Carlson School of Management, University of Minnesota

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Wij van de Carlson School of Management delen een verbintenis tot de verbeelding, betrokkenheid en ambitie. Op basis in de Twin Cities van Minneapolis en St. Paul, gehuisvest in de Universiteit van Minnesota, de Carlson School is een leider in het bedrijfsleven het onderwijs en onderzoek. Onze aanpak verbindt studenten om unieke ervaringsleren kansen, dynamische internationale onderwijsprogramma's, en een levendig netwerk van bedrijven in de staat en daarbuiten.

De Carlson School verleent graden voor een volledige bacheloropleiding (BSB), een Master of Business Administration (MBA), een Master of Accountancy (MACC), een Master of Science in Business Analytics (MSBA), een Master of Business Belastingen (MBT) , Master of Finance (MS-Finance), een Master of Human Resources en Industrial Relations (MA-HRIR), een Master of Supply Chain management (MS-SCM), en een doctoraal programma, alsmede het verschaffen van een groot aantal uitvoerend niveau voortgezet onderwijs kansen.

Ons doel

Inspirerende en waarmee individuen en organisaties om een ​​betere toekomst te creëren.

Onze belofte

Wij zullen een transformatieve leerervaring voor elke leerling te maken. We zullen invloedrijke kennis te ontwikkelen dat de gevolgen voor de toekomst van organisaties. We zullen groeien ondernemende leiders met de verbeelding, integriteit en mondiale mentaliteit die nodig is om de grote uitdagingen van het bedrijfsleven en de samenleving aan te pakken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Videos

UMN Carlson School of Management Video Tour

Contact

Carlson School of Management

Adres Carlson School of Management University of Minnesota 321 Nineteenth Avenue South Suite 4-300 Minneapolis, MN 55455-9940
55455-9940 Minneapolis, Minnesota, Verenigde Staten
Website http://www.csom.umn.edu/
Telefoon +1 612-625-0027