Read the Official Description

Anna Maria College Het aanbieden van een zeer persoonlijke leerervaring

Anna Maria College is een prive, co-onderwijsinstelling opgericht in 1946 door de Zusters van Sint Anne. Met een jaarlijkse instroom van 1500 studenten, het college gaat er prat op het leveren van een op waarden gebaseerde, service-gerichte zeven vrije kunsten. AMC is uitgegroeid tot een verscheidenheid van undergraduate majors, evenals vele graduate en certificaat programma's, zowel op de grond en online aan te bieden. De kleine student-faculteit verhouding zorgt voor een zeer persoonlijke leerervaring, terwijl de bescheiden klas en campus grootte zorgt voor een optimale betrokkenheid van studenten. Het college biedt 13 Division III NCAA atletische programma's voor mannen en vrouwen. Campus AMC is gunstig gelegen op slechts enkele minuten van Worcester, MA op 192 acres in Paxton.

Studenten aan Anna Maria College krijgen een professioneel gerichte, zeven vrije kunsten in overeenstemming met de katholieke identiteit en waarden van het college.

AMC onderscheidt zich door zijn carrière georiënteerde zeven vrije kunsten, toegankelijk en responsief faculteit, kleine klassen, en een verscheidenheid aan co-curriculaire activiteiten, waaronder Division III atletiek. Populaire majors zijn onder het strafrecht, brand wetenschap, muziek therapie, verpleging, maatschappelijk werk en sport management.

AMC biedt een Honors Program, evenals talrijke en unieke studie in het buitenland kansen. Anna Maria College is ook lid van het Consortium van Centraal-Massachusetts, een groep van 12 hogescholen waarbij de leerlingen register te steken zonder extra kosten hoger onderwijs.

Anna Maria College: Onze missie

Anna Maria College, Een katholieke instelling voor hoger onderwijs, erkent haar verplichting om de onmiddellijke gemeenschap, het Gemenebest van Massachusetts, de natie en de wereld door het aanbieden van onderwijs, het behoud van het leren, en de sponsoring van het onderzoek dienen.

Geworteld in de rooms-katholieke traditie van het hoger onderwijs, Anna Maria College wordt onderhouden en gebruikt in overeenstemming met de waarden van de joods-christelijke traditie en in overeenstemming met de idealen van haar stichteressen, de Zusters van Sint Anne. Deze idealen, die de ontwikkeling van de totale mens weerspiegelen, ook de toegang tot kwalitatief goed onderwijs, onderwijsvernieuwing en respect voor de praktische vaardigheden.

Specifiek Anna Maria College ziet haar missie te zijn dat van het bevorderen in haar studenten intellectuele betrokkenheid, carrière voorbereiding, sociaal bewustzijn, inzet voor gerechtigheid en vrede, religieuze en morele gevoeligheid en een levensstijl die in staat is tot duurzame deze in evenwicht.

Daarnaast is het College zet zich in voor het voeden van de ontwikkeling van een gevoel van respect voor zichzelf en voor anderen, maar ook een gevoel van verantwoordelijkheid voor de samenleving en de wereld.

Om deze missie te bewerkstelligen, het College biedt haar studenten een programma voor de integratie van een liberal arts onderwijs en een sterke carrière voorbereiding. Om de afgestudeerde studenten, het College biedt een opleiding bevorderen van een hoog niveau van persoonlijke ontwikkeling en professionele prestatie, evenals een volwassen verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij het vervullen van haar rol als een instelling voor hoger onderwijs, heeft Anna Maria College niet discrimineren op grond van een wettelijk beschermde categorie in het beheer van haar onderwijsbeleid, toelatingsbeleid, beurzen, lening programma's, en andere College beheerde programma's.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Anna Maria College

De Master of Business Administration (MBA) programma is ontworpen om mensen voor te bereiden professionele loopbaan in het management en educatieve verrijking voor ervare ... [+]

De Master of Business Administration (MBA) programma is ontworpen om mensen voor te bereiden professionele loopbaan in het management en educatieve verrijking voor ervaren professionals op zoek naar een breder management perspectief te bieden. Een Advanced Certificate in Business (ACB) is ook beschikbaar, evenals een Certificate in Grant Writing. De faculteit bestaat grotendeels uit beroepsbeoefenaren waarvan de academische geloofsbrieven worden verder versterkt door het niveau van hun persoonlijke prestaties. Hun ervaring biedt de student een waardevolle balans tussen theorie en toepassing.

MBA-studenten kunnen een concentratie in de ethiek en leiderschap, financiën, gezondheid informatica, marketing, beheer van de openbare sector, security management of Sport Management selecteren. Studenten op zoek naar een breder business programma kan ook kiezen voor een algemene zakelijke of zelf ontworpen concentratie, cursussen te selecteren uit een verscheidenheid van gebieden. Om een ​​concentratie te voltooien, moet de student vier keuzevakken uit set van keuzevakken de concentratie selecteren.... [-]

Verenigde Staten Worcester
Voltijd
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Many Paths, One Goal - Excellence at Anna Maria College

The Anna Maria College Advantage