Baruch College, Zicklin School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

OVER ZICKLIN

Gesteund door een lange traditie van uitmuntendheid in het hoger onderwijs, bevindt de Zicklin School of Business zich in Baruch College - een instelling die consequent wordt gerekend tot de toppresteerders op gebieden zoals academische excellentie, diversiteit en waarde.

Zicklin is er trots op een leider te zijn in het aanbieden van superieure undergraduate, graduate en executive business onderwijs voor de eenentwintigste eeuw. Onze programma's zijn geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), en onze lessen worden gegeven door een faculteit die thought leaders, actieve onderzoekers en experts op hun vakgebied zijn.

Fysiek en filosofisch geïntegreerd in het weefsel van New York City, de financiële hoofdstad van de wereld, zet de Zicklin School of Business zich in voor het leveren van relevante, betaalbare, academisch rigoureuze bedrijfseducatie die zowel van wereldklasse is qua kwaliteit en reputatie als wereldwijd qua impact .

Onze visie

De Zicklin School of Business streeft ernaar een vooraanstaande business school te zijn die internationaal erkend is voor toonaangevend onderzoek en toegankelijke, innovatieve programma's.

Onze missie

De Zicklin School of Business, een openbare instelling in New York City, leidt toekomstige bedrijfsleiders op door intellectuele nieuwsgierigheid, sterke integriteit, betrokkenheid bij maatschappelijke verantwoordelijkheid en mondiale competentie te ontwikkelen door middel van impactvolle onderzoeks- en kwaliteitsvolle academische programma's.

Onze ranglijsten

By the Numbers

Onze MBA en MS-studenten

 • 90% Alle Zicklin MBA- en MS-afgestudeerden in loondienst, hebben aanbiedingen ontvangen of zoeken geen werk
 • 95% 's avonds MBA afgestudeerden in loondienst, ontvangen aanbiedingen, of zijn niet op zoek naar werk
 • 97% 's Avonds MBA afgestudeerden in loondienst, ontvangen aanbiedingen of zijn niet op zoek naar werk

Onze doctorale afgestudeerden

 • 14 PhD's geplaatst in 2016
 • 10 promoties geplaatst in 2015
 • 9 PhD's geplaatst in 2014

Onze geschiedenis

De Zicklin School of Business heeft bijna 100 jaar lang onze doelen bepaald en bereikt.

 • 1919: City College richtte een School of Business and Civic Administration op Lexington Avenue in Manhattan op, een jaar later met het aanbieden van het eerste MBA-programma.
 • 1953: De school werd hernoemd ter ere van alumnus Bernard M. Baruch, die een belangrijke rol speelde in de vorming van het college.
 • 1968: Baruch werd een onafhankelijke hogere universiteit die de enige zakelijke programma's aanbood binnen het City University of New York-systeem dat was geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business.
 • 1998: De Zicklin School of Business werd genoemd ter ere van de alumnus Lawrence Zicklin ('57) en Carol Zicklin als een teken van waardering voor hun genereuze schenking aan de school.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk MBA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

MBA

Voltijd MBA

Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten New York City

Zicklin's beste full-time MBA is je verbinding met het bedrijfsleven. Dit programma biedt je de kennis en expertise om boven de concurrentie uit te stijgen, uitdagingen in de sector aan te gaan en te groeien als een bedrijfsleider. [+]

Zicklin's beste full-time MBA is je verbinding met het bedrijfsleven. Dit programma biedt je de kennis en expertise om boven de concurrentie uit te stijgen, uitdagingen in de sector aan te gaan en te groeien als een bedrijfsleider.

New York City is jouw Campus.

De energie van New York voedt je opleiding. Onze nabijheid tot grote bedrijven verlengt uw MBA-ervaring buiten het klaslokaal, en verbindt u met alumni en professoren met diepe wortels in het bedrijfsleven van New York, waardoor u volledig wordt blootgesteld aan de leidende spelers in de zakenwereld.

De fulltime MBA is een selectief programma. De uiteenlopende achtergrond van uw leeftijdsgenoten brengt een wereld aan ervaring en kennis in de samenwerkende leeromgeving van het MBA-programma.... [-]


Contact