderen, onderwijs te ondersteunen en bij te dragen aan de vooruitgang van de gemeenschap. De universiteit heeft een groot aantal laboratoria en onderzoekscentra, waaronder het meest geavanceerde onderzoeks- en toepassingscentrum voor nanotechnologie in de regio. Alle onderzoeksprojecten worden uitgevoerd binnen de faculteiten (Faculteit Ingenieurswetenschappen

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden van de Sabanci University worden zeer gewaardeerd in alle sectoren en in vele landen. 90% van de afgestudeerden vindt binnen een jaar na hun afstuderen werk en onze meer dan 7000 alumni zijn begonnen met hun loopbaan of doen hun postdoctorale studie bij enkele van de beste bedrijven en universiteiten ter wereld.

De universiteiten die onze afgestudeerden hebben gekozen als hun bestemming voor een graduate school zijn de Carnegie Mellon University, de University of California, Politecnico di Milano, de Boston University, de Harvard University, de Brown University, de Stanford University en de University of Massachusetts.

Unilever, Accenture, Procter

Locaties

Istanbul

Address
Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi
No: 27 Tuzla

34956 Istanbul, Istanbul, Turkije