Carlson School of Management, University of Minnesota

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Wij van de Carlson School of Management delen een verbintenis tot de verbeelding, betrokkenheid en ambitie. Op basis in de Twin Cities van Minneapolis en St. Paul, gehuisvest in de Universiteit van Minnesota, de Carlson School is een leider in het bedrijfsleven het onderwijs en onderzoek. Onze aanpak verbindt studenten om unieke ervaringsleren kansen, dynamische internationale onderwijsprogramma's, en een levendig netwerk van bedrijven in de staat en daarbuiten.

De Carlson School verleent graden voor een volledige bacheloropleiding (BSB), een Master of Business Administration (MBA), een Master of Accountancy (MACC), een Master of Science in Business Analytics (MSBA), een Master of Business Belastingen (MBT) , Master of Finance (MS-Finance), een Master of Human Resources en Industrial Relations (MA-HRIR), een Master of Supply Chain management (MS-SCM), en een doctoraal programma, alsmede het verschaffen van een groot aantal uitvoerend niveau voortgezet onderwijs kansen.

Ons doel

Inspirerende en waarmee individuen en organisaties om een ​​betere toekomst te creëren.

Onze belofte

Wij zullen een transformatieve leerervaring voor elke leerling te maken. We zullen invloedrijke kennis te ontwikkelen dat de gevolgen voor de toekomst van organisaties. We zullen groeien ondernemende leiders met de verbeelding, integriteit en mondiale mentaliteit die nodig is om de grote uitdagingen van het bedrijfsleven en de samenleving aan te pakken.

Locaties

Minneapolis

Carlson School of Management

Address
Carlson School of Management
University of Minnesota
321 Nineteenth Avenue South
Suite 4-300
Minneapolis, MN 55455-9940

55455-9940 Minneapolis, Minnesota, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 612-625-0027

Opleidingen

Deze school biedt ook: