Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Welkom op het College of Business

We bereiden de studenten aan het werk klaar zijn.

Onze docenten, medewerkers, academische programma's, en buitenschoolse activiteiten dragen allemaal bij aan de ontwikkeling van de studenten om de vaardigheden, kennis en beschikkingen voor succes hebben.

Wij bieden een verscheidenheid aan uitstekende programma's, studentenorganisaties en docenten en personeel. Wij geven studenten de kans om de vaardigheden en kennis die hen zal helpen zijn werk-ready en positief bijdragen aan hun gemeenschap te leren.

Hier vind je de kennis, vaardigheden, doorzettingsvermogen en veerkracht die nodig zijn om een ​​grote carrière te krijgen te leren. Wij bieden uitstekende ondersteuning; aanspreekbaar faculteit, peer-mentoren en docenten, en behulpzaam personeel. Dus doe mee en breng uw nieuwsgierigheid, energie, en de intentie om het uw uiterste best te geven. We staan ​​te popelen om samen met u.

Wat Studenten Hier Will Find

Een uitstekende business-programma

Een van de zeven hogescholen en de thuisbasis van de grootste belangrijkste op de campus Chico State, het College of Business is een van slechts 15 procent van alle business schools wereldwijd die voldoen aan de hoge accreditatie normen die door de Association om Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International ). Wij zijn erkend als een leider in het onderwijs excellentie, praktijkonderzoek en studentenjob paraatheid.

Incredible Signature Programs

Onze handtekening programma's te onderscheiden van de concurrentie en wordt algemeen erkend als een van de beste. Ze bieden studenten de kans om hun skillsets persoonlijk en professioneel te ontwikkelen terwijl ze uitgedaagd door middel van lokale, regionale en nationale wedstrijden, werken aan maatschappelijke projecten, stages, onderzoeksprojecten met professoren, en nog veel meer.

Betrokken en Dedicated Alumni

Onze studenten houden van het College of Business, en als alumni hun toewijding toont door middel van evenementen zoals Executives on Campus, met inachtneming van onze Business Advisory Board, en steeds Tower Society-leden om ons te steunen en terug te geven.

Een veilige en ondersteunende leeromgeving

Persoonlijke aandacht van de faculteit, gepersonaliseerde academische adviseren, en actieve studentenverenigingen zorgen voor persoonlijk contact tussen studenten en docenten. Internationale studenten worden ondersteund door een verzorgende personeel dat is gewijd aan het maken van hun Chico ervaring degene die ze zal koesteren voor een mensenleven.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MBA

California State University, Chico - College of Business

De CSU, Chico MBA programma verwelkomt applicaties van zowel binnenlandse als internationale studenten die gemotiveerd zijn om de vaardigheden en kennis die ze nodig hebb ... [+]

Het College of Business aan de California State University, Chico biedt graduate niveau business courses om aspirant en werkende zakelijke professionals. Studenten citeren sterke regionale reputatie van de school, de nadruk op de ontwikkeling van het team vaardigheden, en een curriculum dat zich richt op het ontwikkelen van praktische vaardigheden als hun redenen om te kiezen voor een graduate business diploma van Chico State na te streven.

De CSU, Chico MBA programma verwelkomt applicaties van zowel binnenlandse als internationale studenten die gemotiveerd zijn om de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om succesvol te managers te leren. Hoewel enige ervaring in het bedrijfsleven wordt voorgesteld, is het niet nodig is en studenten niet een undergraduate zakelijke diploma nodig. Studenten die niet beschikken over een undergraduate zakelijke diploma nodig hebt om een ​​reeks van cursussen voor te bereiden op hun graduate business programma.... [-]

Verenigde Staten Chico
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MBA Program International Student Testimonial