Lees de Officiële Beschrijving

Over

Het Norris-Vincent College of Business biedt zowel undergraduate en master's level opleidingen in het bedrijfsleven via de afdeling Accounting, Economie en Financiën of de afdeling Management en Marketing. Daarnaast biedt het College de mogelijkheid voor ASU-studenten met een major om deel te nemen aan een bekroond US Air Force ROTC-programma via de afdeling Luchtvaart- en ruimtevaartstudies.

Academisch programma aanbod

Het College biedt een verscheidenheid aan niet-gegradueerde opleidingen die leiden tot een Bachelor of Business Administration (BBA):

  • Accounting
  • Financiën (inclusief een optie voor financiële planning)
  • Beheer
  • afzet
  • Internationale zaken
  • management informatie systemen

Masterdiploma's aangeboden door het College omvatten:

  • Master of Professional Accountancy (MPAc)
  • Master of Business Administration (MBA)

ASU Small Business Development Center

Het ASU Small Business Development Center (SBDC) speelt een cruciale rol bij het bevorderen van de groei en het succes van kleine bedrijven in de 10-county regio rond San Angelo, die het servicegebied omvat. De SBDC biedt ook kansen voor zakelijke ASU-studenten om echte ervaring op te doen door met SBDC-klanten samen te werken om hun kleine bedrijf te starten of te verbeteren.

Centre for Student Success

Het College of Business creëerde het Centre for Student Success als onderdeel van een universiteitsbrede actie om studentensucces te bevorderen door onze studenten betere service te bieden. CSS-stafadviseurs zijn meer dan alleen academische adviseurs; ze bieden ook waardevol advies over alle campusservices en middelen die beschikbaar zijn voor studenten van het College of Business.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

Angelo State University College of Business

De Master of Business Administration (MBA) opleiding biedt een educatieve nadruk op leiderschap, biedt een breed perspectief van het bedrijfsleven, en is ontworpen om de ... [+]

Over

De Master of Business Administration (MBA) opleiding biedt een educatieve nadruk op leiderschap, biedt een breed perspectief van het bedrijfsleven en is ontworpen om de zakelijke vaardigheden en kennis te ontwikkelen en te verbeteren die waardevol zijn voor managers, leidinggevenden en beheerders. Het interdisciplinaire programma omvat cursussen op het gebied van boekhouding, marketing, management, financiën, economie, de juridische en sociale omgeving van bedrijven, data-analyse en managementinformatiesystemen. Internationale bedrijfsvoering en bedrijfsethiek zijn geïntegreerd in het programma.

De MBA is in totaal 30 credit-uren en kan in slechts één jaar worden voltooid. Het programma is interdisciplinair en bestaat uit cursussen op het gebied van boekhouding, marketing, management, financiën, economie, de juridische en sociale omgeving van bedrijven, data-analyse en managementinformatiesystemen. Alle cursussen worden online aangeboden (termijnen van 8 weken) en in een traditionele face-to-face / hybride (termijnen van 16 weken). ... [-]

Verenigde Staten San Angelo
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Angelo State University College of Business

De MBA kan ook worden aangevuld met een specialisatie in Healthcare Management. Deze specialisatie is ontworpen om zakelijke kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te v ... [+]

MBA met specialisatie in zorgmanagement

De MBA kan ook worden aangevuld met een specialisatie in Healthcare Management. Deze specialisatie is ontworpen om zakelijke kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren die geschikt zijn voor managers in de gezondheidszorg, beheerders en managers in openbare of particuliere organisaties in de gezondheidszorg. Naast de zakelijke kennis en vaardigheden die worden behandeld in het standaard MBA-programma, biedt deze specialisatie extra training op de volgende gebieden:

Juridische en ethische aspecten van de gezondheidszorgFinancieel beheer van gezondheidszorgGezondheidszorg operatiesGezondheidszorgcommunicatie op een diverse werkplek.

Dit programma is in totaal 36 credit-uren en kan worden voltooid in slechts 14 maanden. Specialisatiecursussen voor de gezondheidszorg (12 credit-uren) worden in het najaar / voorjaar (16-weekse voorwaarden) in face-to-face / hybride vorm aangeboden. Studenten die deze specialisatie volgen, moeten in staat zijn lessen te volgen aan het Norris-Vincent College of Business. Vanaf het voorjaar van 2020 biedt deze specialisatie ook een 100% online optie. Alle andere verplichte cursussen worden online aangeboden (8 weken) of face-to-face / hybride (16-weekse voorwaarden).... [-]

Verenigde Staten San Angelo
Augustus 2020
Engels
Voltijd
14 maanden
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Norris-Vincent College of Business
Website
Telefoonnr.
1-800-946-8627