BAU International University Washington DC

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

BAU International University is in 2013 opgericht als een private maar non-profit instelling voor hoger onderwijs die een unieke en onschatbare mogelijkheid biedt om wereldburgers te trainen die over de nodige instrumenten beschikken om onze globale visie waar te maken.

BAU International University is een zeer gerespecteerde instelling ondersteund door 46 jaar educatieve ervaring met gekwalificeerde en ervaren professoren in de internationale arena van het onderwijs. We bieden een academisch gerichte, uitdagende en stimulerende leerervaring. Gelegen in het politieke en historische hart van de natie, geniet u gegarandeerd van de echte Amerikaanse ervaring.

BAUI Campus

BAU International University bevindt zich in het centrum van DC, omringd door bedrijven, restaurants en winkelcentra. Het is een geweldige plek voor studenten die willen leren over het reilen en zeilen van het culturele en politieke weefsel van de Verenigde Staten en de wereld in een veilige en vriendelijke gemeenschap.

Als multiculturele stad zijn er verschillende attracties voor iedereen. De meeste evenementen zijn gratis, dus iedereen kan genieten van de musea, parken, dierentuinen en monumenten. Vervoer is gemakkelijk door de stad, aangezien de metro en bussen tot 3 uur 's nachts rijden.

Het weer is warm en vochtig in de zomer, aangenaam in de lente en de herfst, en mild met seizoensgebonden sneeuwval in de winter.

BAU International University Washington, DC ligt op korte loopafstand van veel van de belangrijkste toeristische attracties van DC. Het Witte Huis ligt naast het gebouw. De National Mall, waar de meeste musea van de stad liggen, ligt op slechts tien minuten afstand. Alles wat niet in de buurt is, is eenvoudig toegankelijk met het openbaar vervoer.

Onze missie

BAU International University richt zich op het bieden van een unieke en onschatbare mogelijkheid om wereldburgers te trainen die over de nodige tools beschikken om onze globale visie waar te maken. Het is een integraal onderdeel van onze missie om creativiteit en aandachtigheid bij alle inspanningen van onze studenten te benadrukken en om ze af te studeren als zeer wenselijke en universeel inzetbare individuen.

"De missie van BAU International University is om kwalitatief hoogstaand Amerikaans onderwijs wereldwijd te bieden door middel van een verscheidenheid aan marktgestuurde programma's die de intellectuele nieuwsgierigheid, kritisch denken en creativiteit zullen stimuleren die dringend nodig zijn in de wereldwijde gemeenschap."

Doelen: om haar missie te vervullen, heeft de universiteit de volgende strategische doelen gesteld.

  1. Bied een verscheidenheid aan graad- en diplomaprogramma's aan in opkomende en veelgevraagde gebieden
  2. Om onderwijs te bieden dat technische, professionele en kritisch denkende componenten in evenwicht brengt in een poging om tegemoet te komen aan de behoeften van een diverse gemeenschap van studenten

Doelstellingen: In een poging om zijn strategische doelen te bereiken, heeft de universiteit de volgende doelstellingen vastgesteld.

  • Om een ​​goede leerervaring te garanderen door gekwalificeerde docenten in dienst te nemen die zich inzetten voor uitstekend onderwijs
  • Zorgen voor relevante curricula door input van de raad van bestuur, adviesraden van de industrie, academische partners en afgestudeerden
  • Om ervoor te zorgen dat de universiteit over voldoende fysieke en financiële middelen beschikt om continu kwaliteitsvol onderwijs te bieden

Onze visie

Wij zijn een studentgerichte instelling met een globale visie. Onze filosofie is om studenten voor te bereiden met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om de uitdagingen van de toekomstige wereldwijde gemeenschap aan te gaan met behulp van geavanceerde instructietechnologieën en onderwijsmethoden om op de markt reagerende programma's te creëren. Langdurig succes voor de universiteit, evenals het vestigen van een reputatie voor kwaliteitsonderwijs, hangt af van de leerplanontwikkeling en de resultatenmeting. Het vermogen van de universiteit om studenten aan te trekken en te behouden, het vermogen van studenten om aan bedrijfs- en branchevereisten te voldoen en het tevredenheidsniveau van afgestudeerden en werkgevers zijn de kritische maatregelen voor succes.

Kernwaarden

BAU International University streeft ernaar om onderwijs en wetenschap te bieden van de hoogste kwaliteit - om de grenzen van kennis te verleggen en mensen voor te bereiden op leven, werken en leiderschap. Sommigen van ons leveren onze bijdrage door direct deel te nemen aan onderwijs, leren en onderzoek, anderen door deze kernactiviteiten op essentiële manieren te ondersteunen en mogelijk te maken. Wat onze individuele rollen ook zijn, en waar we ook werken binnen BAU International University, we zijn het aan elkaar verplicht om bepaalde basiswaarden van de gemeenschap te handhaven. Deze omvatten:

  • Respect voor de rechten, verschillen en waardigheid van anderen
  • Eerlijkheid en integriteit in alle omgang
  • Nauwgezet streven naar uitmuntendheid in iemands werk
  • Verantwoordelijkheid voor acties en gedrag op de werkplek

Hoe meer we deze waarden omarmen in ons dagelijks leven, hoe meer we een omgeving van vertrouwen, samenwerking, levendig onderzoek en wederzijds begrip creëren en onderhouden - en een verbintenis tot onderwijs en wetenschap bevorderen, die we allemaal delen.

Bovendien geloven we dat BAU International University gelooft dat leren niet beperkt is tot formeel onderwijs in traditionele klaslokalen. De universiteit zet verschillende afstandsonderwijs- en telecommunicatiemethoden in om overal ter wereld kwaliteitsvolle educatieve diensten te bieden, vooral voor degenen die niet-bevoorrecht zijn of traditioneel onverdiend zijn.

accommodatie

BAU International University heeft een aantal appartementen beschikbaar voor studenten in Arlington, Virginia. Al onze appartementen bevinden zich in een zeer centrale, veilige buurt, dicht bij de metro en winkelcentra. Hier zijn een paar voorbeelden van onze appartementen: Courtland Towers, Randolph Towers, Birchwood Apartments, Virginia Towers en Richmond Square.

Deze levendige buurt ligt in de buurt van de restaurants, winkels, bioscopen, openbare bibliotheken en een ijsbaan van Arlington. Met tal van parken, sportscholen, zwembaden, muzieklocaties en lokale kunstgalerijen op loopafstand, genieten bewoners van een verscheidenheid aan sociale en culturele activiteiten. Arlington heeft ook nationale gedenktekens en musea, waaronder de Arlington National Cemetery, het Pentagon Memorial, de Marine War Memorials en het Memorial van de Amerikaanse luchtmacht.

Om in de appartementen te verblijven, kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@bauinternational.com en we zullen proberen u in een van onze appartementen te plaatsen. De appartementen zijn meestal voor 4 personen en ze zijn allemaal ingericht met kabeltelevisie, WiFi en apparaten die aan uw basisbehoeften voldoen. Alle nutsvoorzieningen zijn inbegrepen in de huizenprijs.

Wereldwijde outreach

Internationaal onderwijs is een al lang bestaand onderdeel van de wereldwijde missie van BAU International University, die een breed scala aan initiatieven omvat, zowel in de Verenigde Staten als in het buitenland, om de uitwisseling van kennis over internationale grenzen heen mogelijk te maken. De universiteit is gebaseerd op het uitgangspunt dat hoger onderwijs moet berusten op een solide basis van interculturele dialoog tussen studenten en faculteiten van over de hele wereld.

Studenten van BAU International University worden aangemoedigd om enige tijd van hun studie in het buitenland door te brengen, om hun kennis over andere provincies en culturen te vergroten, evenals over mondiale problemen waarmee we vandaag allemaal worden geconfronteerd. Hiertoe kunnen studenten netwerkcampussen bezoeken in Istanbul, Berlijn, Silicon Valley, Hong Kong, Batumi, Rome, Keulen en Toronto.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigde Staten Washington D.C. +1 more

Ons MBA-programma stelt studenten in staat om kennis op te doen in de kernactiviteiten van ondernemerschap, wereldwijde zaken en internationaal recht [+]

Ons MBA-programma stelt studenten in staat om kennis op te doen in de kernactiviteiten van ondernemerschap, wereldwijde zaken en internationaal recht

Het programma biedt studenten een kwalitatief hoogstaand, professioneel onderwijs in bedrijfskunde, waardoor ze in aanmerking komen voor meer gevarieerde vacatures.

Het MBA-programma bestaat uit drie academische componenten: kernvereisten, concentratie-keuzevakken en een sluitstukervaring. Om af te studeren met een MBA-diploma, moeten studenten met succes minimaal 36 studiepunten behalen, waarvan 24 studiepunten kerncursussen zijn en 12 studiepunten een concentratie-keuzevakken.

De kernvereisten bestaan ​​uit 9 vereiste vakken, ter waarde van 24 studiepunten.... [-]


Contact

BAU International University

Adres BAU International University 1510 H Street NW,
20005 Washington D.C., District of Columbia, Verenigde Staten
Telefoon +1 202-644-7201